Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OnePlus Pad 3
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szjoci27
tag
Sziasztok!
Nyitottam anno egy rttf Kessié-t, akit nem használok. Nem akartam eladni, gondoltam majd fejlődik, így is lett. Most ránéztem, 300k fölött licitálnak rá, amikor kinyitottam olyan 120k-ba ment. Szerintetek eladjam most vagy érdemes még tartogatni?
Mert a Milan most nagy formában van és tavasszal menetelhetnek az európa ligában még pár kört, amivel ugye megint csak fejlődik, de akkor már még erősebb lapok lesznek gondolom és lehet nem fog ennyit érni. Ha meg kiesnek véletlenül az első körben, akkor nagyon beesik az ára. Szóval ki mit tanácsolna?
Egyébként jók ezek a fejlődő lapok :) vettem 70k-ert ebben az időszakban egy Diaby-t, most 120
otw Hakimit 28-ért szereztem, most 38 :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OpenWRT topic
- Trollok komolyan
- OnePlus Pad 3
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mert a Milan most nagy formában van és tavasszal menetelhetnek az európa ligában még pár kört, amivel ugye megint csak fejlődik, de akkor már még erősebb lapok lesznek gondolom és lehet nem fog ennyit érni. Ha meg kiesnek véletlenül az első körben, akkor nagyon beesik az ára.
otw Hakimit 28-ért szereztem, most 38 :)