Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Alapvetően milyen újítást vársz egy focis játéktól? Nekem konkrétan az is elég lenne ha nem lenne szar a játék az első patch után.
2 éve ez van. Az első patchig bomba a játék aztán meg valami metát beleraknak a casualabb játékosoknak. (tavaly a 30 emberes védekezés az overballal idén meg a press after).Egyébként ez a mostani valami pre-alpha betekintés lehetett hiszen a béta augusztusban indul tudtommal. Nem bánnám ha kapnék hozzáférést

A second man presses pletykát nem teljesen értem. Az idén sem működik már annyira. Használni sem látom embereknél.
Ezt az r3 lenyomásos passzt is inkább csak a mérhetetlen lustaságnak érzem az ea részéről. Nem megreformáljuk a játékosok mozgását, hogy ne egy kretén módjára helyezkedjenek meg passzoljanak. Nem. Odaadjuk a játékosoknak a teljes irányítást és tanulják meg ők mozgatni a játékosokat.
Ugyan ezt szolgálja a dupla stickes creative run is. Ha ráváltasz a csatárodra akkor a hülyéje nem fog befutni a kapuba(Alapból miért fut be?
) hanem oda helyezkedik ahova te szeretnéd. Egyébként ez az újítás nekem tetszik mert elég jól használható, de ha normális passz rendszer lenne akkor nem lenne rá szükség.Ezek az ikonok meg megint az oké de minek iskola példái
Van Persie egész karrierje során sérült volt. Hozott 2,5 szezont magas szinten. Erre hogy járhat ikon kártya?
Cha Bum-kun őszintén szólva fogalmam sincs hogy ki. Rákeresve sem sok derül ki róla. Gondolom ő az Ázsiai piac miatt kell mint Nakata. Park-ot még megértem mert ő szerintem hatalmas játékos volt abban a unitedben.
Sneijdert én szerettem de könyörgöm nagyjából 3 évig tartott az érdemi karrierje
Az ajax meg utána a Galata nem éppen a top csapatokhoz tartoztak ebben az időben. A Madridban meg nem rémlik, hogy annyira alfa lett volna.
Staam,Lucio,Batistuta,Casillas oké szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
2 éve ez van. Az első patchig bomba a játék aztán meg valami metát beleraknak a casualabb játékosoknak. (tavaly a 30 emberes védekezés az overballal idén meg a press after).
) hanem oda helyezkedik ahova te szeretnéd. Egyébként ez az újítás nekem tetszik mert elég jól használható, de ha normális passz rendszer lenne akkor nem lenne rá szükség.