Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
Royal Quest Welcome Pack (Steam) ingyenes a GamersGate -en.
-
tomsolo
addikt
Wow, Endless Legend immár final release.
Hell yeah!
-
Stockbauer79
tag
Ha lenne keret, megvenném
Ha kell valakinek innen valami,odaadom érte:
Xotic
Rush Bros
Enclave
Pid
Flashout2
Spacechem
Hazard Ops beta
Imagine Me Alpha/Beta
Dino D-Day
Astro Lords: Oort Cloud Exclusive Alienware Pack Ingame Key
Wizardry 6 & 7
Aerena - Clash of Champions - The Turn Based Arena Combat Game
Really Big Sky
Gun Monkeys
GTR Evolution + Race07 + RaceRoom Racing Experience -
eami
veterán
válasz
Stockbauer79 #78788 üzenetére
PayPalon tudsz utalni?
-
cskamacska
addikt
válasz
warcat #78785 üzenetére
A magyar Meridian is ugyanúgy bundliszökevény.
Egész tűrhetően néz ki, sztori és nem RTS részek jópofák, szinkron hangok kellemesek, zene közepes, production value-re okosan lett költve. De a lényeg, az építgetős RTS rész az bezony egyszerű és bénácska, hülye AI, gyenge küldetések, játékmenet így érzésre évtizedre le van maradva a konkurenciától.
Inkább Dawn of War 1/2 három példányban, meg ráfizetnék a Starcraft 2-re, ha már mindenképp Sci-fi RTS.
-
Stockbauer79
tag
Ha valakinek megmaradna egy Bridge Constructor,azt szívesen átvenném
-
warcat
veterán
válasz
ViharVadász #78784 üzenetére
Meh,a Meridian csábító már egy ideje be akarom szerezni,de a középső tier bundliszökevény mind.
-
ViharVadász
őstag
Megjött a heti Humble Weekly Bundle: Merge Games. Benne:
Bármennyit fizetünk, az alábbiakat kapjuk:Lexica, Deadly 30, Bridge Constructor Medieval, Battle Group 2
6 dollár felett: Commandos Collection, The Book of Legends and Deadly Premonition: The Director's Cut
9 dollár felett: Meridian: New World (Early Access Game) -
warcat
veterán
-
ViharVadász
őstag
A kép alján írtam én is, hogy én sem látom valamiért a Far Cry 3-at. Lehet ezt a játékot csak néhány régióban lehet látni.
#78775 maross Sajnos nem tudom, nem ismerem a játékot, de videók alapján egy kellemes játéknak tűnik. Bár igaz, ez mit sem ér úgy, hogy nem volt alkalmam játszani a játékkal. -
TBT
addikt
FINAL FANTASY XIII előrendelhető a Steam-en!
Október 9-én érkezik.
-
i2k
őstag
válasz
ViharVadász #78773 üzenetére
A Far Cry 3-at nem is látom a bolt kínálatában.
-
maross
nagyúr
válasz
ViharVadász #78773 üzenetére
Our darker purpose mennyire valtotta be a remenyeket? lett belole binding of isaac utod?
-
i2k
őstag
STEAM-en most[/] Warner Bros Publisher Weekend van
Emellett: 50%-on az "Age of Wonders III" - 20 euro
-
ViharVadász
őstag
Most egész jó játékok lettek leárazva a Humble Store oldalon!
Mondjuk nálam a Far Cry 3-at nem is mutassa valamiért az oldal. -
i2k
őstag
Humble Bundle Store: Metro Last Light Complete - 5 euro
Party of Sin meg 0,8 euro -
warcat
veterán
No lyányok,hogy is van ez akkor,most alienwares bétakulcsra megkaptuk a Defense Grid 2-t ingyen?Mert a kártyáit kifarmolhatónak jelzi(lőjjétek is be míg van áruk)
-
cskamacska
addikt
válasz
SenorGrande #78767 üzenetére
Single megy, multihoz én nagyon kevés vagyok.
Új gépek típusaiban én sem látom a logikát, hogy kerül egy 20. század végi csatatérre a Bf 109, meg a Mustang, mikor korhű járművek és pályák sincsenek hozzájuk. De az ígéretek szépek, az EDGE motor pedig tényleg a küszöbön. Hogy egészen pontosan mi jön vele, az majd kiderül. Pletyka szinten az terjed, hogy közösségi segítséggel egy rakás új gép érkezik.Mindettől független, a DCS-el azért el lehet szórakozni jelen formájában is, orosz közvetítéssel pedig magyar pénztárcával is megfizethető a leárazás ideje alatt. Erősen sajnálom, hogy nem jutottam el előbb a posztolásig.
-
szami777
addikt
-
SenorGrande
senior tag
válasz
cskamacska #78766 üzenetére
"Maga a játék egy komolyabb repszim folyamatos fejlesztgetéssel, bővítgetéssel, és egész szép jövővel."
Bár igaz lenne ez a mondatod. Hónapok óta "repülhetetlen" multiban a cucc, és nyoma sincs, hogy megpróbálnák helyrehozni a szinkronizációs problémát. Ígéretek évek óta az ablakban (Nevada?!), és szemlátomást semmi koncepció nincs a modulok megjelenése mögött sem.
Nem is ebből él meg ED, hanem a hadseregnek fejlesztett szimből, ezt meg csak összekalapálják az onnan kipotyogott morzsákból.
-
cskamacska
addikt
Jájájáj, miről maradtam majdnem le!
Digital Combat Simulator: World modulok vannak olcsóért(20-50-70% engedmény) Steamen még... másfél óráig. Én vétkem, én vétkem, én igen nagy vétkem.
Steames kulcs jó a DCS Steam nélküli változatához is!
Maga a játék egy komolyabb repszim folyamatos fejlesztgetéssel, bővítgetéssel, és egész szép jövővel. Hamarosan jön az EDGE motor beiktatása a DCS World 2.0-vel ami DX9 render motor DX11-re lecserélését hozza, és sok más fejlesztést.
Alapból ingyen két repülhető gép van(Su-25T, TF-51 Mustang), ezek mellé lehet több géphez való hozzáférést venni.Tudom ajánlani a -70%-os Black Shark 2-t (Kamov Ka-50) a helikopter bolondoknak, a -70%-os A-10C Warthogot tankelleneseknek, de messze a legjobb ár-érték arányú modul a -70%-os Flaming Cliffs 3 a 7 repülhető gépével(F-15C, A-10A, Su-27, Su-33, MiG-29A, MiG-29S and Su-25), a -70%-os Combined Arms pedig jópofa kiegészítés amivel a földi egységeket is tudjuk irányítani. Combined Arms-t nem tudom nyugodt szívvel ajánlani különállós stratégia-akció-tankszimként(én arra számítottam
), de egy repcsi mellé felderítgetni, vagy a problémás ellent földi légvédelemmel kiiktatni azért nem rossz, és némi késő hidegháborús tankolódás is belefér Wargame AirLand Battle/Red Dragon fanoknak akik közelről szeretnék látni a háborgást.
Többi modul is jó aki épp a régebbi gépeket szereti, de azok nem kaptak rendes leárazást, így elég drágák még.
Szovjetorosz testvéreinknél még nagyobb a zakció, A-10C/BS2/FC3 3 kulcs környéke 8 euró helyett, Combined Arms 2 kulcs 11 euró helyett(!!), több vételénél kedvezmény.
-
TBT
addikt
Need for Speed Rivals Complete Edition - 2014. október 21.
Alapjáték + az összes DLC
Pont nemrég vettem meg a játékot. Ha pár napja böfögnek valamit, hogy lesz ilyen kiadás, akkor vártam volna a vásárlással és megvettem volna ezt. Kedves EA, a kufaanyád megint.
-
válasz
warcat #78755 üzenetére
Az égvilágon semmi gond nem lenne ezzel, sőt az lenne a meglepő, ha nem kevesebbet fizetnének a nagy kiadók. Az EA nem azért vonult ki, mert kevesebbet akart fizetni, hanem azért, mert a Valve azt akarta, hogy még többet fizessen (konkrétan a játékbeli vásárlások után is akartak jutalékot szedni, ami meg is valósult).
-
Agyzuzo
addikt
válasz
BomiBoogie #78758 üzenetére
Az a bajom vele, hogy sok benne az exploit lehetőség. Előre beszedett pénz = úgy érzi a fejlesztő hogy ő már ledolgozta, ellustul, elfogy a motiváció, stb... Nekem nagyon nem tetszik az egész, más üzleti stratégiával kéne felépíteni, pl. ALAP hogy legyen refund legalább részben, ha bebukik a projekt. De mondjuk nálam a fő ok még mindig az, hogy nem akarok egy pre-beta játékra időt pazarolni, mikor sok esetben a végső változatra se jut az embernek ideje.
-
ayo
veterán
válasz
BomiBoogie #78756 üzenetére
door kickers nagyon szépen ment minden szakaszon. a cikkem írása és a mostani állapothoz képest folyamatosan fejlődött, nekem is az egyik kedvencem. így kéne mindenkinek csinálni és nem csak ígérgetni vagy húzni halasztani, ahogy pl a prison architect is csinálja
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
#79621120 #78754 üzenetére
Eh. Még anno én is gondolkodtam , hogy beszállok, de jól tettem, hogy végül nem tettem...
Egyedül a Door Kickers-t vettem meg korán, csoda, hogy elkészült, és köv. hónapban ki is jön, tényleg szépen és folyamatosan dolgoztak vele, egy román csapat egyébként.
-
törölt tag
-
alratar
addikt
válasz
Assimilator #78750 üzenetére
Egyszerűbb lenne, de függenének a steam-től, és gondolom ezt nem akarják.
-
genndy
addikt
válasz
Assimilator #78750 üzenetére
Steam sarca pont 30%...
-
Assimilator
őstag
válasz
djculture #78746 üzenetére
Csodás.
Kérdem én, nem olcsóbb/egyszerűbb egy "titkos" stratégia megállapodást kötni a Steammel:
pl.: "továbbra is rajtatok keresztül értékesítünk, amennyiben a sarcot leviszitek 25-30% környékére."Szerintem sokkal egyszerűbb és olcsóbb lenne, mint egy teljesen újra rendszer megírása, marketingje, integrálása.
Másrészt pedig se a Uplay, se az Origin, se a többi nem nyújt többet mint a Steam.
A Uplay acsi rendszere meg elég megosztó, nézet kérdése.
1 - király, mert teljesítményekért ráadás tartalmat ad
2 - hülyeség, mert kockulás nélkül nem kapsz teljes játékot -
djculture
félisten
válasz
Assimilator #78738 üzenetére
Nem csak terv már elindult: [link] Első játék ami csak itt jelenik meg valami legónyavaja rész lesz azt olvastam.
-
i2k
őstag
Gamersgate: 2K Week - Civilization
Gamersgate: Tomb Raider Weekend
Gamersgate: Deus Ex Daily
Gamersgate: Pirates Weekend -
tomsolo
addikt
válasz
BomiBoogie #78741 üzenetére
Ja de ha lepereg három óra és összeráncolod a homlokod, hogy ez volt 10 - 12 000 forint, az rosszabb
-
djculture
félisten
Ac-ből nem lesz hiány .. Assassin's Creed: Rogue is később megjelenik pc-re
-
szami777
addikt
válasz
Assimilator #78738 üzenetére
Elvileg a hamarosan megjelenő Shadow of Mordornál már láthatunk belőle valamit.
-
tomsolo
addikt
Engem nem zavar ha egy játék sokáig tart - lényeg hogy fenn tudja tartani az érdeklődést.
KoAR-ba beleraktam vagy 120 órát és még nem maxoltam ki - nem tudom mikor lesz kedvem folytatni, de így utólag sajnálnám ha csak 10 órás lett volna. A legtöbbet meg a TDU2-be pörgettem ki - majd 2 és fél évig játszottam vele - igaz az utolsó másfél év már inkább modderkedés/hekkelés volt.
Persze játéktól is függ, jelenleg a Golf Club-ban pörgetem a legtöbbet az időmet, ami minden hibája ellenére egy remek casual játék, csak egy course-ba simán bele lehet ölni 1-2 órát, folyamatosan javítgatva az eredményedet.
Ma behúztam az Endless Legend-et abból is kinéz jó pár tucat óra, főleg ha ki jön a végleges.
-
eami
veterán
válasz
maross #78734 üzenetére
ha (számomra) jó játékról van szó, akkor nekem az optimális játékidő olyan 8 - 15 óra között van. Ilyen volt tavaly például a Tomb Raider vagy a Bioshock Infinity (ami így rögtön beugrik, de volt még jó pár másik is). Ennyi játékidő mellett kényelmesen ki lehet tolni 1-2 hét alatt anélkül hogy egyhangúvá válna. A pár órás játékokkal sincs semmi baj, egészen addig amig az a pár óra tartalmas és szórakoztató. Ilyen esetben nem sajnálok érte €15-20 sem (pl tavalyról Outlast, Contrast). Aztán persze vannak olyanok is amikbe simán belraktam 30+ órákat pl Darksider játékok. Darksider 2ből még hátra van 2 DLC, amivel szerint valamivel 40 óra felett lesz az összjátékidő, ami ebben a műfajban még pont kellemesen hosszú.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
maross
nagyúr
válasz
BomiBoogie #78733 üzenetére
Igen, en is egyre inkabb a par oras jatekok fele huzok, "szerencsere" a jatekgyartok is elfelejtenek mar 50alap+20season euroert contentet adni
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
maross #78732 üzenetére
Akkor tiszta szerencse, hogy nem kezdtem el.
Az a baj, hogy minden ilyen játék elég hosszú, az idő meg kevés.
Amire azt írják a kritikák, hogy túl rövid (pl. Gone Home), nekem pont az a megfelelő, mert más esetben két játék között már elfelejtem, mi volt a hosszas sztori részleteiben, úgy meg már nem az igazi...
-
maross
nagyúr
válasz
BomiBoogie #78730 üzenetére
Igen, mar feltettem, standalone, es nem kompatibilis a ket save.
-
törölt tag
Remélem a decker küldetéseket minimalizálták benne, mert azokkal szívtam mint a torkos borz.
-
maross
nagyúr
válasz
BomiBoogie #78728 üzenetére
en meg mar elkezdtem, es van benne vagy harom oram, most nem tudom hogy ujrakezdjem e.. elvileg 15+ oras az egesz
-
i2k
őstag
Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut
A korábbi "Dragonfall" tulajdonosok INGYEN kapták meg a mai nappal. -
csaba951
veterán
Pinnacle Game Profiler
-75% coupon code: STEAMCODE327D
Szeptember 22-ig érvényes. Ezzel csak 4,99 USD. Egyszer kell megvenni, az új verziókat ingyen megkapod. Akár több gépen is használhatod. Nagyon-nagyon részletesen testre szabható program különböző gamepadokhoz, akár xinput<->directinput irányban is! Vagy akkor is hasznos, ha a játéknak nincs gamepad támogatása, viszont billentyűzet kombinációkat (+egér) elfogad.
Nekem Grand Theft Auto: San Andreas-hoz kellett. Ezzel már rendesen kezeli az X360 gamepadomat!
-
válasz
djculture #78677 üzenetére
1.) az amd nem platform holder, ő tuti nem mondja meg, h mi kerül egy ráncfelvarrt konzolba - eddig még nem nagyon volt olyan generáció, ahol a kulcs-elemek változtak volna. kizárnám, hogy ez módosuljon pont most, hiszen ettől konzol a konzol.
2.) 30fps az nem butítás, az az alap már sok sok éve - így komolyabb látványt tudnak prezentálni és te pécésként ezzel jól jársz, hiszen így komolyabb asseteket készítenek el a játékhoz - ha 60fps-re lőnék a látványt (bárcsak így volna...), sokkal gengébb minőségben készülne el pl egy modell és te pécén jóeséllyel ezt kapnád szintén (egyébként, ha tényleg 5850ed van, nemnagyon értem, mit is szeretnél - h minden szaggasson és kelljen 100+ ezrekért uj vga-t venni?)
-
wwenigma
Jómunkásember
Magicka: Wizard Wars Alienware Robe Key Giveaway (Wizard Wars base + Alienware robe -ot aktival) [link]
-
reelc
veterán
válasz
Crytek #78715 üzenetére
Ennyire biztosan nem rossz a játék, hogy csak 1 percet menjen.
Azzal játszom amivel akarok, nekem ne egy weboldal mondja meg, mikor-mit telepítsek, mivel játsszak.(#78717) Crytek: a multit én sem preferálom, csak gondoltam hátha érdekel valakit. Aki játszani akar.
Én annó a Quake 3, UT szériákkal sokat játszottam, de csak botok ellen. -
reelc
veterán
Quake Live a Steamen, kb. 2 óra múlva már játszható.
-
Csapoati
nagyúr
Sőt, a Gamefly-on is.
-
regener
veterán
válasz
ViharVadász #78709 üzenetére
2 euró? Én asszem az első 3 jelentkezőnek privátban adok 1-1 Metro 2033 kulcsot.
-
reelc
veterán
válasz
A Metal Deadről vélemény? Azon kívül, hogy (még) nem Steames? Ezt látom én is.
Az is villámakcióban van. -
maddionmax
senior tag
válasz
Deus Ex HR DC ára sosem változik?
0,75ért vittem volna... -
i2k
őstag
http://store.steampowered.com - French Indie Sale van
Minő meglepetés: azok a címek itt is szerepelnek, amik a korábbi linkemen...
-
i2k
őstag
http://www.greenmangaming.com - Plug-in Digital deals
* Ethan: Meteor Hunter - 2.24 font
* Finding Teddy - 1.49 font
* Fly'n - 1.99 font
* Kill The Bad Guy - 6.49 font
* Mechanic Escape - 1.34 font
* Type Rider - 2.99 font
* WRC 4 - 13.96 font -
djculture
félisten
Ugynézki steam pajtástól a többiek is átveszik a régiókódozást.. Orosz titanfall kulcsok bukkantak fel amik csak Russian, Czech, and Polish. oroszágokból aktiválható. Örülünk Vincent?
[link] -
Agyzuzo
addikt
válasz
Assimilator #78704 üzenetére
Ezért vagyok én kutyás, sose bírtam a macskákat.
Najó, ne offoljunk.
-
Assimilator
őstag
válasz
Agyzuzo #78696 üzenetére
Kemény vagy haver, nem tudtam, hogy kárörvendő smiley is van az oldalon.
Imádom az ilyen túlkombináló embereket.Poén volt, nevettem rajta, ennyi. Mint később kiderült, magamon kellett volna nevetnem.
Nem értem, hol itt a kárörvendés?Max ezt tudnám olyan smileynak elképzelni:
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 AERO OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest