- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- DUNE médialejátszók topicja
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Igazuk van a többieknek
Marquinhost egyébként nem sorolnám a jól passzoló középpályásokhoz. Ő egy nagyon jól passzoló cb inkább.
Egy Bruno Fernandes,De Bruyne,Firmino szintű játékos kell valamelyik védekező mellé lehetőleg 86+ passz stattal.
Könnyebb szervezni velük szerintem. Nekem mindig vagy Felix vagy Neymar jött vissza labdáért indítani. Most nem kell mert tudok Brunoval.Egyébként hasonlóan gondolkodtam mint te ezzel kapcsolatban, de mikor beraktam egy if Brunot cm-be pár hete ,üdítő volt látni ahogy a mélységi labdái milyen pontosak a szélsőknek. Régebben panaszkodtam arra, hogy a through ball használhatatlan... Vele mondjuk pont működik

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Eladó - 34" Dell Gaming S3422DWG - Alza Garancia 2028.02.14. - VA Ultra Wide QHD, 3440 1440, 144HZ
- OnePlus Watch 2r WearOs Zöld
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Marquinhost egyébként nem sorolnám a jól passzoló középpályásokhoz. Ő egy nagyon jól passzoló cb inkább.