- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
szerintem ezen senki nem panaszkodik. Mondjuk pont reggel agyaltam mekkora barom vagyok. Hatkor kelek és azon agyalok, hogy gyerünk csináljuk Atalt sb-ben
Ennyit arról hogy nem fogok semmi megcsinálni csak rivals és próbálok fejlődni. Már csak 16 meccs (ha minden jól megy) és megvan Atal akit nem fogok úgyse használni mert lehet két nap alatt is le lehetnek játszani, de nem fogom.De ez a pack nerfelés dolog már olyan komikus mint a poltikai élet. Bármit csinálhatnak bármi mondhatnak semmi következménye nem lesz semminek
(teljesen oldalfüggetlenül és nem akarok poltizálni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Villanyszerelés
- Crimson Desert
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ennyit arról hogy nem fogok semmi megcsinálni csak rivals és próbálok fejlődni. Már csak 16 meccs (ha minden jól megy) és megvan Atal akit nem fogok úgyse használni mert lehet két nap alatt is le lehetnek játszani, de nem fogom.