Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- iPad topik
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
tegnap 3 és fél órát baszkódtam, ismét magamban megkérdőjelezve az épelméjűségemet. Kellene még pár meccsen gólt rúgni franciával és nyerni talán kettőt, de természetesen nem lép ki a nagy része. Én ezeket all in kezdem 4-1-2-1-2 constant press long ball mindenki előre. Csak ugye ezekkel a goldokkal ez hamar kifullad
Szóval ha az első 20percben nincs gólom akkor annyi. De mivel nem lépnek ki, játszani meg nincs nagy kedvem ezekkel ezért xar megint az egész. Ma már egynél kigumiztam reggel, de félidőben meguntam meg gondoltam inkább haladjunk, de annyira nem volt senki hogy ugyanazzal dobott össze kétszer is. Rivalsban meg - gondoltam megnézem a fő csapattal is ilyen xar vagyok - ellenfelet se talált.Mbappe világát nem tudja, Neymarral kettőt nem tudok fordulni azt se tudom sokszor hol van (kivéve ha Mbappe helyett rúg gólt) mondjuk egyik fejes az övé volt és csak ívelgettem befelé aztán lesze valami.
De amúgy mindenki b+ az életéért játszik ebben a qrva friendlyben még véletlenül se sikerüljön egy fejes vagy akármi. Jó mondjuk én is érzem a frusztrációt szóval ez ilyen.
Szóval élvezhetőnek egyáltalán nem mondanám aztán persze lehet azért van mert div 4- friendly és ennyivel jobb mindenki mint 5-ben.
Csináltam azért pár up packot, de még egyetlen tots se jött pedig olaszból és németből is nyitottam mondjuk ott volt jobb pack az igaz. Úgy döntöttem megcsinálom a garantáltat lexarom. Csak ne Mbappe jöjjön
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval ha az első 20percben nincs gólom akkor annyi. De mivel nem lépnek ki, játszani meg nincs nagy kedvem ezekkel ezért xar megint az egész. Ma már egynél kigumiztam reggel, de félidőben meguntam meg gondoltam inkább haladjunk, de annyira nem volt senki hogy ugyanazzal dobott össze kétszer is. Rivalsban meg - gondoltam megnézem a fő csapattal is ilyen xar vagyok - ellenfelet se talált.