Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
na a gyerek megint csak 13 wint tudott hozni, de mindegy is. Nézem egy üzenet. Utolsó ránk ír angolul hogy "de rossz vagy". Nyert asszem 4-0. De milyen utolsó mocskos patkánynak kell lenned, hogy ezután még ezt tudasd is rövid üzenetben. Nem arról volt szó, hogy felbaxod magad mert egy béna embertől kikapsz a játék/kapcsolat/görény játékstílus miatt. Elkeserítő.
Puskás már 40k-val olcsóbb. Tudom nem a legjobb időben vettem, de ez egy baby ikon ki a tököm vesz wl miatt baby Puskást hogy ennyire befolyásolja az árát
Ma simán meg tudta volna venni a midet.
Reggel megcsináltam Lazinit. Nem lépkedtek ki, nekem már csak a gól kellett, kicsit pötöygtem de nem éreztem olthatatlan vágyat a játékra. szóval főleg kitámasztott stick volt. Kapóra jott Origi a seasonból. Lehet ezt pár héttel korábban már ki lehetett volna venni, de az hogy egy ilyen játékost ad a játék júniusban az mindent elmond. Volt még egy gold loan Aubamayeng mellette, hát nem volt semmi különbség. Röhej. Ezt kapod azért mert ténylegesen játszol, nem pedig sbc-t grindelsz, pakkot veszel stb.
Megint csak az jutott eszembe, ennek a játéknak nincs egy olyan eleme se ami ne köpne a pofájába az embernek...
Inception is mondta tegnap azért kell a kontent ennyire ebbe a játékba mert amúgy a játék annyira xar hogy senki nem játsza ténylegesen a játék miatt.
Ennek a játéknak ebben a formában ingyenesnek kellene lennie mint a fortnite meg a cod...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ma simán meg tudta volna venni a midet.