- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcabome
aktív tag
DLC-s game lenne a FIFA már annyi pénzt bele öltem volna, mondjuk így is épp eleget a semmiért. De mindig az fog vissza, hogy jövőre kezdhetem előlről az egészet.
Amúgy az ICON lapok is nagy átbaszások. Idén próbáltam párat (Vieri, Rui Costa, Lampard, Baresi, Deco), egyik sem volt rossz, sőt. Viszont mezőnyben mindegyik helyettesíthető filléres játékosokból. Mindegyikből csak a legolcsóbb verzióra futotta...
Vieri balosa Isteni volt, de azt most lehozza Forsberg is 4-es weak foottal.
Rui Costa mezőnyben átlag volt, de a free kick-je Isten volt, na erre Mollet lenne még jobb (99 fk) csak lusta vagyok hozzá meg nem tudom beépíteni.
Frankie Lampard, na ő tényleg jó volt, de Goretzka sokkal brutálisabb most a középpályámon.
Baresi, mezőnyben jó volt, szögletből sikeresen fejelte az öngólokat, Klostermann sokkal határozottabb.
Deco, vele egy meccset játszottam, megláttam a fejét a játékban elment tőle a kedvem, pedig Barca szurkoló vagyok
és szerinte bárhonnan bármit belő, de annyira random feje volt, hogy nekem ahhoz nem volt kedvem.
Az igazán nagy zsugások és védők meg akiket imádok, Puskás, Titi Henry, Ronaldinho, Pelé, Vidic, Puyol, Robi Carlos és a többiek mind elérhetetlenek számomra...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OTP Bank topic
- SSD kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és szerinte bárhonnan bármit belő, de annyira random feje volt, hogy nekem ahhoz nem volt kedvem.