Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
válasz
bubuska10
üzenetére
Szerintem pusztán az az oka,hogy így TOTS előtt adjanak valamit,ami miatt játszhatnak az emberek, ha már promo sincs jelenleg,meg semmi. De amúgy tényleg durva,hogy ilyen rövid idő alatt kell megcsinálni,és kidobták egybe. Főleg,hogy ez a 8-8 meccs ez baromi sok,mert amúgy magát a feladatot nem vészes megcsinálni. Nekem még a la ligás van hátra, de már annyira untam az sb meccseket,hogy közben be tudtam pótolni egy csomó streamet

Én is gondoltam rá,hogy kinyitogatom őket, de ha eddig gyűjtögettem,akkor már elteszem ezt is,most járok 43 packnál,kiváncsi vagyok mennyi jön össze,bár fogalmam sincs mikor nyissam őket,nagyrészt La Liga csapatom van, de szerintem a francia és angol ligával is szemezek majd
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest