Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeSsH
csendes tag
Sziasztok, mivel kedvenc játékunk nem képes rá, viszont kiderült, hogy kisebb erőfeszitessel megtudom oldani, úgy döntöttem felveszem a fut champions meccseimet. Így azokat visszanézve talán tudok valamelyest fejlődni, illetve eldönteni, hogy épp az ellenfél volt erősebb vagy a játék szívat. Elég bénesz vagyok sajna, de azért gold 1-2-t szoktam hozni. A rögzítést a twitch-en csinálom így a meccsek élőben is nézhetők(mondjuk meccs közben nem tervezek sokat dumálni), illetve sikerült kivarázsolni a realtime pulzusszámomat az okosóráról és a kontroller gombok/karok aktuális állását is. Szerintem érdekes látni mennyire rossz dönteseket hozhatsz, ha épp felhúz a játék és egeben a pulzus... és milyen jókat, ha higgadt tudsz maradni. Majd egyszer megy minden jutubra is, mert így ha jól tudom nem lehet hozzászólni.
Ha valakit érdekel rápillanthat itt:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest