Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz adise #18588 üzenetére

Alapvetően milyen újítást vársz egy focis játéktól? Nekem konkrétan az is elég lenne ha nem lenne szar a játék az első patch után. :D 2 éve ez van. Az első patchig bomba a játék aztán meg valami metát beleraknak a casualabb játékosoknak. (tavaly a 30 emberes védekezés az overballal idén meg a press after).

Egyébként ez a mostani valami pre-alpha betekintés lehetett hiszen a béta augusztusban indul tudtommal. Nem bánnám ha kapnék hozzáférést :D

A second man presses pletykát nem teljesen értem. Az idén sem működik már annyira. Használni sem látom embereknél.
    Ezt az r3 lenyomásos passzt is inkább csak a mérhetetlen lustaságnak érzem az ea részéről. Nem megreformáljuk a játékosok mozgását, hogy ne egy kretén módjára helyezkedjenek meg passzoljanak. Nem. Odaadjuk a játékosoknak a teljes irányítást és tanulják meg ők mozgatni a játékosokat. :D
    Ugyan ezt szolgálja a dupla stickes creative run is. Ha ráváltasz a csatárodra akkor a hülyéje nem fog befutni a kapuba(Alapból miért fut be? :F ) hanem oda helyezkedik ahova te szeretnéd. Egyébként ez az újítás nekem tetszik mert elég jól használható, de ha normális passz rendszer lenne akkor nem lenne rá szükség.

Ezek az ikonok meg megint az oké de minek iskola példái :D
    Van Persie egész karrierje során sérült volt. Hozott 2,5 szezont magas szinten. Erre hogy járhat ikon kártya?
    Cha Bum-kun őszintén szólva fogalmam sincs hogy ki. Rákeresve sem sok derül ki róla. Gondolom ő az Ázsiai piac miatt kell mint Nakata. Park-ot még megértem mert ő szerintem hatalmas játékos volt abban a unitedben.
    Sneijdert én szerettem de könyörgöm nagyjából 3 évig tartott az érdemi karrierje :D Az ajax meg utána a Galata nem éppen a top csapatokhoz tartoztak ebben az időben. A Madridban meg nem rémlik, hogy annyira alfa lett volna.
    Staam,Lucio,Batistuta,Casillas oké szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák