Hirdetés
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
PNP
őstag
Samsung 830 128GB, ezek jó értékek, vagy valamit be kellene állítanom?
Random:

0Fill:

-
PNP
őstag
Üdv!
Win7 alatt használok Samsung 830 SSD-t. Milyen beállításokat érdemes használni? Ami az első hsz.-ban van Vista alatt, azok most is aktuálisak? Magiciant feltegyem, vagy felesleges? 16GB rammal pagefile maradjon?
-
PNP
őstag
Desktop gépbe mit érdemes most venni rendszer alá? Kingston 40GB volt eddig (TRIM engedélyezve), de azt átraktam notebookba. Ez a méret elég is kb., a fájdalomküszöb 30-40e Ft körül van (új, számlás).
Kösz! -
PNP
őstag
Nem panaszkodtam, érdeklődtem

De most akkor örülés van. -
PNP
őstag
válasz
FeRRaR1
üzenetére
Nem lehet valahogy gyorsítani? A gépben lévő 500-as HDD ezt az értéket hozta, igaz a rendszer nem arra volt pakolva:

Gondolom a kisebb fileoknál jön elő az SSD előnye, a rendszerlemeznél jellemzően ez történik?
Drámai gyorsulást amúgy egyáltalán nem éreztem, viszont veszek egy netbookot, lehet hogy érdemesebb lenne abba átrakni a Kingstont-t, az asztali gépbe pedig később venni egyet ha még gyorsabbak/olcsóbbak lesznek.
? -
PNP
őstag
Beraktam a 40-es Kingston-t, Win7 ráment, ezt sikerült mérnem:

Jó/rossz/ezt tudja? -
PNP
őstag
Vettem egy 40-es Kinstont, most fogom berakni a gépbe, megy majd rá a W7. Mire figyeljek? Akár BIOS-ban, akár Windows alatt van-e valami, amit be kell állítanom hogy gyors legyen?
-
PNP
őstag
Sziasztok.
A napokban szeretnék SSD-t venni asztali gépbe, win7 alá. Mit javasoltok? Kingston 40-es? Van jobb vétel? -
PNP
őstag
Üdv!
Asztali gépbe szeretnék SSD-t a rendszernek (Win7, Photoshop, Lightroom a felhasználás elsősorban). Ár/érték arányban mi most a legjobb? Ugye érdemi változást fog hozni HDD-hez képest?
Aktív témák
- Arc Raiders
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest