Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
És akkor mi a megoldás?
Ha nem akarsz spórolni de kell egy 3 milliós lap.Ha minden packban wo lenne sem tudnád kirakni 2-3 hétnél hamarabb szerintem aztán kitudja.
Ezt te is írtad egyébként
Ha nem lenne követelmény meg azokkal lenne kibaszva akik megvették a lapot.
Upgrade sbct kell orrba-szájba csinálni és a lehúzós 83*10 meg hasonlókat kihagyni. Ha az utóbbi 3 nap ilyen upgrade sbc-it kihagyja valaki meg mondjuk a garantáltat már 4-5 squad megvan Eusebiobol például.
Ezért nem értem egyébként sokan miért akarnak R9 sbc-t. Alsó hangon lenne mondjuk 8-9 milla az sbc. Kinek van erre foddere? Vagy elég a tudat, hogy ottvan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Rose RS250A hálózati lejátszó
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Asztali PC v2 , R5 5700 , RX 6600 XT , 16GB 3200MHz , 512GB NVME , 500GB HDD
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nem akarsz spórolni de kell egy 3 milliós lap.Ha minden packban wo lenne sem tudnád kirakni 2-3 hétnél hamarabb szerintem aztán kitudja.