Aktív témák
-
AAAgold
senior tag
hali
ssd vásárlását tervezem, végignéztem a legutolsó pár ezer hozzászólást ebben a topicban, de néhány dolog még mindig ködös számomra
jelenlegi rendszeremben 2 os van, két vinyón, egy 7es (fő os) meg egy xp
ezt a felállást szeretném migrálni egy ssd-re, de nem teljesen vágom, hogyan kellene
már az alignálással van némi gondom, ha két os-t raknék két partícióra, akkor is ugyanúgy kell-e csinálni, mint ahogy sima esetekben írták
másik kérdés, hogy maradjon-e valamennyi hely az ssd-n, megoldás-e, ha csinálok egy harmadik partíciót is, a tárhely 10%-ával mondjuk?
harmadik kérdés pedig, hogy a w7 az csak úgy lenne, de az xp-vel szoktam dolgozni is, visual studio, kisebb sql adatbázisok, meg némi grafika - ilyen felhasználáshoz milyen ssd-t javasolnátok, ami 4k mozgatásban erősebb (gondolom, sql, vagy egyéb adatbázis esetében a sebesség szempontjából ez lehet az érdekesebb)?
thx a válaszért
Aktív témák
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged