Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcabome
aktív tag
DLC-s game lenne a FIFA már annyi pénzt bele öltem volna, mondjuk így is épp eleget a semmiért. De mindig az fog vissza, hogy jövőre kezdhetem előlről az egészet.
Amúgy az ICON lapok is nagy átbaszások. Idén próbáltam párat (Vieri, Rui Costa, Lampard, Baresi, Deco), egyik sem volt rossz, sőt. Viszont mezőnyben mindegyik helyettesíthető filléres játékosokból. Mindegyikből csak a legolcsóbb verzióra futotta...
Vieri balosa Isteni volt, de azt most lehozza Forsberg is 4-es weak foottal.
Rui Costa mezőnyben átlag volt, de a free kick-je Isten volt, na erre Mollet lenne még jobb (99 fk) csak lusta vagyok hozzá meg nem tudom beépíteni.
Frankie Lampard, na ő tényleg jó volt, de Goretzka sokkal brutálisabb most a középpályámon.
Baresi, mezőnyben jó volt, szögletből sikeresen fejelte az öngólokat, Klostermann sokkal határozottabb.
Deco, vele egy meccset játszottam, megláttam a fejét a játékban elment tőle a kedvem, pedig Barca szurkoló vagyok
és szerinte bárhonnan bármit belő, de annyira random feje volt, hogy nekem ahhoz nem volt kedvem.
Az igazán nagy zsugások és védők meg akiket imádok, Puskás, Titi Henry, Ronaldinho, Pelé, Vidic, Puyol, Robi Carlos és a többiek mind elérhetetlenek számomra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- OpenWRT topic
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és szerinte bárhonnan bármit belő, de annyira random feje volt, hogy nekem ahhoz nem volt kedvem.