-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViharVadász
őstag
"(detényleg, van aki vett szviccset és NEM emiatt tette/nem ezt játsza?)" Én például nem a Zelda miatt vettem főként a gépet, hanem a Mario Kart 8, és a Super Mario Odyssey játék miatt vettem. De a Zelda is érdekelt, főleg ezután a Trailer után. Lényegében ez az első Zelda játék, ami tényleg érdekelt, és már saját véleményem szerint is eddig ez az év játéka, pedig még ott a már korábban általam említett Super Mario Odyssey, ami még csak az év végén jelenik meg.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
ViharVadász
őstag
válasz cskamacska #101734 üzenetére
De akkor viszont Windows 14 64 bites rendszert kap. Az vajon megfelelhet neki?
-
ViharVadász
őstag
válasz nepszter1 #89246 üzenetére
Én tudom ajánlani. Általában egyedül szoktam kalandozni a világban, de sokszor találkozok játékosokkal, akik éppen valamilyen dinamikus eventet próbálnak véghez vinni. Harcrendszer szerintem nagyon jó lett, egyszerűen imádom. Én még teljes árat fizettem érte, de szerintem 10 euróért (vagy 15 - attól függ, melyiket tervezed megvenni) ajándék.
-
ViharVadász
őstag
Humble Awesome Games Done Quick 2015 Bundle
1 $-tól Steam kulcsot ad: Duke Nukem 3D: Megaton Edition, Shadow Warrior Classic Redux, Oddworld: Abe's Oddysee®, és Volgarr the Viking
6 $-ért: Shantae's: Risky's Revenge - Director's Cut, SpeedRunners (Early Access), SpeedRunners - YouTuber Pack 1, SpeedRunners - YouTuber Pack 2, és Twitch Turbo 30-day subscription
10 $-ért: Escape Goat 2 és 3 hónap prémium XSplit Subscription"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
ViharVadász
őstag
Kizárólag Windows 8.1-en játszható, az ilomilo plus még 1 napig akciósan, 600 forintért kapható. Van fent kipróbálható verzió is. Szerintem nagyon aranyos logikai játék.
-
ViharVadász
őstag
A Humble Store-on Encore nap van, azaz a kedveltebb játékokat ismét leárazták.
-
ViharVadász
őstag
Új akciók a Humble Store-on. A villámakcióban most a Spintires játék, 12 euróért.
-
ViharVadász
őstag
Humble Store-on új akciók, a 11 órás ajánlatban most a Metro: Redux Bundle 20 euróért.
-
ViharVadász
őstag
Új napi akciók a Humble Store-on, a mostani villámakció a Divinity: Original Sin 26,79 €. [link]
-
ViharVadász
őstag
A Humble Store-on már elkezdődött a téli leárazás, sok-sok akcióval! [link]. Érdemes körbenézni.
Most a Sleeping Dogs: Definitive Edition csak 15 euró.[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
GEARCRACK Arena + Soundtrack Steam-en most 1 euró helyett csak: 0,19€. Ami a legfontosabb: kártyákat is ad!
-
ViharVadász
őstag
válasz DrTechnoid #84797 üzenetére
Bocsi, azt hittem magáról a Steam-ről vásárolnád meg a játékot.
-
ViharVadász
őstag
válasz DrTechnoid #84792 üzenetére
Úgy tudom, hogy 30 napot kell várni. Majd ha letelt a 30 nap, elküldheted már a cimborádnak.
-
ViharVadász
őstag
Humble Store-on is fekete pénteket tartanak, érdemes meglesni az akciókat Humble Store
pl Watch Dogs 50% uPlay
Assassin's Creed: Liberation HD 5 euró csak"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
ViharVadász
őstag
Sims 4 50%-os kedvezménnyel most "csak" € 29,99 Origin
-
ViharVadász
őstag
-
ViharVadász
őstag
Most jött az e-mail, hogy ma este 20 órakor is lesz AMD Never Settle kódosztogatás[link]
-
ViharVadász
őstag
Nem tudom, hogy volt e már. Ha igen, bocsi.
GamersGate oldalon Ubisoft hét van, sok-sok játék akcióval: [link]"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
ViharVadász
őstag
A dobozok hátulján mindig feltüntetik, hogy aktiválható e Steam-en. Ha nem tudni pontosan, hogy Steam-es e vagy sem a játék, érdemes a doboz hátuljáról keresni egy képet, mert onnan könnyen megtudni, mi a helyzet. [link]
-
ViharVadász
őstag
válasz BoneDragon #81422 üzenetére
Ha jól rémlik eddig 50 %-nál magasabb kedvezményt nem kapott a játék, szóval szinte mindegy mikor veszi meg valaki, nagyon nem veszíthet semmit vele.
-
ViharVadász
őstag
Guild Wars 2 -50% kedvezményt kapott. Digital Heroic Edition most csak 20 €, a Digital Deluxe Edition 30 € . Az akció november 9.-ig tart.
-
ViharVadász
őstag
-
ViharVadász
őstag
Steam-en a The Evil Within játékhoz jött demó, amiben az első 3 Chapter-t tudjuk kipróbálni: [link]
-
ViharVadász
őstag
Origin akciók, például Battlefield 4 csak 14,99 euró, Titanfall 20 euró
-
ViharVadász
őstag
Humble Flash Bundle: Boo!
Bármennyiért: Claire; Zafehouse: Diaries Zafehouse: Diaries
6 $-ért: Deadly 30 és Haunt the House: Terrortown
10 $-ért: Doorways: Chapters 1 to 3 Collection"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
ViharVadász
őstag
válasz tomsolo #80843 üzenetére
Emlékszem, valahol láttam képen, hogy megnézte valaki a Disney Princess játékot, erre ajánlja neki a Steam az Alien: Isolation játékot meg a The Evil Within játékot is.
-
ViharVadász
őstag
válasz djculture #80804 üzenetére
Ha minden jól megy, nem lesz a The Crew PC-s változatában 30 fps limit. PC Guru link
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Napi Steam ajánlat: Landmark: alap csomag: 6,79€
Explorer Pack: 18,69€
Trailblazer Pack: 31,61€"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
ViharVadász
őstag
Nimble Quest 90% kedvezményt kapott, így most csak 0,49€. És ami a legfontosabb: lehet kártyákat kapni (5-öt). Android és iOS rendszerekre is elérhető a játék, ingyenesen.
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Humble Store-ban néhány játék kedvezményt kapott, például a Serious Sam 3: BFE 3,69 euró most, vagy a 2. rész csak 1 euró. Hotline Miami csak 2 euró.
-
ViharVadász
őstag
Megjelent a Humble Mozilla Bundle, melyben ha jól látom ki is lehet próbálni neten a játékokat.
Bármennyiért ezeket lehet kapni: Dustforce DX, Zen Bound 2, Super Hexagon, AaaaaAA(rengeteg a betű még)! Osmos
Átlag felett az alábbi játékokat kapni: FTL: Faster Than Light Advanced Edition és Voxatron
8 $-ért: Democracy 3"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
ViharVadász
őstag
Jó pár Disney játék megjelent most a Steam-en, a játékok fő része külön-külön ára most kedvezményesen: 17,99€. Disney Launch Sale
Például: Epic Mickey 2: The Power of Two
TRON: Evolution[ Szerkesztve ]
-
-
ViharVadász
őstag
Új Flash Humble
Bundle: Yesteryear :
https://
www.humblebundle.com/flash
(Bocsi, telefonon nem tudok
linkelni)
Benne 1 $-tól The Ship Complete Pack, Gold Rush Classic, Dangerous High School Girl in Trouble
6 $-tól: 1954 Alcatraz, 1849"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
ViharVadász
őstag
Jó kis játékok lettek a mai utolsó napra leárazva a Humble Store-ban. De még ezen kívül van sok jó játék kapott leárazást, pl a Splinter Cell: Blacklist még +1 napig csak 3 euró,
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Stronghold HD 11 óráig csak 0,79 euró.
Postal 2 még 7 óráig csak 2 euró. Humble Store[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Ha jól értelmezem, a mai nap a tegnapi akciók lesznek még egy napig. Holnap pedig még egy ingyen játékot fognak osztani.
-
ViharVadász
őstag
Megjöttek a napi Humble Store akciók, főszerepben most a Saints Row IV - 10 euróért. 11 órás akción most a Age of Wonders: Shadow Magic 0,79 euróért.
-
ViharVadász
őstag
Megjött a heti Humble Weekly Bundle: Merge Games. Benne:
Bármennyit fizetünk, az alábbiakat kapjuk:Lexica, Deadly 30, Bridge Constructor Medieval, Battle Group 2
6 dollár felett: Commandos Collection, The Book of Legends and Deadly Premonition: The Director's Cut
9 dollár felett: Meridian: New World (Early Access Game)[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
A kép alján írtam én is, hogy én sem látom valamiért a Far Cry 3-at. Lehet ezt a játékot csak néhány régióban lehet látni.
#78775 maross Sajnos nem tudom, nem ismerem a játékot, de videók alapján egy kellemes játéknak tűnik. Bár igaz, ez mit sem ér úgy, hogy nem volt alkalmam játszani a játékkal.[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Most egész jó játékok lettek leárazva a Humble Store oldalon!
Mondjuk nálam a Far Cry 3-at nem is mutassa valamiért az oldal.[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
A Mount & Blade: With Fire & Sword 0,79 euró 11 óráig a Humble Store-ban! (Szerk.: lassú voltam. )
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Eljött a 6.-ik nap a Humble Store-ban, főszerepben a South Park: The Stick of Truth játék -50%-os kedvezménnyel [link]
Emellett például a Stealth Bastard most csak 0,79 euró 11 óráig, Amnesia - A Machine for Pigs - 5,94 euró, a Trine: Enchanted Edition 1 euró.[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Humble Store 5. napi akciók megjöttek! Humble Store
-
ViharVadász
őstag
válasz laceszgamer #78225 üzenetére
Sajnos egyszer mindent elér a Season Pass nevu lavina.
-
ViharVadász
őstag
Új napi akciók a Humble Store-ban, köztük például a Dead Island: GOTY 5 euróért, Natural Selection 2 - 3 euróért, Walking Dead 1. évad - 6,24 euróért. 11 óráig még a Bridge Constructor 0,79 euróért kapható.
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Ha jól látom, a Humble Store-ban eljött a 2. nap, új akciókkal. Legalábbis Twitter-en ezt írják, de én úgy emlékszem mintha tegnap is ezek a játékok lettek volna. Egyébként akcióban van például a Batman: Arkham City GOTY - 5 euróért, Child of Light 7,49 euróért. Humble Store
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
válasz ForRedGlory #78128 üzenetére
[link] Így ez alapján csak orosz, cseh, lengyel nyelv van, ha jól látom.:S Mondjuk az is érdekes, hogy a korhatár itt +18 Mi lehet a 4-es változatba te jó ég?
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
A Humble Store-ban a Psychonauts című játék 11 óráig most csak 0,79 euró. [link]
-
ViharVadász
őstag
válasz FollowTheORI #76523 üzenetére
Jogos, ezt, hogy felejthettem el!
-
ViharVadász
őstag
Uhh, a Real Horror Stories Ultimate Edition -90% kedvezményt kapott, így csak 0,19€ ! Vajon így már megéri? [link]
-
ViharVadász
őstag
válasz djculture #76076 üzenetére
Ryse Xbox One exkluzív játékként volt bejelentve, most meg idén már PC-n is játszhatunk vele, s ha minden jól megy, még talán PS4-en is. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy sok minden lett Xbox exkluzívként bejelentve, most meg jönnek a hírek, hogy PC-re is később.
-
ViharVadász
őstag
válasz Dilikutya #75298 üzenetére
Mondjuk én örülök neki, hogy feljavították a 2. részt, mert tavaly felraktam az eredeti Colin McRae Rally 2.0 játékot, felraktam 1360x768-as felbontásra de úgy széthúzta a képet, hogy alig bírtam kivenni, hogy most kamionnal megyek vagy gördeszkával
-
ViharVadász
őstag
válasz SenorGrande #75295 üzenetére
Valóban, bocsi (akartam is átírni, csak elment a net...:S)
Így hirtelen szerintem az Android-os meg iOS rendszerre készült játékot turbózták fel PC-re. De szerintem aki szereti a Colin McRae Rally-t, az tuti be fog rá ruházni egy jó akciónál.[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Talán az egyik legjobb rally-s játék, a Colin McRae Rally játék megjelent a Steam-en, egész korrekt árért: Colin McRae Rally mindössze 6,99€. Ha ezt még leárazzák, tuti best buy lesz! Trailer alapján felújított HD grafika.
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Ingyen játék: GTR Evolution Tetszikelni kell Facebook-on az oldalukat és e-maillel küldik a kódot. Ahogy nézem, a RACE 07 is jár hozzá
[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
Humble Bundle Store-ban Ubisoft akciók vannak most [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest