Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok... Első meccs, valami mohamed ellen, természetesen mondanom sem kell: delay óceán, hátráltatás, stb. A gyereknek Aké és BELLERIN volt a 2 cb. Képes volt Bellerint CB-be rakni. 3x szereztem meg a vezetést, 3x egyenlített elképesztően átlátszó gólokkal visszapattanóból és hasonlók. Végül Rashford megmentett a 90. percben, de már felforrt az agyvizem.
Értem én, hogy manapság olyan világot élünk, ahol Mohamednek mindent szabad, én meg lassan egy fehér zoknit sem vehetek fel, nehogy sértő legyen. De mi az istenért kell ezt átvinni egy virtuális játékba? Egy játékba, aminek a gyártója elvileg minden évben kampányol és kiáll minden mellett, mindenki egyenlő és hasonlók. Csak én ezt egyáltalán veszem észre, mert a legtöbbször már el van döntve egy meccs attól függően, hogy te melyik országból játszol és még sorolhatnám.
Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest