- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
elod22
üzenetére
Kb annyira szentségtörés mint mondjuk CM játékost csatárba, LM-et CM-be, vagy LM/LW ST-be küldeni. Nincs azzal semmi baj. Vagy legalábbis nem ez a játék legnagyobb baja. Kénytelenek vagyunk így a felszínen maradni.
A mostani WL-em világi fosch amúgy. Sikerült feltornázni 12/12-re. 6 meccs van hátra. 2 win kell a kényelmes Gold3hoz. Úgyse fog sikerülni :D.
Vagy 4-5 meccset adtam fel, amikor egyszerűen egy jó átadást nem sikerült véghezvinni. Vagy a 16os sarkáról egy fake Shottal 2m-t vert Tapsobara szinte álló helyzetből. Küzdeni küzdök, de szenvedni nincs kedvem. Az utolsó pár meccsen már beleálltam a hátrányos kezdésbe is, és többször sikerült is fordítani, dominálva.
És valóban én is azt tapasztaltam hogy egyik meccs nyerhető, következő nehezebb. Szinte felváltva. Kabaré. Vagy csak ennyire nem vagyok már ott fejben talján barátaink ellen.Az hogy Gold Kanté jobb mint a FB Renato-m azt kicsit nehezen dolgozom fel, de Sanches fiú hamarosan úgyis az enyészeté lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest