Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
ezt most tök komolyan mondom: szerintem csak próbáld élvezni a játékot, felesleges ilyenkor már lapokat hajtani.
Mondjuk ha neked ez is örömet okoz, akkor nem szóltam
Nekem erre a pár hétvégére a WL maradt a legélvezetesebb játékmód (soha nem gondoltam volna, hogy ilyet mondok).
Nyilván ha más programom van, akkor emiatt nem szervezem át a hétvégét, de ha belefér, akkor szívesebben tolom a WL-t, mint akár a rivalst, akár bármi mást. Van valamennyi tét (bár már nem sok), gyors, két napra koncentrált.
A többi már valahogy nem tud lekötni, rivalsban az utóbbi időben csak kiidegelem magam (tegnap egy 1028 skill pontos szopatott szét... oké, csak 4-3, ra de végig én rohantam az eredmény után és olyan szinten szétcselezett, hogy néha csak a szerencsén múlt, hogy nem lőtt gólt - nem vagyok hajlandó elhinni, hogy ez valós skill pontszám volt...)Visszatérve az elejére: Tegyük fel legjobb esetben kirakod Ronaldinhot. Meddig fog tartani az öröm?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest