- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Ha lenne 100-120 órám (nincs persze) egy hónapban, akkor annyi idő alatt simán végig lehet pörgetni 2-3 komolyabb singleplayer címet, amiért már nem sok az a 15 euro. Persze mint mondtam, ez engem nem igazán érint, de látom a célközönséget. Egy évben mondjuk kétszer előfizetsz erre és végigviszel 5-6 játékot, úgy már korrekt a 30 euro, ami egy AAA játék megjelenési árának a fele.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz BomiBoogie #127823 üzenetére
Miért nem a MS Store-ból szeded le a játékokat? Jó, az se egy matyóhímzés, de azért általában működni szokott.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
Pedig ez még bőven elég lesz egy darabig. Az R9 390 kb RX 580 szint, azzal még sima ügy a FHD 60 fps. Talán először a proci lesz a szűk keresztmetszet, de még bőven nem mostanság.
-
Csapoati
nagyúr
Nem nagyon tudok egészséges diskurzust olyannal folytatni, aki konkrétan hülyének néz, magát az erkölcsi piedesztálra helyezi és nagyon rossz, erkölcstelen hasonlatokkal jön. Megvan a pedofíliának is a helye némelyik diskurzusban, talán az Epic store-osban nem igazán... De én már hagyom is, mert ő (meg mások is) eldöntötték, hogy az ES a sátán terméke, innentől kezdve értelmetlen bárminemű konstruktívnak szánt vita.
-
Csapoati
nagyúr
válasz bukottangyal #127688 üzenetére
Ez csak egy Miatyánk volt! Megértem, hogy ez sokakat zavar, én mondjuk nem szoktam a walleten parkoltatni pénzt amúgy sem (nem mintha vásároltam volna eddig az Epic Store-ban).
-
Csapoati
nagyúr
válasz l.skywalker #127682 üzenetére
Igazából ez tökéletesen összefoglalja az egészet, meg nagyjából fedi azt, amit én is gondolok, így számomra ez a végszó ebben az ügyben.
-
Csapoati
nagyúr
válasz FunPro #127678 üzenetére
Gondolom hallottál már a marketingről, na ez pont az, amit ők tolnak. Valaki benyalja, valaki nem. A kulcsboltok meg eddig nem épp angyalnak voltak tekintve itt, nem? Vagy most már bárki ellenében az Epic a sátán? Az exkluzív címekkel pedig miért nem szidják a Sony-t (Playstation)? Ja, ott az előny.
cyberkind: Így van. Akik lefekszenek az Epicnek, azok most akkor áldozatok, vagy rosszarcok? Ne nézzük már ezt (is) fekete-fehér szemüveggel, bár manapság ez lesz még inkább jellemző, tudom én.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz FunPro #127675 üzenetére
Súgok valamit, eddig a Valve és a kiadók nyerészkedtek.
bukottangyal: Felejtsd el az Epicet, valamint mondj el két Miatyánkot, és megbocsátunk az erkölcstelen gondolatok miatt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Csapoati
nagyúr
Azt szerintem nem is mondta senki sem, hogy ez az előfizetősdi mindekinek előnyösebb lesz. Az a jó, hogy ez egy plusz lehetőség a meglévő (vásárlás, de sokszor várakozás az akcióra) mellé.
-
Csapoati
nagyúr
válasz echterion #127595 üzenetére
Egy évben előfizetsz kétszer a Uplay+-ra, az 30 dollár, és ennyi időbe azért elég sok játékidő belefér. Mennyi is egy új játék? 50-60 dollár... S akkor ugyanezt az EA-nél stb. stb. Ez még egyszer mondom, azoknak jó, akik nem játszanak egy játékkal hónapokig, csak végigviszik a kampány módon, multiznak egy kicsit vele, aztán irány a következő. Akinek kell egy játék sokáig, meg továbbra is megveheti.
-
Csapoati
nagyúr
Az egyszer kijátszós játékokhoz jó ez.
warcat: Nem önkéntes az előfizetés? Az írásodból úgy jön le, mint ha kötelező lenne folyamatosan előfizetni.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz cskamacska #127524 üzenetére
Szerintem egy ilyen gépbe bőven elég egy Ryzen 5 2600 is, jó 20 ezerrel olcsóbban (+ a hűtő, mert szeret melegedni a kicsike a gyári Stealth kúlerrel). A többivel én is egyetértek, illetve a memória talán most még feleslegesen sok, 16 GB alapvetően elég játékra még egy ideig.
-
Csapoati
nagyúr
válasz tomsolo #127468 üzenetére
Én is most fogok váltani Ryzenre (nekem elég az 5 2600 is), mert egyszerűen időtállóbb procit kapok ugyanabban az ársávban, ráadásul már a középkategóriás lapokkal is simán megy az OC, nem úgy mint az Inteleknél (Z370, khm).
A szakáll dologhoz meg annyit, hogy nem a migráncsok idején lett népszerű, hanem pár évvel előtte, kb a 2010-es évek elejére datálható. Talán a hipsterekkel együtt jött újra divatba.
-
Csapoati
nagyúr
válasz l.skywalker #127450 üzenetére
Engem így speciel még érdekel is, filmként katasztrófa lenne szerintem. Az ezredfordukón nagy magices voltam, aztán a 2010-es évek elején meg az évenkénti PC-s résszel (Duels of the Planeswalkers vagy vmi ilyesmi) nyomtam sokat.
-
Csapoati
nagyúr
válasz l.skywalker #127447 üzenetére
Mármint animált sorozat lesz, nem film.
-
Csapoati
nagyúr
Úgy látszik, mostanában ez a divat, az új Grid is ugye csak simán Grid lesz...
Amúgy nézegettem a cdkeys árakat. Az F1 2019 Ann. Editiont figyelem egy ideje, tegnap 29,6€ volt, szóval még az is olcsóbb lett kicsit.
-
Csapoati
nagyúr
válasz blue01song #127198 üzenetére
Szürke bolt mindkettő, csak saját felelősségre vásárolj tőlük.
-
Csapoati
nagyúr
Nagyon magas erkölcsi szintre teszed magad, más meg nyilván hülye akkor, ha nem ért veled egyet. Én itt szálltam ki, de mivel ez egy fórum, továbbra is hozzá fogok szólni, ha ilyesmi hírekkel jössz, ezt garantálom. És nem, nem akarom megmondani, hogy pl te mit csinálj, csak ez legyen fordítva is ugyanígy a burkolt hülyézést mellőzve.
-
Csapoati
nagyúr
Szerencsére ezt biztosan nem te fogod megmondani. Mégis mit vársz a napi genderhírektől? Az emberek többsége játszani szeretne és nem érdeklik az ehhez hasonló bulvárok. Persze, fel lehet kapni mindenen a vizet, de akkor ez a világ sok fájdalmat fog még okozni az érzékenyeknek...
-
Csapoati
nagyúr
Katasztrófa, micsoda szörnyűségek történnek ebben a világban... Ez legyen a játékipar legnagyobb baja, maradjunk annyiban. Persze a siratóasszonyoknak mindig lesz csemege, mindig is volt.
-
Csapoati
nagyúr
válasz ZsZso #127094 üzenetére
A Codemastersnél már 2002-3-ban lehetett cheat kódokat venni pénzért (betelefonálással!) a Colin McRae Rally 3-hoz.
Én most a Football Manager 2019-cel játszom, ott is lehet örökös szerződést venni valós pénzért egy játékoshoz, vagy olyat is, amivel senki nem utasít vissza, ha van pénzed leigazolni.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
Akartam valamit írni a játékokról, de aztán rájöttem, hogy ez nem az a topik.
-
Csapoati
nagyúr
Semmit, ilyen nem történhet meg. A játékot pedig idén is elő fogom rendelni (nyilván nem Steamen), az F1 2015 óta egyik sem okozott csalódást.
arty: Vedd meg nyugodtan, az eddig legjobb F1 rész.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz TheNewDawn #126956 üzenetére
Felnőtt embereknél ez csak az ő hibájuk, nem a játéké (lásd még : alkohol, cigaretta). Gyerekeknél már nehezebb kérdés, de részben a szülők hibája is, ha ráfüggenek akármelyik játékra.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Ezt így tapasztalt Fortnite játékosként és több FN profi stream megnézése után mondod? Vagy csak ex has? (leszarom a Fortnite-ot én is, még mielőtt...)
Amúgy ez a topik kezd olyanba átmenni, mintha apámat és a korosztályát hallgatnám kb 20-25 évvel ezelőtt (jé, akkor pont annyi évesek voltak, mint én most - 35), ha a számítógépről volt szó. Mi ez a hülyeség?, úristen, ezek nagyon hülyék!, bezzeg az én időmben áhh!, ésatöbbi...
[ Szerkesztve ]
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz FunPro #126868 üzenetére
Igen, egyértelmű, hogy egy ilyen gesztusnál is a hátsó szándékot kell feltételezni. Kéne alapítani egy gamer egyházat, aminek az lenne az alaptézise, hogy minden és mindenki szar.
-
Csapoati
nagyúr
válasz TheNewDawn #126842 üzenetére
Ez offtopik, itt az on az off. Vagyis ő... Ha ezt most offba rakom, az off offja on lesz?
-
Csapoati
nagyúr
válasz morfondőr #126840 üzenetére
Apró különbség a hasonlathoz képest, hogy más szakemberek dolgoznak a különböző területeken a játékfejlesztésben. Ezt próbáltam legutóbb is elmondani, hogy a történetírók, a grafikusok meg mondjuk az AI-t fejlesztő emberek nem cserélgethetőek.
-
Csapoati
nagyúr
Félreértés van itt, olvastam azokat is. Én nem azt mondtam, hogy baj, hogy UE4-gyel készül a játék, hanem csak azt, hogy a Frostbite-tal is lehetett jó játékot készíteni, mert a játékok alapvető hibái nem abból fakadtak, hogy nehéz volt a motorral dolgozni.
-
Csapoati
nagyúr
Nézd, az ilyen üres puffogtatással nem igazán érsz el nálam semmit. Érvek kellenének ám, de azok láthatóan nincsenek, csak ez a közhely.hu-s szöveg.
-
Csapoati
nagyúr
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz morfondőr #126826 üzenetére
Hogy egy politikai klasszikussal éljek: de sikerült? Engem a végeredmény érdekel, azzal meg nem igazán volt gond a DA:I-nél. Az Andromedáról nem tudok nyilatkozni, azzal nem játszottam.
-
Csapoati
nagyúr
válasz morfondőr #126818 üzenetére
Ott a Dragon Age Inquisition, annál sikerült a dolog. Nekem sincs semmi bajom a Frostbite-tal és nem tudtam, hogy már azt is utálni kell manapság.
-
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
Sírjatok csak, bár kezd már picit sok lenni itt a nyavalygás és kevés a beszámoló jó játékokról. A pénztárcámmal meg szavazok, nem kell nekem onnan semmi.
-
Csapoati
nagyúr
válasz bobalazs #126722 üzenetére
Azért a játékosok se mind hülyék. Virágzik az indie szcéna, a rétegjátékok. Ami szar/rossz üzleti modellű játék, azért nem fizetünk. A 12% nyilván tarthatatlan, de pl a Xiaomi is így indult, mégsem igázta le a világot. A 3rd party eladókat azért annyira nem sajnálom, gyakorlatilag nulla a hizzáadott értékük.
-
Csapoati
nagyúr
Na akkor halljuk, mivel teszi tönkre a játékipart az Epic? Amúgy nem, nem nyelek le mindent, csak én még nem a siránkozós generáció tagja vagyok. A pénztárcámmal szavazok, nem ázatom el a zsepit az internetes fórumokon. Persze lehet, hogy emiatt nem számítok egyéniségnek...
-
Csapoati
nagyúr
válasz cskamacska #126707 üzenetére
Az oké, hogy az Epic nem a javunkat akarja (illetve tualjonképp de, pont azt ), de én azért nem sírok szegény Strém, meg a rajta hörcsögölő pr0 mostárréce gémerek miatt. Aki játszani akar valamivel (sőt, még pénzt is áldoz rá, egy AAA címre mondjuk 10-12 "dobozcigi+sör" kombó árát), az ezután is fog tudni. A lassan dinnyéket meghaladó magszámmal rendelkező processzorok és tizengiga RAM-ok világában meg nem gondolom akkora pain in the assnek egy-két új kliens megjelenését. A nagyok úgyis fennmaradnak, a kicsik meg mennek a Desura meg ezek mellé.
-
Csapoati
nagyúr
válasz l.skywalker #126693 üzenetére
Eretnek! Mármint a volt Valve-os. Amúgy ezt mondtam én is, hogy talán a Valve is léphetne, engedhetnének kicsit.
-
Csapoati
nagyúr
BC will be purchased with real money and used to obtain top-tier cosmetics
Idáig nem lenne gond, de:
unique "Elite" characters with special weapons, and even "Time Savers" which can be used to speed up XP gains.
ez alapján úgy tűnik, hogy nem tanultak semmit, vagy kell a pénz lóvéra.
-
Csapoati
nagyúr
válasz cskamacska #126666 üzenetére
Bizony, ahány játékod van az Epic Store-ban, annyi bébifókát ütnek le bunkósbottal a vadászok! A Valve meg miért ül tetlenül, nem is értem?
Amúgy biztos vagyok abban, hogy az Epic kliens miatt most sírók anno a Steam miatt is sírtak, hogy minek az, internet nélkül akkor nem is lehet majd jáccani!!!i2k: Wat? Ezek hülyék...
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz TheNewDawn #126566 üzenetére
Nyugodj meg, már megy.
-
Csapoati
nagyúr
válasz l.skywalker #126528 üzenetére
Pedig vehetné kettesével is a zsemléket, pénzben ugyanott lenne, időben nem.
-
Csapoati
nagyúr
válasz cskamacska #126417 üzenetére
Én értem miről beszél, de ha az egyik bótba' eladnak a cuccból 4300 darabot, a másikban meg 3200-at, az reprezentatív lesz a nagy Steam vs Epic Store csatára nézve? Nagyobb, AAA címnél lenne érdemes ezt nézni (nyilván a Steam nyerne, ez nem is nagyon kérdés).
A GfWL meg igazából tiltott kifejezés kéne, hogy legyen, kb mint a Heil Hitler...
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Mea culpa, a vitában átsiklottam felette.
-
Csapoati
nagyúr
Ezt csak így itt hagyom:
Epic says Metro Exodus sold 2.5 times better on Epic Store than Metro: Last Light did on Steam
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz csaba951 #125864 üzenetére
Ezek a cikkek a múlt heti VIP demo alapján íródtak, az e heti sima demóra megoldották a problémát, nem hallani ilyesmiről. A repkedés meg ilyen, igen, én inkább valami szikla mögé szoktam leszállni. Olyan sokáig nem lő téged a mob, mert megfekszel hamar, viszont az elit mob már nem annyira.
-
Csapoati
nagyúr
Megpróbálok mindannyiotoknak válaszolni Anthem témában. Először is, azt nem mondtam, hogy óriási siker lesz a játék, tökéletes meg ilyesmi - erről szó nincs. Én csak az előre temetést nem érzem jogosnak, amúgy is utálom a fekete-fehér világképet.
A Worthabuy videót néztem csak meg, mert azt a Youtubert még kedvelem is (nem óbégat, fákkol, beszél baromságokat stb.). Na, vele szinte teljes mértékben egyetértek: nem kegyetlen jó a játék, de nem is rossz. A grafika elég álleejtős menet közben (még akkor is, ha az összehasonlító videó alapján lejjebb is vették a post processinget, ami mondjuk azért nem volt maxon abban a videóban), a gépigény még kérdéses számomra, kicsit több fps-re számítottam. A hangok és a gunplay szerintem nagyon jók és a helyszínek is hangulatosak. Az ellenfelek nem túl okosak, de azért meg tudtak lepni párszor. A repkedés nagyon nagy élmény, de szokni kell az irányítást, a víz alatt meg tényleg borzasztó. A missionök se voltak túl változatosak, de összesen 3-at láttunk csak a demóban. Technikai problémákkal sem péntek este, sem szombat délután nem találkoztam, azonnal csatlakozott a szerverekhez, a matchmaking is jó volt, haverral se dobott szét minket.
Szerintem tipikusan a félig tele/félig üres a pohár esete. Én alapvetően pozitív szemléletű vagyok, illetve nem csak a tökéletessel érem be, így bizakodó vagyok. Annyira azért persze nem, hogy megvegyem preorderben, de az Origin Premier Accesst pont erre találták ki. 1 hónap alatt eldől, hogy kell-e a játék hosszabb távon is - ha nem, akkor viszonylag olcsón megúsztam. A kulcs a tartalom lesz, meg hogy mennyire tudják kijavítani a hibákat a fejlesztők.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Nem, hanem akkor ítélek, ha már lesz valós alapja. Tudom, ez manapság elég ritka a gamerek között, de én tartom magam ehhez. A youtuberek helyett meg inkább a saját tapasztalataimban bíznék. Te kipróbáltad a demót?
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Az "Anthem" is be fog sülni.
Ez mennyire tuti? Nekem a demo eléggé bejött, a tartalom meg majd x idő múlva derül ki, hogy elég-e vagy sem. Vagy most már ez a divat, hogy minden AAA játékot előre eltemetünk?
-
Csapoati
nagyúr
Nagyjából azt mondta el a srác, amit én is írtam nemrég. Ez nem fenyegetőzés, hanem egy reális jövőkép. De továbbra is hangsúlyozom, szerintem is gáz volt ilyen későn meglépni a váltást.
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz FunPro #125735 üzenetére
Akkor most képzeljük el azt, hogy dolgozol egy cégnek, a(z amúgy kiváló) munkáddal valamit sumákolnak, bedől a cég, az utcára kerülsz. Elintézed annyival, hogy hát ez van, járulékos veszteség vagyok? Értem, amit mondtok, meg valami retorzió is jogos lenne részben, csak pont a fejlesztőkön csattanna a legnagyobbat az ostor jó eséllyel.
-
Csapoati
nagyúr
Az hagyján, ha az Ultimate a legnagyobb, legbővebb kiadás, mert az nagyjából meg is felel a szó tartalmának, de amikor abban sincs benne minden... Na az fáj. Viszont előre goldot én sose veszek. Olyan már volt, hogy az első játékalkalom után megvettem a season passt akciósan valahol, mert jó volt a játék és jónak tűnt a plusz tartalom is, de a zsákbacicákat én se szeretem.
-
Csapoati
nagyúr
De hát ez csak egy sima Gold, az még a legyegyszerűbb edisön, nem? Engem azok csesznek fel, amikben nincs benne minden, de ilyen össze-vissza módon tartalmaznak valamit. Legyen egy alap, egy Gold, meg egy Collector's aztán jónapot.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Agyzuzo #125668 üzenetére
Az inventory engem a Path of Exile-ban qr fel nagyon, amikor a kb 30 féle currency item mind külön helyet foglal és akkor mellé még jön egy 3x2-es helyet igénylő quest item... hát gratulálok.
-
Csapoati
nagyúr
válasz reelc #125658 üzenetére
Jó, hát más meg 1 milla fölött keres havonta, neki a 2080 Ti is olcsó... Ezért vettem az átlagot, mert ha kijelentünk valamit a játékiparról, akkor nem igazán a saját helyzetünket kell alapul venni, márpedig a túlnyomó többségnek most kisebb költség arányosan egy AAA játék, mint 15-20 éve. Én egyébként tudatosan költök kevesebbet játékokra már egy ideje, idén pl csak az Anthemet tervezem megjelenéskor megvenni.
-
Csapoati
nagyúr
Szimplán nem neked valóak az MMO-k vagy progress alapú multis játékok, ennyi. Bennem nincs hiányérzet, ha élveztem az eltöltött x órát. De nem csak a játékokkal vagyok így, sosem bánom az "elpazarolt" időt, ha azt élveztem a maga idejében.
reelc: Abban azért igaza van, hogy mondjuk 2000 környékén a 10 ezer Ft-os játékok brutálisan drágának számítottak (40-50 ezres nettó átlagbérekkel...), míg most a 17-18 ezres játékok sokkal kevesebb munkaórába kerülnek a 200 ezres nettó átlagbérhez képest. Persze a legjobb olyan 2009-10 környékén volt, amikor 8-9 ezrekért jöttek az AAA címek a nettó 125 ezres átlagbérhez. Nyilván itt az egyéni kereset is bejátszik, ezek csak az átlagok.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Van multis játék is kismillió, meg single is. Az összes fejlesztő meg csak azt csinálja, ami egyszer x éve ment nekik, mert ez a fejlődés záloga! Jól értem, ugye? Egyébként hogy definiálod a minőségien eltöltött játékidő kifejezést? Ha 200 óra után isten vagy a játékban, akkor az jó, ha pedig 200 órát élvezetesen eltöltöttél és tartasz egy x szinten, akkor nem jó? Érdekes felosztás.
A craftolást nem tudom.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz reelc #125644 üzenetére
De azt honnan tudjuk, hogy a Bioware-t az EA kötelezte arra, hogy egy ilyen jellegű játékot készítsenek, mint az Anthem, nem pedig maguktól szerették volna? Ha erre van forrás, én nem ismerem. Talán nem is baj amúgy, hogy egy kicsit elszakad a Bioware a jó öreg formulájuktól (open world akció-rpg), már az Andromedára kifulladtak ezzel. Ez az egész multis dolog el lett könyvelve az ördögtől valónak, amit nem értek. Én is sokkal többször játszom single címekkel, de ezekből Dunát lehet rekeszteni még így is - simán megférnek a multis cuccok is. Csak nekem úgy tűnik, hogy most már ebből is negatív sznobizmus alakult ki, kb mint a "nekem nincs Facebookom, mert én egyéniség vagyok!" c. dologból. Akinek nem inge, ne vegye magára természetesen, de nekem ez jött le sok gamer megnyilvánulásából. Nem kötelező játszani az Anthemmel, lehet, hogy szar is lesz, de előre temetni... Ráadásul egyedül is játszható marad, lesznek benne nehézségi szintek, easy-n mehet a szóló, jobb cuccokkal pedig mediumon is.
-
Csapoati
nagyúr
válasz reelc #125642 üzenetére
Ez mind csupa egyéni probléma, a Bioware nem tehet arról, hogy te csak egyedül akarsz játszani. Ott volt a Dragon Age Inquisition, az a mai napig egy kiváló játék szólóban (a Mass Effectekből csak az elsővel játszottam, tudom, be kéne pótolni). Engem a Destiny 2 meggyőzött a coop lövölde létjogosultságáról, pedig addig én sem eröltettem - nyilván ehhez kell legalább egy olyan haver, akivel huzamosabb ideig együtt tudtok játszani. A sztoris DLC-k pedig ingyen lesznek az Anthemhez, a barbizás lesz fizetős, meg ha esetleg új classokat hoznak be. Szerintem ez teljesen elfogadható üzleti modell egy ilyen játéknál.
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem meg nem, de majd meglátjuk. Én mondjuk coopban fogom tolni, a "forever alone" mód lehet, hogy nem lesz jó. A jó dolog az, hogy nem kell megvenni a játékot, hanem elég lesz egyhavi Origin Premier Access (vagy mi a neve), aztán ha bukó a játék, akkor nem olyan sok pénz megy a levesbe.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz FollowTheORI #125424 üzenetére
Az mit takar, hogy túl késő?
-
Csapoati
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest