Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phenomHUN
senior tag
GMG-n jelenleg csak a két 25%-os voucher elérhető?
(SEPTEM-BEROFF-ER25XX) - (PLAYFI-RESEPT-25DEAL)Creditből szeretném megvenni az új Civilizationt, de sajnos ezzel a kettővel csak sima vásárlás lehetséges.
-
Anonymus X
tag
válasz
DrTechnoid #79495 üzenetére
Kár volt izgulnod. Jó, hogy ilyen miatt nem kell aggódni ebben a DLC-s marhulós világban! Szép is lenne, ha a DLC telepítésével eltűnnének az alapjátékban elért eredmények. Még anno a kiegészítős korszakból sem emlékszem ilyen csúfságokra, itt meg pláne ne legyen
-
Meg is vettem, sőt még a 15%-os coupon is működött rajta. Picit be voltam szrva h mi lesz a 'vanilla' játékmenetemmel és a 45ös szintű karimmal így hogy ugradeolom GOTY státuszba, de azon kívül hogy leszedett 3giga körüli anyagot, ugyan úgy ott volt minden mintha mi sem történt volna.
-
duvi
nagyúr
Ha még nem volt, akkor:Borderlands 2 Game of the Year Edition 75% OFF 8.75 £
-
Pocok256
veterán
válasz
maddionmax #79463 üzenetére
Az a baj hogy a köv 1 hétbe lesz csak szabadidőm utána újra munka ezerrel :/
Esetleg egy jófajta tradernek nincs elfekvőbe itt hardverapron 20 euró alatt ?
-
Pocok256
veterán
válasz
maddionmax #79460 üzenetére
Azon nem volt semmi régio lock meg steames volt ugyanúgy ?
-
szami777
addikt
válasz
maddionmax #79460 üzenetére
kaphatna már egy jobb akciót, régóta fenem rá a fogam.
-
Pocok256
veterán
Mennyire megbízható ez az oldal ? bemerjem vállalni ?
-
dante0425
tag
The Binding of Isaac Collection 1 euró, akinek esetleg nem lenne meg.
-
törölt tag
Emlékeztető:
Akciós a Blood meg az Alone In The Dark széria -
Pocok256
veterán
Sziasztok valami emberi áron elérhető valahol steamre a Rome 2 ?
-
djculture
félisten
válasz
maddionmax #79446 üzenetére
Csak aktiválási régió van rajta... Én kinnt simán beregisztráltam mindkét fiókomra az összes dlc-t.
Persze mindenki a saját felelősségére csináljon ilyet.
-
maddionmax
senior tag
válasz
warcat #79445 üzenetére
Én is az $1 kiegészítőre rávetettem magam és pont azt az egyet lockolták.
-
warcat
veterán
válasz
maddionmax #79444 üzenetére
Nofene,téli akcióban 5 dolláros játék lesz mint a Hitman,ehhez képest eléggé szivatósak a zárral akkor.
-
i2k
őstag
http://www.gamersgate.com: "THIEF" (2014) Daily Deal.
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Autumn’s Treasures: The Jade Coin - még 21 óráig ingyen.
-
warcat
veterán
válasz
marcusa #79434 üzenetére
Jó tudni,de megfelelő középútnak tűnt,az ilyen úgyis nagyobb tételt akar mozgatni mondjuk,ami remélhetőleg nem 5 darab lopott hitelkártyás
De ezek alapján akkor mehet a sima pár ezres üzletet lebonyolított is.
Amúgy első guglizás alapján ez a Ranger Edition ez valamiféle előrendelői/első napos dobozos kiadás kódja.Na vajon melyik országban esett le a platóról?
-
warcat
veterán
Na vettem ilyen g2a Wasteland2-öt bár nem felhasználósat hanem g2a ajánlottat 12.49ért de shield nélkül.
Wastelands 2 Ranger Editiont aktiváltam sikeresen vele. 13.21€ volt a vége,ez már túl közel volt a kitűzött árhoz(~3000 környéke)
Köszi a tippet. -
SityiSXT
őstag
1.) Nem, nem adtam meg! Pár jobbfajta gépnél még azt mondom, oké - de itt most a 4 meg 6 GB-os VGA-val szerelt gépekről volt szó, ami nagyon más tészta! Nincs olyan cég (talán az Activisionön és az EA-n kvül), amelyik megengedheti magának azt, hogy egy ilyen gépparkot szerezzen be és utaztasson kiállításokra. Meg egyébként is, akkor most mi az aktuális teória: a mocskos DLC-gyár extraprofitot hajhászó gonosz fejlesztő/kiadó vagy a pénzét a kiállításokon Titan SLI konfigok utaztatásába gyilkoló gonosz fejlesztő/kiadó?
2.) A teszterek és online újságok lefizetését meg hagyjuk. Néha, nagyon ritkán előforul ilyen, de gondolkozz már el egy kicsit: bármelyik újságot és újságírót megnézed, a saját szavahihetőségét kockáztatja, ami hosszabb távon sokkal nagyobb kárt okoz, mint az állítólagos lefizetések haszna lenne. És itt is áll a kérdés akkor: a mocskos DLC-gyár extraprofitot hajhászó gonosz fejlesztő/kiadó mégis hogy egyeztethető össze egy ilyen rizikós befektetéssel?
-
maross
nagyúr
Wasteland2 11.5 euronal tart g2a-n. felelosseget nem vallalok, de nekem is onnan van, es megeri a penzet, valoban egy jo fallout2 folytatas
. bluegiftes reflinkert privatban lehet jelentkezni
.
-
bul07
nagyúr
Kis off de ide is szoktak feles játékokat kirakni az emberek
A múltkori ingyenes Receiver-nél kértem párat viszont sok nem jött meg így próbálkoztam sokszor , csakhogy rá két órára elkezdtek ömleni e miatt jó pár darab landolt nálam , de nem is ez a lényeg
Most hogy lejár kiraktam 20db-ot [link] 1perc 42másodpercel később már mindet el is vittékSzerintem biztos hogy nem élő ember kérte le mindet
Figyelmeztetésként írtam ide , hogy ha ki akartok rakni egy nem kellő játékot akkor ne a rendes adatait másoljátok be hanem egy kis csavarral , mondjuk a számokat írjátok be szöveggel, hogy biztos embernek keljen aktiválni
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Shift 2 Unleashed Origin verziót láttatok mostanában akcióban? Hol érdemes figyelni?
-
warcat
veterán
válasz
MrTwister #79420 üzenetére
Valószínűleg tf2outpostról,de ne bonyolódjunk bele,röviden olyasvalakitől aki éppen kifelé vinné a pénzét a Steam tárcából.Hardveraprón szokott lenni,de most inkább csak vásárlókat láttam.
Ha más nincs vásárolhatsz piacról.Ilyenkor este drágább,de 1.80€ elérhető reggel/napközben.
Vásárlás eléggé magától értetődő,legyen meg a kellő számú kulcs,aztán a megfelelő cserére bökve egy trade offert kérhetsz,ami Steamen keresztül érkezik.Általában az eladók kiraknak egy gyorstalpalót/segítséget.
A kitől-re válaszolva meg,nézd meg a lebonyolított üzletek számát a boltnál,illetve az árus Steam profilját. -
warcat
veterán
válasz
MrTwister #79412 üzenetére
Dispenser tele van vele 13-14 tf2 kulcs környékén,ha közvetlenül a picról veszed őket,akkor is csak 7400-7500 forint.Nuuvemről jó olcsó lett volna,de azok a kulcsok zárasak lesznek.
Ráadásul ha hozzácsapsz még 4 kulcsot,már Dgitial Deluxe-ot kapsz,amiben benne van a Season Pass.
Persze ha xar a játék,csúnya bukta. -
MrTwister
őstag
Sziasztok!
Az Alien: Isolation honnan vehető meg most a legolcsóbban? -
djculture
félisten
válasz
DrTechnoid #79406 üzenetére
Nemkell kártya számot megadni, nekem sincs csak paypal megadva. Viszont hallottam már olyat hogy valakitöl kérték hogy igazolja magát.
-
aizen92
addikt
válasz
DrTechnoid #79406 üzenetére
El tudnék most verni vagy 50£-ot, de vissza kell fognom magam
.
-
Gamefly accounthoz tényleg kell a Credit Card megadása? Ha igen akkor szégyen az egész, mer akkor minek szerepel ott a paypal lehetőség?Ugyanis a BL2 GOTY rendelésem 'Under review' státuszban van, és 7.44 gbp nem is rossz érte , mert a csökkentett árra még rá lehetett tolni a 15%-os kupont is.
ForrásEgyébkémt érdemes felnézni mert most tényleg kellemes mértékű leárázások vannak náluk.
xsanyi77 : igen érvényes rá , úgy 7.44 font az áááár!
-
szami777
addikt
Gamefly 2K akciók,
köztük Borderlands 2 GOTY 7.5 font, ha érvényes rá ez: UKSEP15OFF
+ bármelyik 2k játék vásárlása esetén ajándék Bioshock 2
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux kezdőknek
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 AERO OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest