Hirdetés
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
origin akció végét eltolták holnap délután 4-ig
-
válasz
szallasi007 #79765 üzenetére
ennyire nem lehettek hülyék.
-
ooooobi
senior tag
Originen úgy kell csinálni, hogy áthelyezed egy másik könyvtárba a ´már letöltött játékot, utána elinditani az Origint és elkezdeni a letöltést, mondjuk 1%ig de ez se muszaj eleg ha csak épp letölt pár megát. Utána Origin kikapcs, játék visszahelyez, origin elindít és már megy is a game.
-
-
MoVieFaN
aktív tag
-
TBT
addikt
Coming soon:
-
TBT
addikt
válasz
BoneDragon #79883 üzenetére
Én mennék veled, csak előbb le kell töltenem újra a játékot.
Egyszer már letöltöttem, de az Origin nem ismeri fel a játékot a Windows újratelepítése óta, így újra le akarja tölteni. -
BoneDragon
veterán
Sry, hogy ide írom, de ezt a topicot többen olvassák.
Aki megvette most a nfs rivalst és lenne kedve kocsikázni az írjon privátot.
-
szami777
addikt
válasz
ViharVadász #79878 üzenetére
kredit és kupon egyszerre nem megengedett, vagy-vagy alapon működik már sajnos.
-
i2k
őstag
http://www.greenmangaming.com - "Deal of the Day" - "Hitman: Absolution"
Alul pedig látható, hogy mi lesz a holnapi ajánlat. -
törölt tag
-
Hunork
veterán
Egy újabb problem: fiam tolja a másik gépen a Steam-es Prototype 2-t. Az a gondja, hogy nem tud új küldetést felvenni, eddig ott, ahol a kék fénycsík volt, csak átmegy, de nem jön küldetés. Valakinek erre van valami megoldása? weben már nézte, nem nagyon vált be egyik sem.
-
djculture
félisten
válasz
mcwolf79 #79868 üzenetére
Ráfogok köszi. Csak láttam hogy nem egy ember itt a fórumon is visszakérte az árát az origin supporttól (legalább ez is kilett próbálva hogy működik nekünk is 24 óráig a vásárlás után) mert 30fps -re van lockolva, a gépén meg 10fps-re is leesik néha így. Pedig bf3-at meg fullba nyomják .
-
djculture
félisten
válasz
Hunork #79865 üzenetére
Akkor most jön az hogy elindít a rivals és visszalehet kérni az árát mert annyira zavar majd a minimum fps-re beállitott motor. A hekkel meg mindenféle anomáliák vannak Elég sokan visszakérték tegnap. .
Nem tudom mitöl valakinek rohadtúl zavaró valakinek meg nem. Én is mintha képregénnyel játszanék ugyhogy elég volt belőle ademo is inkább a hot pursuit vagy most wanted -nél maradok.Legnagyobb gáz hogy a crew-et is ezért hagyom afenébe.
-
Hunork
veterán
válasz
csaba951 #79863 üzenetére
Oké, megpróbálom. Plusz hír: laptopról sem engedi a Pay now gombot.
Ott W7 van, gondoltam kipróbálom.
Na, megyek, megnézem a webes dolgot.
MOD:
Sikerült!!!
Köszönöm Neked is és Pigster kollégának is!!!
Úgy látszik, ezt a 24 órát ki kellett várni, de már jön is le. Ja, a másik játék a régi nagy kedvenc, most már eredetiben az NHL09. -
bul07
nagyúr
Aki a múltkor lemaradt a ingyenes Tropico 3-ról az most tudja pótolni
A megfelelő fórumrészbe elkezdtem kirakni a feleslegeseket
Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!Nyugodtan vigyétek lesz még kirakva
(Steam fórumba is írok hátha ezt van aki nem olvassa)
-
csaba951
veterán
válasz
Hunork #79862 üzenetére
Nem tudom neked megnézni, mert én már jóval az akció kezdete előtt megvettem.
Próbáld ki ezt:
#79856 pigsterHa ezzel nem megy, akkor meg fizetésnél ne a bankkártyát válaszd ki, hanem a PayPal-t. Ott előzetes regisztráció nélkül is lehet fizetni (a bal oldali részen, jobb oldali rész a regisztrált PayPal tagoknak van fenntartva).
Egyébként mi a másik játék? (Ami nem a Rivals?
)
-
Hunork
veterán
Origin, nem tudok vásárolni témához, lásd fentebb.
Na, kérem letelt a 24 óra, de a helyzet az első felvonással egyezik, most már elfogadja a kártyát, de a Pay Now gomb semmit nem csinál, nem lehet megnyomni, másképp nem tudom mondani. Tehát nem nálam van a baj. csak azért van tele a tököm, mert két gammát vennék, és mire elintézik, addig vége az akciónak, hétfőn nem leszek gép közelében. Ennyit az Originről, nem én vagyok a lüke.
-
i2k
őstag
http://www.macgamestore.com: "Borderlands 2 Game of the Year Edition" - 75% - 9,99 dollár
STEAM - MAC + PC -
Amantius
senior tag
válasz
leikomessi #79858 üzenetére
Ez így van, de ennél a játéknál ez nem olyan nagy probléma.
-
leikomessi
aktív tag
válasz
laceszgamer #79857 üzenetére
Én régen imádtam
Lehet most behúzom, ennél nem hiszem, hogy olcsóbb lesz. (Tesco-ban pár hónapja vettem meg a dobozos kiadást, 300-300 forintért. Csak az ugye nem Steames.)
Egyébként úgy tudom, hogy csak 800x600-as felbontás állítható be maximum a játékban. Ez így van?
-
laceszgamer
addikt
Steamen Pokoli Szomszédok 1-2 akciós, 2,5 euro.
Szerintem nem csak nekem szerezett régen pár kellemes órát valamelyik része.Ennyit megér bőven egy kis nosztalgia.
-
szami777
addikt
válasz
FollowTheORI #79854 üzenetére
cjs-en a font miatt nagyon durva árak vannak, de allkeyshopon továbbra is lehet találni a g2a-nál olcsóbban is játékokat, hasonlóan szürke oldalakról. Bár én már ezekkel se kockáztatok, ami kell gmg-ről megveszem rewardokból
A cjs csinálta azt, hogy konkrétan teljes humble bundle meg más bundle csomagokat kezdett el árulni 20x áron, kb 2 nap után le is lőtték
( most, ahogy nézem 1 bundlestars bundlet még árulnak most is, kemény 8 ezer forintért)
-
FollowTheORI
nagyúr
Egyébként én már anno is mondtam, vásároljatok a Go2Arena oldalán... ott nincs ez a marketos buziság. Igaz drágább is, de néha lehetnek jó akciók.
Amugymeg ja, van sok más alternatíva rá... CJS... stb.
-
FollowTheORI
nagyúr
-
csaba951
veterán
válasz
FollowTheORI #79851 üzenetére
Ezt az akciót csak a kliensben adja be, a webes felületen keresztül nem elérhető. Nyilván a kliens népszerűsítése miatt van! Minél többen telepítsék a klienst, és csináljanak fiókot!
-
Wolverine
félisten
GetGamesGo Borderlands 2 akció - elvileg Mac és Linux, de a gyakorlatban a Steamen aktiválva a PC-s verzió is használható a jelek szerint.
-
duvi
nagyúr
Ha még nem volt akkor: GamersGate Remember Me 80% off 7.99€
-
joe-ker
senior tag
válasz
sultansmith #79844 üzenetére
Vevőként semmi gond nem volt velük,Eladóként néha banolva a kulcs, de supportnak írva eddig az is megoldódott mind.
-
DJGABI
addikt
válasz
sultansmith #79844 üzenetére
+1
-
sto1911
veterán
Techland learazasok. 1-4$, nem tudom hogyan lehet vasarolni, mert nem kell semmi
-
dokken
tag
Gamesrocket Call of Juarez Gunslinger 3.49€
-
Hunork
veterán
Hehe, értem én, azért megvárom a magyar Support-ot, ha holnap sem sikerül, egy kis izgalom nekik sem árt, mégiscsak egy vevő vagyok, egy ügyfél, aki a szerződési feltételeket elfogadva elköltött már némi pénzt rájuk.
Az sem baj, ha kapok majd vigaszdíj ajándékot, már jártam így anno, futár hozta ki a Fallout New Vegas játékot, mint becses ajándékot!
-
válasz
Hunork #79831 üzenetére
én originen anno vagy másfél évig nem tudtam vásárolni a kártyámmal ill. egyszer már az origin el is lopott egy játékot (deadspace vmelyik része) az accomról - szerencsére 40 napon belül voltam paypalnál, így a pénzem vissza tudtam szerezni
regelj paypalt, nem tudok továbbra se mit mondani
(jade: menj el az otp-től
)
(#79835) i2k - nemhogy megvettem, én indítottam el az itteni hisztériát
te megveszed?
-
Hunork
veterán
Jájj, sehol sincs gond az OTP-s kártyámmal. Lelkes játék vásárló vagyok, online pókerezgetek, így rendezek mindent, még itteni fórumos bizniszeket is. A való igazság: rettentő fos az Origin kliense, a kódja szerintem egy örmény-mongol-nigériai nbutu törzsi jelképrendszerre épül. Mindegy, holnap délben kiderül, hogy 24 óra elteltével lehet-e bármit is tenni, aztán megy a hadakozás. Paypal: értem én, nem lenne nagy gond, csak úgy vagyok, minek plusz energia, ha nélküle is megy? Ezt majd meglátom, csak mondom, annak tükrében érdekes, hogy már vásároltam online az EA játékaiból, tehát nem első bénáskodásról van szó.
-
eami
veterán
Megosztom veletek a friss g2a tapasztalatomat aztán mindenki vonja le a tanulságot.
El akartam ott adni pár játékot. Először steam giftekre írta azt, hogy érvénytelen kulcs, ami nyilván hülyeség és továbbra is meg voltak a giftek az inventorymban. Végül a biztoság kedvéért visszavontam a gift linket, így azok a giftek megmenekültek.
Kiraktam pár apróbb játékot is, és mivel később kettőt el is vittek belőle, ezért gondoltam kirakok még két értékesebbet. 2 perccel az után, hogy kiraktam őket már dobta is vissza hogy érvénytelen kulcs... gondolom kitaláljátok - mint most kiderült - fel is használták az értékesebb kulcsokat...
Korábban sem lelkesedtem a g2a iránt mert elég szürke téma, de ezek után biztos, hogy kerülni fogom.
-
djculture
félisten
válasz
csaba951 #79789 üzenetére
Köszi az infót de amúgy is játék helyett ma sikeresen kiköltekeztem. Sosincs helyem vettem 2db Seagate Desktop HDD 4TB vinyót. Úgyhogy erre az évre játék vásárlás max az olcsóságokba lesz gta 5 ami érdekel meg az uj bf majd. Idei megjelenéseket majd olcsón negyedáron jövőre
-
válasz
dejaris #79776 üzenetére
origin nem illegál mexikóban, te igen
remélem a magyar vállalkozó is leszar téged, tiszta szívemből kívánok neked sok-sok rosszat!(#79777) dadawa - szürkén van annál is olcsóbban
nem ez volt a felvetés, hanem a "hivatalos" eredet.
(#79783) Hunork - miért nem dobsz össze egy paypalt? nem fáj
egyébként meg OTP... nos, magadnak kerested a bajt(#79821) i2k - itt mit kell nézni?
-
i2k
őstag
Nincs 2 perces a kép:
-
Hunork
veterán
válasz
csaba951 #79814 üzenetére
Jesszusom!
Dehogy is, Mastercard, és már vásároltam nagyon sokszor!!! De ezt írtam is.
Mondom, holnap délben megpróbálom, aztán jöhet a panaszlevél mindenhová, magyar Support felhív, befenyeget Fogyasztóvédelemmel, mert ha másképp nem megy, akkor harc lesz.Majd ombudsmani vizsgálatot kérek, mert diszkriminálnak engem.
-
Hunork
veterán
Látom, csak én szívok megint. Mindegy, holnapig várok, akkor már bőven letelik a 24 óra, megpróbálok vásárolni, oszt ha nem megy, hétfőn jöhet a magyar Support, meg levél, meg minden. Elég szánalmas, hogy ezt így kell intézni. Más kliensekkel soha nem volt bajom. Itt már feltörték anno a fiókomat, egy belorusz kergemarha
, meg nem volt jó a dobozos játék kódja, máshol meg mindig minden flottul ment, max a W8 kekeckedett ezzel-azzal.
Szánalom az Origin, akár megoldódik, akár nem. És ha nem? Na, akkor mi lesz? Többet nem vásárolhatok itt??? -
ooooobi
senior tag
Csak az vegye meg akinek van kinti ismeröse aki be tud menni a postára, az aktiválási nyomtatvánnyal, itt szigyorúak a 18 éven felülieknek szóló játékokkal. Nem lehet csak egy sima regisztrálással letölteni. Szerintem amúgy ez valami véletlen elírás lehet hogy ilyen olcsó, de én azért megvettem. Kíváncsi leszek ha jövöhéten elintézem az acc fsk18asitását (szép szó
) megkapom e a kulcsot, bár szerintem nem állhatnak el miután már a kártyámról is leemelte az összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- OLED TV topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gitáros topic
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest