-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pangelus
tag
Limitált ideig Steamen ingyenesen hozzáadható a Prismata
[ Szerkesztve ]
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
-
Pangelus
tag
2 napig ingyenesen beszerezhető steames The Flame in the Flood
-
Pangelus
tag
Uff
A Zombie Army Trilogy vs. Sniper Elite: Nazi Zombie Army 1-2 most külön játékok értem ezalatt hogyha veszek egy Trilogy-t akkor akinek a sima 1-2 van meg azzal nem tudok coop-ozni és így tovább
(ha jól értem a Trilogy csak egy kiragadott feltuningoltabb újbőrlehúzós változat úgymond?)[ Szerkesztve ]
-
Pangelus
tag
válasz cyberkind #102588 üzenetére
Hát én elfogult vagyok nekem pár dolog megvan vagy kéne onnan apróságok amik nagyon a játékélményt nem is biztos, hogy befolyásolják de ha még annyira nem játszottál vele én inkább azt tanácsolom elég lesz a sima alap ha már jobban ráérzel meg érdekel is összecsipegeted ami kell dehogy matekozzunk is amiket én beleraknék ha külön külön kéne venni akkor 8-9 euro körül jönne ki úgy már akkor tényleg lehet megéri a Goty de ha még egyáltalán nem toltad maradjon a sima ha meg majd úgy is játszol esik 1-2 drill amivel már kompenzál kicsit ^.^ a félreértés végett félre ne értse senki azért bele kell rakni jó pár órát meg szerencse is, hogy egy 2euros drill essen
[ Szerkesztve ]
-
Pangelus
tag
válasz cyberkind #102586 üzenetére
Hát azért rögtön költeni nem kell rá mint tanult kollégám mondotta a végeláthatatlan dlc folyam elég lehúzós tud lenni ha van kivel játszani és elég ha 1 embernek megvan a map attól még be tudsz lépni kipróbálni és ha tetszik akkor majd beszerzed de ha szeretnéd küld el privátban a steam profod felveszlek és megnézünk pár mappot. Ha majd utána vérszemet kapsz és nagyon ráfüggsz akkor utána már vásárolhatsz orrba szályba
[ Szerkesztve ]
-
Pangelus
tag
válasz cyberkind #102582 üzenetére
néhány dlc tartalmaz plusz mappokat de ezen a goty version kívül még bőven van dlc. aki nagyon ráfügg az úgy van vele ,hogy minden kéne de szortírozni kell a gotyból ami úgymond "sztori" +map és személy szerint megéri az Armored Transport, Hotline Miami meg talán még a The Big Bank Heist a többi +fegyver mod stb. az meg játékfüggő mennyire hiányzik pl nekem a The OVERKILL Pack -ból az Rocket Launcher már elengedetlen a repertoáromból. +Wolf Pack ami mostanság még bejön.
[ Szerkesztve ]
-
Pangelus
tag
Erre én is csak azt tudom mondani amikor még fiatal kezdő voltam nekem is megvoltak a magam gyerekbetegségei a multi fps terén és vagy azért mert abban az időben még nem volt annyira net sem vagy csak jobban szortírozódtak az emberek úgy érzem jobban lemorzsolódtak a profik a lelkes amatőröktől mármint a sikerélmény a jó teljesítmény a csapatmunka számomra kellemes kikapcsolódást jelentett (waron túlélve 1v5 ben sikerült annyira megzavarni ellent ,hogy a bombával senki nem foglalkozott és ezáltal nyerni a kört felemelő érzés, vagy lol-ban csapattársaknak olyan taktikai tanácsokat osztani amivel megnyerjük a már szinte bukott gamet na ez bármilyen csapat játék szépsége) de hogy a jelen témára is reagáljak nem látom a fejlődést a sok re*a*d**t üvölt a mikrofonba vergődik ha tanácsot akarsz neki adni kb. elküld a p***ába nem tudja kinyitni az ajtót nem tud beugrani az ablakon 2en lelövik az éppen bombát rakót de még sikerül leraknia 40sec van hogy felvegyék de nem találják de ha mégis megvan nem tudja felszedni mert melyik gomb is az vagy nézem a minimapot látom ahol van legalább nem tudnak elmenni mellette jelzés nélkül aztán a fél csapat a hátamban mert úgy elbújt szerencsétlen még ha látta is őket nem lőtt mert miért az ilyen még wardnak is rossz és közben esik a drop meg kapja az öcsit olykor még (rombolást játszok többnyire) még 4-5 killt is csinál de kb az easy bot is jobban mozog de csak le kell nyomni olykor a gombot és mindent bead neki na olyankor lepődök meg +hitbox2.0 az is művel érdekeseket így számomra az utolsó kellemes a Cs 1.6 (a Source kimaradt bocsi Gabe) a cs:go-val is csak valami reflexszerű hiányt pótolok de hogy miért azt nem tudom. és mint mondottam drop,öcsi,kill=sikerélmény és mindenkinek van net így mindenki próbálkozhat a másik agyára menni kortól függetlenül. így értékelésem -1 függőséget okoz ördögtől való
[ Szerkesztve ]
-
Pangelus
tag
válasz Cheesus #100321 üzenetére
Ryse: Son of Rome most toltam végig nekem tettszett hiába 6-7 óra alatt végig lehet pörgetni de számomra ez olyan mint egy jobb film újra és újra előveszem majd a filingje miatt (öcsivadászat), coop pályákon kellemes pörgős kikapcsolódás ha van kivel..
-
Pangelus
tag
GMG Total War Titles meg akartam venni creditből mondjuk meg is fogom a Medi2TW-t de nem olcsóbb volt régebben (kbfélévenyáron) vagy ennyire berögződött volna nálam a régi euros ár az mintha barátiabb lett volna
[ Szerkesztve ]
-
Pangelus
tag
válasz Crytek #78376 üzenetére
Bevallom én a steamest nem is használom egyszer néztem meg a zenéket lecserélték multit nem sikerült működésre bírni +a game speedje is kicsit furcsa volt a KaM Remake -hez képest azt legalább toldozgatják foltozgatják és elég nagy közösséggel bír.
-
Pangelus
tag
dlh.net -en most Knights and Merchants ot lehet szerezni reggelsz profilnál lent ott a game kérése steam log engedélyez játékot jóváír
Ha jól látom 20k kulcs van és óránként 1000ret osztanak[ Szerkesztve ]
-
Pangelus
tag
-
Pangelus
tag
Hasonló mint a steamgift megfűszerezve kis statokkal pl acc calculator első jelentkezés mindig 0 pont utána pl ha egy game 10 pontos és van 1000pontod nyomhatsz rá 100x is növelve esélyed. Itt pedig leírja hogyan s mire kaphatsz pontokat.
[ Szerkesztve ]
-
Pangelus
tag
Grat azért az poén 20:02ig frissítgettem utána mondom na akkor már nem lesz...
-
Pangelus
tag
válasz sultansmith #71725 üzenetére
Szerintem -(66)67% -nál steamen nagyobb még nem nagyon volt+az is árulkodó ,hogy "Az ajánlat vége: 30 június" a sale vége nem hiszem ,hogy menet közben ez változna. Max az árból tudsz lefaragni ahogy a felletem lévő úriember is linkelte
(#71730) eami Legyen igazatok
[ Szerkesztve ]
-
Pangelus
tag
válasz maddionmax #71164 üzenetére
erre ez vonatkozik ha minden igaz
*The 15% voucher expires at 4pm UTC on Sunday 15th June 2014. Voucher only valid against selected PC Download titles. Minimum spend of £/€/$5 required. Voucher is not redeemable against bundle or multi buy offers. Note that some titles will be excluded from vouchers. Multiple vouchers and GMG Credit cannot be used in conjunction. Voucher and titles available are susceptible to change.gondolom creditből akartál volna vásárolni annál meg most kupont nem eszik meg
[ Szerkesztve ]
-
Pangelus
tag
GMG-n most ugye csak egy 10% 25% Voucher fut de azok is csak £10 szórás felett jól tudom
Kisebb vásár alatt most nincs amit megeszik?[ Szerkesztve ]
-
Pangelus
tag
válasz -Nemtom- #60708 üzenetére
öö szerintem müxik bár ha jól emlékszem a gmg küld regnél egy megerősítő levelet/linket +valamiért a freemal stb nem szereti vagy csak nagyon nehezen jön meg +ez után is lehet kell pár perc mire bevesz a rendszer. ha ezek megvannak és akkor se jó passz
[ Szerkesztve ]
-
Pangelus
tag
Free game *Post Apocalyptic Mayhem
(#60701) Kártya van benne
[ Szerkesztve ]
-
Pangelus
tag
válasz freelanced #54946 üzenetére
Knights and Merchants
Bár a multi ha rápörög elvisz 4-5órát de singleben az építgetés fejlődés minél nagyobb működő város/gazdaság létrehozásával el lehet szórakozni.[ Szerkesztve ]
-
Pangelus
tag
link Ha jól értem még limitált ideig kiszórnak pár gamet aki véletlen lemaradt volna..
[ Szerkesztve ]
-
Pangelus
tag
Free: Anomaly: Warzone Earth Nyomsz egy tetsziket utána követed a leírtakat és mailben kapod a kódot.
-
Pangelus
tag
válasz ForRedGlory #26093 üzenetére
a sok ninja xD
[ Szerkesztve ]
-
Pangelus
tag
Egy kis ingyenes unaloműző a 25. évfordulóra Street Fighter x Mega Man
-
Pangelus
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RAM topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest