Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
Nekem ma lett elegem ebből a 21 ből..
Azt se tudom minek erősítgetem a csapatot.. első 20 wl mecs még reális volt ha kikaptam is. Utólsó 10 mecsnél mint ha pályán se lettem volna kb. Így minek itt csapatott építgetni? Mert bármilyen erős volt az ellenfél azt nem éreztem az első 20 mecsen, hogy pályán se vagyok. Múlthéten sokszorta gyengébb keretrel g3 meg volt. Most sokkal jobb a csapat, de minek? 11 mecsből 2 win kellett volna g3 hoz. 10-20. Percben már legtöbb mecsen 2-3:0. Úgy hogy mint ha a sztárok a csapatban sem lennének... 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt se tudom minek erősítgetem a csapatot.. első 20 wl mecs még reális volt ha kikaptam is. Utólsó 10 mecsnél mint ha pályán se lettem volna kb. Így minek itt csapatott építgetni? Mert bármilyen erős volt az ellenfél azt nem éreztem az első 20 mecsen, hogy pályán se vagyok. Múlthéten sokszorta gyengébb keretrel g3 meg volt. Most sokkal jobb a csapat, de minek? 11 mecsből 2 win kellett volna g3 hoz. 10-20. Percben már legtöbb mecsen 2-3:0. Úgy hogy mint ha a sztárok a csapatban sem lennének...