Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Egész jó, ennek ellenére tegnap úgy éreztem, hogy végleg elveszített a játék. Nem sok örömet fedezek már fel benne, ez jó ideje tart, és találtam a nemrég valaki által posztolt Italian Stallion nevű sráctól egy videót, amit akár én is felmondhattam volna. Pontosan ez az, ami az olyan típusú játékosokat kiégeti, ellehetetleníti, mint én. Akik minden odds ellenére a szép játékot, a kombinációkat hajszolják. DIV1-ben mentem meccseket, és csak ez van: pörgés, forgás, 1v1-ezés, bugolás. Ebben nagyon el lehet fáradni, nekem sikerült is.

A TOTS időszakot megvárom, aztán hosszabb pihenőre megyek, ami a 22-re egészen biztosan vonatkozni fog. A piacot (az új PES érdekel) figyelni fogom, de ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Futás, futópályák
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kés topik
- További aktív témák...
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Genius SP-HF2800BT bluetooth hangszóró
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest