Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen egeret válasszak?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Upgradezni kell, nem pakkozni az Castro dolga!

Monduk ez a Ligue 1 lehet nem a legjobb az upgrade sbc-re, de most már mindegy. Nekem a PL után nem volt más liga amibe megérte volna ennyit beletenni. Összeszámoltam és egy kicsit több a most nyitott lapok értéke, mint amennyit beletettem, de így is csalódás.
Viszont azzal "nyugtattam" magam, hogy a csapatom már így is elég jó, ha lenne 1 millió abból is nehéz lenne olyan játékost venni aki normális chemmel beférne. Szerintem most már megvárom prime Puskást is, június legvégére meg is lehet rá a token. Meg azért CR eléggé felhúzta a kedvemet a sorozatos pick csalódások után, amik a tots alatt voltak. Főleg az elite rangnál, na az botrány volt.
Az EB alatt tuti lesz promo, de a legtöbb TOTS-nál már úgy sem tudnak jobbat mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- AMD Ryzen 7800x3d - bontatlan, dobozos, garis
- Eladó PS Portal + kemény tok garanciás 2028.01.14-ig
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest