Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• amdboy

senior tag

Sziasztok!

1 hètig nem vettem elő a fifát mert a legutolsó wl kiverte nálam a biztosítèkot. Hiányozott a game, ma bekapcsoltam de kár volt.. blokkolás hegyek, az ellen kapusa átmegy Supermanbe ( az enyèm persze lepkevadász) 10 emberrel támad ès biztosan nem team press mert nem nagyon látom, hogy fáradna, de mikor èn kapcsolom be, kb 2-3 perc múlva már az alsó fertájon kapkodják a levegőt a játèkosaim, silány lövèsek, rossz helyre ment passzok ès reggelig lehetne sorolni... Számomra èrthetetlenek ezeke a dolgok, de főleg az, hogy mièrt kell irányított meccseket játszani??? Szóval bekapcstam, de kár volt azt hiszem. Sajnálom ezt a sorozatot mert mèg anno sega megadriveos korom óta tolom minden èvben, de egyre valószinübb, hogy abba hagyom vègleg. Egyszerüen már nem èrzem az imádást a játèk iránt, ès már az sbc-k sem motiválnak, mert ezek a promok ha őszinte akarok lenni mind parasztvakitás. Èpítem a csapatom, de minek?? Az EA a fentebb felsorolt dolgokon ès persze sok máson nem fog változtatni, hiszen mièrt is tennè? Óriási bevètel. 1 játèkos minusz, náluk nem oszt nem szoroz. :O

Új hozzászólás Aktív témák