- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
WebM
csendes tag
Fura, nalam mintha 32k-nal gyorsabb lett volna, de biztosan eleg osszetett dolog ez.. (NTFS blokkmeret is szamit valoszinuleg)
Azota nem lett egy picit tele? Nem lehet, hogy elotte ugy tesztelted, hogy nem azon volt a rendszer? Tobb otletem nincs.. (Egyebkent azert gondolom, hogy a raptorokhoz kepest az ablakok igy is szepen "pattognak"
)
-
wid22
aktív tag
Silicon Power M10 18 ezer a Ph n vagy Kingston 40GB s 25 ezer Xp boot ra melyik jó? Elég a Silicon Power M10 ?
-
(ex)Cat
senior tag
hi,
raid tömb esetén is működik a trim? Mert olyasmit hallottam, hogy ebben az esetben nem. (és ha ez igaz, akkor aki raidelni akar, annak tök mindegy. hogy tudja vagy sem az ssd)
-
WebM
csendes tag
Amikor osszerakod a raid tombot, akkor a strip size valtoztatgatasat erdemes probalgatni. Nem vagyok szakerto, de ha jol sejtem, akkor ha apro file-okat akarsz gyorsabban irni, akkor csokkenteni erdemes (ha attoval tesztelsz, akkor jobban latszik, hogy mekkora meretnel milyen gyors).
-
C64
őstag
na, csináltam én is teszteket és most jöttem gizdulni
igazából nem értem, emrt van itt egy-két nagyon nem beleillőt eredmény is...
-
WebM
csendes tag
Ime:
512k-nal a beeses annak koszonheto, hogy a windows nem bir nyugton maradni, valami aprosagot mindig csinal a hatterben... Probaltam tobbszor futtatni, de mindig sikerult elkapni egy lassabb reszt valahol. A lenyeg, hogy nagyjabol bejott amit vartam, kb. egy X25-M szintjet hozza irasban, olvasasban meg jobb. Csak aztan legyen ehhez is trim-es firmware... (habar ha igaz az, hogy a Kingston be akarja szuntetni az ertekesiteset, az nem jo hir
)
-
C64
őstag
királyság, kösz mindent!
üdv
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Tervezek venni egy Transcend 64GB - os MLC - s SSD - t. A kérdésem az lenne, hogy erről milyen vélemények vannak? Jó, nem jó, érdemes megvenni vagy inkább felejtős?
Köszönöm előre is!
Üdv: Tamás -
RockHaRD
addikt
vki mondja meg pls, hogy ez az eredmény jó-e :
-
C64
őstag
hali, tudtok valami tippet, hogyan lehet hdd foglalatba illeszteni, rögzíteni az ssd-ket?
üdv
-
FeRRaR1
őstag
A W7 logo animáció végig fut, de utána be villanik szinte az asztal...
Az be van lőve, hogy kötelező meg várni
-
RockHaRD
addikt
-
RockHaRD
addikt
a dosos cuccost sikerült megoldanom, viszont most ilyen problémám van.
Létezik, hogy a honlapon a legújabb firmware 1500-ös, és az én drive-omon meg 1800-cas lenne?
-
WebM
csendes tag
Kerettol fuggetlenul X-25E.
Igen, a 40-es intel vezerlos, ha sok apro file-lal kell dolgozni, akkor mindenkepp jobban megeri, mint pl. a jmicron-osok (a 64 gigas olyan). Nalam most 2 ilyen 40-es van sima alaplapi raid-ben, win7 eleg korrektul megy rajta, habar meg nem koltoztettem mindenemet at az uj rendszerbe, biztosan fog meg lassulni. Teszek majd fel atto eredmenyeket.
-
RockHaRD
addikt
válasz
proof88 #3167 üzenetére
Hát én nemtom
megvan a jó file, le is töltöttem, de az a baj, h ott elakad a dolog, hogy ezt DOS-ba kéne csinálni, és fingom sincs, h hogy jussak el odáig
nincs floppym, nincs üres dvd-m, csak egy pendrive-om van, amit vmi HP tool-lal kellene megcsinálni, de az csak annyit ír, hogy az oprendszer nem támogatott...
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Erre tud valaki válaszolni (#3150) S.O.S.
Nem vágom az angolt valaki utánna tudna olvasni mit tud az SSD ?Üdv :
-
proof88
addikt
válasz
RockHaRD #3165 üzenetére
ne a végén, hanem a közepén nézd, ott kell lennie
nekem FTM32GX25H-ból van 2 db-om, egy ideje megvannak, egy ideig volt is rajtuk rendszer raid-be kötve, de egy ideje nem használom őket, vártam arra, hogy ápdételhessem a fw-t. csak az a probléma, hogy én pont AIX-essel rendelkezem, tehát nagyon régi, 1215-ös fw van rajta, ehhez nincs az oldalukon linkelve program, emailt kell külön írni nekik. Írtam de nem is válaszoltak, végül sikerült beszélnem velük egy másik mail címen. Szóval most már frissíthetem 1275-re és onnan 1370-re. Ezutáni programok már a weblapjukon is rajta vannak. Nem tudom, hogy ezek a régiek miért nincsenek fenn, azt írták, hogy nem akarják, hogy összezavarodjanak az emberek.Nem tom.
A frissítéssel sorba kell menni. Tehát mindig a következő fw-t kell felrakni, kivéve, ha kivéve.
Szóval nézd meg a közepét a sorozatszámnak, és megmondom melyiket töltsd le hozzá, ha kell segítség.
-
RockHaRD
addikt
-
canniball
nagyúr
válasz
Overlocker #3162 üzenetére
Ezt én is alá tudom támasztani. SiliconPower+XP vs. Kingston (40GB)+Win7 - (bár utóbbit még most próbálgatom, de) nem sok különbséget látok köztük.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Overlocker #3162 üzenetére
Lehet, hogy dual vezérlős?
Azok már jobbak, olvastam valahol...
Na de lépek egy W7 Ultimate telepítésnyit
-
FeRRaR1
őstag
Gépem a profilomnál...
Így elsőre nem tűnik rossznak, de a win még nem arról megy ugye...
-
FeRRaR1
őstag
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok, tegnap érkezett meg a Super Talent SSD-m. 64gb-os, 230/170-es. Win 7-et készülök rárakni. Mik azok a dolgok, amikre oda kell figyelnem? Asztali gépről van szó
-
PNP
őstag
Sziasztok.
A napokban szeretnék SSD-t venni asztali gépbe, win7 alá. Mit javasoltok? Kingston 40-es? Van jobb vétel? -
Márton
nagyúr
válasz
audi100td #3152 üzenetére
nekem is volt egy buffalon anno.
format, új rendszer telepírés, azóta nyoma veszett, 0 kB checkdisk szerint.
lehet hogy fizikailag nem sérült, csak valamiért ennek jelzi és a format tényleg segít.
de az is lehet hogy valóban bad és én most így használom abban a hitben hogy mégis jó?egyébként itt is vannak tartalék szektorok ilyen esetre mint a vinyónál?
-
audi100td
nagyúr
Üdv,
kb. 2 hete használok egy 40GB-os Kingston SSD-t, most vettem észre, hogy már meg is jelent rajta egy hibás szektor: [link]
Mi okozhat SSD-knél ilyen problémát illetve mennyire normális, hogy ilyen hamar előjön egy hibás szektor?
Tuning miatt volt mostanában néhány kék halál, előfordulhat, hogy emiatt történt?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- SKhynix PC811 2TB NVMe SSD! 7000-6500MB/s
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest