Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
válasz
zetecR
üzenetére
"Start menüben Chrome ikon, jobbegérgomb, Target:
C:\Users\bármi\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe --disk-cache-dir="X:\BrowserCache"Már minden formában kipróbáltam ezt beírni így is, magyarul is, idézőjellel, anélkül, BrowserCache-el, Ch_Cache-el stb., mindig azt írja ki, hogy érvénytelen elérési út!
Alapból nekem ez szerepel a Chrome ikon, jobbegérgomb Tulajdonságok-ban:
Cél (vagy Target): "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
Indítás helye: "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application"Természetesen ez után is kipróbáltam a --disk-cache-dir="X:\BrowserCache" utótagot, de így sem jó. Mielőtt valaki megkérdezi, természetesen R-t használtam X helyett.
Leírná nekem valaki végig a sort mondjuk Kis Béla névvel és R/Ch_Cache célállomással, magyar win7-en, hogy pontosan mit kell beírni a Chrome ikon, jobbegérgomb Tulajdonságok-ba a Cél (Target) mezőbe, vagy inkább vonuljak ideggyógyintézetbe?
Aktív témák
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Apple Mac Studio M2 Max 12/30 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest