Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
Nekem ma lett elegem ebből a 21 ből..
Azt se tudom minek erősítgetem a csapatot.. első 20 wl mecs még reális volt ha kikaptam is. Utólsó 10 mecsnél mint ha pályán se lettem volna kb. Így minek itt csapatott építgetni? Mert bármilyen erős volt az ellenfél azt nem éreztem az első 20 mecsen, hogy pályán se vagyok. Múlthéten sokszorta gyengébb keretrel g3 meg volt. Most sokkal jobb a csapat, de minek? 11 mecsből 2 win kellett volna g3 hoz. 10-20. Percben már legtöbb mecsen 2-3:0. Úgy hogy mint ha a sztárok a csapatban sem lennének... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt se tudom minek erősítgetem a csapatot.. első 20 wl mecs még reális volt ha kikaptam is. Utólsó 10 mecsnél mint ha pályán se lettem volna kb. Így minek itt csapatott építgetni? Mert bármilyen erős volt az ellenfél azt nem éreztem az első 20 mecsen, hogy pályán se vagyok. Múlthéten sokszorta gyengébb keretrel g3 meg volt. Most sokkal jobb a csapat, de minek? 11 mecsből 2 win kellett volna g3 hoz. 10-20. Percben már legtöbb mecsen 2-3:0. Úgy hogy mint ha a sztárok a csapatban sem lennének...