Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Házimozi haladó szinten
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
válasz
joshua7
üzenetére
Nekem még nem volt ssd-m. Csak sok helyen írták, hogy a JMicronos kerülendő, laggolhat a rendszer (akadozás, mintha megfagyna pár mp-re a gép), de ez is fájlrendszer függő, mint ahogy írták is itt lentebb.
Nem tudtam viszont hogy ezek a gyártók már élettartam garival dobálóznak. Az OCZ 3 évet ad, a SuperTalent az UltraDrivera 2 évet. Ez utóbbi a maga 28-29k árával elég jó vétel, szerintem. De az OCZ is 32,5kért beszerezhető. Jó nincs rá bolti garancia, de van gyártói.
De igaz lehet, hogy ezeken sem sokkal gyorsabb a bootolás. A teszt is ezt igazolják. A későbbiekben már nem is szerepel ez az összehasonlítás. De lehet a programok gyorsabban indulnak vagy egy munkafolyamat gyorsabb (pl.: Photoshop (ez lehet rossz példa)).
Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi haladó szinten
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest