Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Upgradezni kell, nem pakkozni az Castro dolga!

Monduk ez a Ligue 1 lehet nem a legjobb az upgrade sbc-re, de most már mindegy. Nekem a PL után nem volt más liga amibe megérte volna ennyit beletenni. Összeszámoltam és egy kicsit több a most nyitott lapok értéke, mint amennyit beletettem, de így is csalódás.
Viszont azzal "nyugtattam" magam, hogy a csapatom már így is elég jó, ha lenne 1 millió abból is nehéz lenne olyan játékost venni aki normális chemmel beférne. Szerintem most már megvárom prime Puskást is, június legvégére meg is lehet rá a token. Meg azért CR eléggé felhúzta a kedvemet a sorozatos pick csalódások után, amik a tots alatt voltak. Főleg az elite rangnál, na az botrány volt.
Az EB alatt tuti lesz promo, de a legtöbb TOTS-nál már úgy sem tudnak jobbat mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS PRIME H270-PRO alaplap (LGA1151, DDR4, ATX)
- Intel Core i7-7700 (4 mag / 8 szál, 3.6 - 4.2 GHz, LGA1151)
- L13 Yoga Gen3 2-in-1 13.3" FHD+ IPS kihajth érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S24 fekete, 8 / 256GB - SM-S921B/DS
- Gamer PC eladó: RTX 3060 12GB 32GB RAM i5-12400F
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest