Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Nem mondom, hogy azon múlt, de átnéztem a kontrollerbeállításaimat. Váltás: ball relative, analog sprint on, auto defense rásegítés off, auto lövés on... Nem is értem. Lehet félálomban állítottam be anno. És vajon mióta ment igy?....
Mindenesetre feljutottam Div3ba. Öröm és bódottá, ez a max úgy érzem. Rank 2 se lesz meg majd itt, hiába passzoltam a WL-t megint.
Nyilván a másik oka, hogy aki WLezett az már nemigen tol ilyenkor Rivalst, max ha skillpontra játszik.
A harmadik gondolom, hogy a patch miatt a gyengébbeket tolja :).
A csapat ez (ingame Dembi+Hazard a csatárok, Mukiele cb), és 4222ben tolom újabban, max váltok 4231re.
Öcsi bácsira gyűjtök, más cél nincs. Bár mire meglesz, max cserepadon lesz kezdő.:)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest