Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Keychron egerek bemutatója
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
nem hinném, sztem opb kettőt vett... viszont azt mondta nincs elájulva tőle... jó pot meg minden, de mivel nincs benne elég réztömeg, nem tud akkora hővel megbírkózni és nem is tartja olyan jól mint az F1EE... persze erre írta kingpin hogy "designed for better and different CBB/CB using purpose." oké, ez ilyen középútnak tűnik nekem, viszont hogy mostantól ne is gyártsa a régi F1-et én hibás döntésnek érzem...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest