Hirdetés
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Nem mondom, hogy azon múlt, de átnéztem a kontrollerbeállításaimat. Váltás: ball relative, analog sprint on, auto defense rásegítés off, auto lövés on... Nem is értem. Lehet félálomban állítottam be anno. És vajon mióta ment igy?....
Mindenesetre feljutottam Div3ba. Öröm és bódottá, ez a max úgy érzem. Rank 2 se lesz meg majd itt, hiába passzoltam a WL-t megint.
Nyilván a másik oka, hogy aki WLezett az már nemigen tol ilyenkor Rivalst, max ha skillpontra játszik.
A harmadik gondolom, hogy a patch miatt a gyengébbeket tolja :).
A csapat ez (ingame Dembi+Hazard a csatárok, Mukiele cb), és 4222ben tolom újabban, max váltok 4231re.
Öcsi bácsira gyűjtök, más cél nincs. Bár mire meglesz, max cserepadon lesz kezdő.:)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest