Hirdetés
- OLED monitor topic
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen egeret válasszak?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
próbálgatom beilleszteni Verrattit, aztán eszembe jutot hogy Atal padozzon helyette, szerintem itt se lenne számottevő különbség. Tudom amúgy ha ezekkel nem sikerül semmi akkor Cruyffal, Dinhoval se fog. A mostani wl-en 10-8-as kezdés volt utána meg szopóroller. Eszembe jutott mi van ha toty Ronaldo miatt volt ilyen jó kezdés aki 12 meccs után elfogyott, de nyilván vele is ugyanolyan xar lett volna később. Mindegy is, csak az ember elkeseredésében azt hiszi mindig, hogy majd valaki segít..
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
próbálgatom beilleszteni Verrattit, aztán eszembe jutot hogy Atal padozzon helyette, szerintem itt se lenne számottevő különbség.