Hirdetés
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
ezt most tök komolyan mondom: szerintem csak próbáld élvezni a játékot, felesleges ilyenkor már lapokat hajtani.
Mondjuk ha neked ez is örömet okoz, akkor nem szóltam
Nekem erre a pár hétvégére a WL maradt a legélvezetesebb játékmód (soha nem gondoltam volna, hogy ilyet mondok).
Nyilván ha más programom van, akkor emiatt nem szervezem át a hétvégét, de ha belefér, akkor szívesebben tolom a WL-t, mint akár a rivalst, akár bármi mást. Van valamennyi tét (bár már nem sok), gyors, két napra koncentrált.
A többi már valahogy nem tud lekötni, rivalsban az utóbbi időben csak kiidegelem magam (tegnap egy 1028 skill pontos szopatott szét... oké, csak 4-3, ra de végig én rohantam az eredmény után és olyan szinten szétcselezett, hogy néha csak a szerencsén múlt, hogy nem lőtt gólt - nem vagyok hajlandó elhinni, hogy ez valós skill pontszám volt...)Visszatérve az elejére: Tegyük fel legjobb esetben kirakod Ronaldinhot. Meddig fog tartani az öröm?
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest