-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
úgy látom, még nem volt, 75-80% van
mindena legtöbb megjelent 2k games játékra gőzbe' augusztus 25.-ig. sajnos az elővételesekre (civ 6) nemTudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
TheProb
veterán
válasz SenorGrande #76776 üzenetére
na ez már jóféle ár, bár még így is vszínű megérni nvidia kupont vadászni majd :/
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
beteg
őstag
-
SenorGrande
senior tag
Világos, az x-szel bezárja, de újratöltéskor újból ott van. A nem kérek többet fordítást az oldalra gomb meg mindig csak az adott oldalra érvényes, márpedig a GMG-n is van aloldal bőven, meg már máshol is láttam feltűnni. Globális kikapcsolásra kerestem megoldást; nem is értem mire fel tolja a pofámba a google, kérés nélkül, és szemlátomást ki sem lehet kapcsolni. Mindegy, AdBlock-kal letiltottam a scriptet.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
szami777
addikt
Kár, hogy lemaradtam róla megint, jelentkeztem is rá kétszer is.
Érdekelt volna mit hoznak ki belőle, HA jól tudom a TDU2 készítői csinálják ezt is.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
TBT
addikt
Úgy tűnik az Origin mostantól elfogadja a magyar kiadású (CD Projekt) Mass Effect játék kódját is!
PC Guru, Legjobb választás + Gyémánt kiadások kódját is elfogadja!
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
beteg
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
eami
veterán
x vagy van egy olyan gomb hogy nem kérsz többet fordítást az oldalra.
-
Yesssss! Borderlands Pre-Sequel, here I come!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
szami777
addikt
Itt is megjelent. Adblock bővítménnyel seperc alatt ki is szedtem.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
wjbhbdux
veterán
-
SenorGrande
senior tag
Greenman gamingen a Borderlands: The Pre-Sequel 25%-os kedvezménnyel £29.99 most, amihez kaptam e-mailben egy 30%-os kupont, így £21, ami ~8300 HUF.
Gondolom más is kapott a hírlevélben. Ha nem, és átruházható, szívesen odaadom valakinek, aki kéri.Másnál is megjelent egy gusztustalan Google translate banner a GMG oldalain? Tegnap óta van ott, és nem jövök rá, hogyan tudnám kiirtani. Már állítgattam mindenhol mindent, de nem takarodik el. Böngészőfüggetlen, nem toolbar, nem települt semmi a gépemre.
(#76778) xsanyi77:
Kösz a tippet, kiirtottam vele én is. De nincs erre valami hivatalos megoldás? Ott van, ha tetszik, ha nem?![ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
szami777
addikt
GetGames Indie Carnival
2 választása esetén 10% lejön pluszba az árból, 3 esetén 20% és így tovább. Az árak még így is borsosak azért.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
EnDaN
tag
Most épp annyi ($9.99): Borderlands 2 Game of the Year [Online Game Code]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
bullseye
addikt
válasz echterion #76764 üzenetére
Még jó, hogy nem megyünk el erre...
De rendben, az én bajom hogy szerintem pofátlanság a kb. 40 forintra kijövő játékot 800-ért adni, amikor el sem adhatná, meg a két összetartozó kulcsot még külön. Nagyon sajnálom, ha ezzel megsértettem, alkalomadtán személyesen kérek tőle bocsánatot, és mindenkitől, akinek eddig beszóltam, mert hasonlókat művel, pl. akciómentes árat tüntet fel akció közepén, ingyenes cuccot ad pénzért, stb. stb. Tényleg meg kell védeni őket az általam képvisel terrortól, aki meg bedől nekik, azt még egyszer külön lehúzni, mert az ő hibája, megérdemli.Ugyanitt Empty Space SImulator 2014 pre-beta kódok 5000 ft/db áron eladóak.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
cskamacska
addikt
válasz C4mp3r #76760 üzenetére
És még mielőtt i2K rád veti magát egy közeli bokorból, 11 euróért is megéri, legfeljebb nem tudsz keresni vele.
(csak a Hardvateraprón )
mod: Tömegközlekedés vs ingyenkódok jópénzé meg a leghülyébb hasonlat volt amit mostanában olvastam PH-n. IT körökben rettenetesen szeretik a béna autós hasonlatokat(illusztrálva mondanivalójukat a laikus massza ö ö kollegák felé ), de na.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
echterion
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #76751 üzenetére
Pontosan. A lustaságot (vagy kényelmet, kinek hogy tetszik), meg kell fizetni.
(#76752) GoodSpeed: Sikerült kiválasztanod a fentiekből a legdurvább példát, de ha végiggondolod, alapvetően ez van mögötte. Vagy te miért használod a tömegközlekedést? Mert kényelmesebb, mint napokkal előtte elindulni gyalog...
(#76754) bullseye: Ebbe az irányba inkább nem menjünk el. Aki kimegy az utcára, 99%, hogy a következő fél órában valamilyen hülye szabályt megsért. Van jogsid? Ha nincs is, biztos, mentél már át úgy az úton, hogy nem volt ott zebra és nem is volt a járda meghosszabbításának tekinthető.
Vagy te csak hivatalos magyarországi disztribútortól vettél eddig steam-es játékot, ugye? Se nuveem, se g2a, se amazon, se a többi kódos oldal, akik nem a mi régiónkban árulnak hivatalosan... Na ugye.******
-
C4mp3r
addikt
megeri a 11 euros arat a borderlands 2 goty steamen? ahogy nezem anydeal-en amazonon volt egyszer 7euro gondolom ennel nem lesz olcsobb egyhamar
-
bullseye
addikt
válasz TESCO-Zsömle #76757 üzenetére
Bizony, azt részben tiltják is itt...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz #41133696 #76752 üzenetére
Nem, én megfizetem az árát, és nem hőbörgök, hogy gyalog ingyen lenne...
bullseye: Nuveem-ről és egyéb külföldi oldalakról/helyekről vásárolni se lenne szabad, mert azok az árak nem neked vannak. Magyaroknak magyar árak, 27% áfával, miegymással...
NetTom: Az ár -legyen bár irreálisan magas- nem átverés, pusztán egy tény. Semmi több. Még ha a piaci ár 10-szerese, akkor se. Átverés az, ha erről elhiteted a vevővel, hogy ez a legolcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
nagyúr
Ez egyébként tényleg unalmas heti program (mert már lassan tényleg az)... nyissatok már rá egy külön topicot és most itt hagyjátok abba.
(pl "Ki mikor mivel ver át a piacon" vagy ilyesmi... és hidessétek meg akit érdekel annak. )Párszor tényleg elment még, de így már unalmas és parttalan.
Nincs rá törvény hogy mit mennyiért szabad megvenni és továbbadni, és a hülyeség ellen sincs. Pont.
Max ha túl jól megy kivetnek rád valami játékrezsicsökkentő extraprofit elvonó adót.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bullseye
addikt
válasz Lackki #76742 üzenetére
Az, hogy valaki bundle kódot árul hónapokkal később, még nem lenne gond (az árrés meg az ő egyéni döntése). Csakhogy ezeket nem szabadna árulni a bundle szabályok szerint. Az meg, hogy a kapott Origin+Steam kódot még külön is dobja, az csak a to the max mozgalom része, amit én nem annyira támogatok.
-
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #76751 üzenetére
Gondolom te órákat vagy napokat sétálsz két város között, mert példát mutatsz, hogy milyen nem lustának lenni.
Van az mondás, hogy bort iszik vizet prédikál.[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Tedd azt. Hazafelé pedig lékelj meg egy transzformátort, mert sok réz van benne, a telepen pedig átveszik.
cskamacska: Bármit lehet árulni bármennyiért. Szabad kereskedelem van. Nem az eladó sara, ha a vevő lusta utánajárni. A lustaságot meg kell fizetni. Ezért fizetsz az étteremben, ezért fizetsz a mosodában, de még a buszon/metrón is, mert lusta voltál órákat (napokat) sétálni.
sz: Ja, igen. A lustaságot szokás kényelemnek is nevezni, úgy nem annyira sértő...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
cskamacska
addikt
válasz TESCO-Zsömle #76744 üzenetére
Az nem, de a feliratkozásért ingyen kiküldött kódok azok, így ha eladja az újságból kapottat is, akkor tényleg ingyen volt az újság..
A Vatera brigádot meg innen is csókoltatom. De talán igazuk is van, ha már züllés, akkor csináljuk tisztességgel, irány a full kretén.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Komolyan? Ok, holnap bemegyek tesco-ba, kiszedem 5 újságból a kódot és
bedobom ide ingyé...felteszem apróra mint eladó.Jó hagyjuk témát, rosszul jövök ki csak belőle. Elnézést.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
ZsZso
Közösségépítő
Ez nettó trollkodás. Hetente egyszer bedobja valaki, hogy Ő nem is hitte volna, hogy milyen gonoszak/ostobák/rosszak/stb. tudnak lenni az emberek. Linkel hozzá egy hardveraprós hirdetést, aztán a következőképpen alakul a sztori:
1. Háborognak rajta még 10en.
2. Jön valaki aki megmondja, hogy semmi közük hozzá a háborgóknak és ne rontsák az eladó üzletetét
3. Zárásképpen valaki megkéri a közösséget, hogy haggyuk már az egészet a francba (ez most én vagyok)[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Lackki
őstag
pont ezt akartam írni... pénzt adott érte és ki van fizetve úgy mondd a játék, innentől miért ne adhatná el?
Privátot hamarabb észreveszem
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez milyen már hogy újságmelléklethez járó kódot valaki pénzért árul.
Nálam ha volt ilyen bedobtam közösbe, vagy kisorsoltam...
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
válasz FollowTheORI #76735 üzenetére
Miért akarsz játékot elrejteni?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nagyúr
válasz #79621120 #76700 üzenetére
Szerintem ez csak elő óvatosság, mivel pre-ordernél valószínű még nem dölt el milyen régiók lesznek és lesz e külön délamerikai.
Amugy most még nincs régiós zár rajta... meg volt egy spéci akció rajta hónapokkal ezelőtt ott és lehet azért is van kiírva ez.Juhuuu... végre tud az Uplay is elrejteni játékokat. Végén csak egyformára fejlődik az összes kliens.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
zone
őstag
válasz Crytek #76731 üzenetére
Én is arra várok egy ideje, hogy az 1500-1800 körüli árat elérje.
A Bundle Stars boltjában a Black Mirror 2 és 3, még 6 napig 1-1 euró darabja.
Van még egy új bundle Androidra: [link]
És PC-re néhány indie bundle: [link]
És új IR bundle is: [link]
Itt pedig átlagár felett két kulcsot adnak mindegyikhez: [link][ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
-
Crytek
nagyúr
Hogy ez a Dishonored Goty nem akar már végre -75%-ot kapni
Next PC Upgrade: 2022
-
djculture
félisten
válasz genndy #76728 üzenetére
Szolnokon az volt a sima 599.. Vettem 2 darabot meg 2db far cry3-at. Sajnos már el is mentek, holnap még benézek mert mondták hogy hétvégére kidobálnak a polcokra minden régi játékot. Tescoban nyár végi kiárusitás van minden féle játékra most. stalkerek sajnos elfogytak mondta haver hogy azok 990-ért mentek szintén és gyémánt kiadásban az összes.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz Hokunda #76721 üzenetére
Köszi, lehet beruházok rá, ennyit még megérhet látatlanban.
(#76722) djculture: Amíg a magyarok nagy része inkább egyéb forrásokból szerzi be a játékokat addig nem igen fog sok lokalizált játék lenni. 1-2 nagyobb kiadó tett próbát már erre, de ők se akarnak maguknak veszteséget csinálni. Természetesen ez érthető a haza fizetőképességhez képest...
Na 990ért insta buyolnám azt a dishonoredet, persze ha GOTY. Bár kétlem, hogy a helyi tecsóban lenne
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
djculture
félisten
válasz maddionmax #76725 üzenetére
Ja a 990-es tesco árát mindenképpen ma ott vigyorgott a 1990-es far cry 3 mellett...2800forint-ért hát majd hármat lehet venni egy 2 éves játékról beszélünk...
[ Szerkesztve ]
-
Balazs_
senior tag
Ha én megvettem régebben a Tropico 4 Collectors Bundle-t, akkor az azóta megjelent DLCket én automatikusan megkapom? Mert nekem nem rémlik, hogy a Collectosomban benne lett volna az Apocalypse...
Dishonored - Game of the Year Edition 8,49€
Sztori DLC-k külön 4,99€, limitedes DLC-k 1,99€, csak alap meg 3,74€.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz djculture #76722 üzenetére
Eddig úgy néz ki, hogy megkapjuk a lokalizációt:
"Full voiceover and subtitles: English, Polish, German, French, Russian, Brazilian Portuguese, Japanese. Subtitles only: Arabic, Italian, Spanish, Traditional Chinese, Czech, Hungarian, Latin America Spanish, Korean. " -
djculture
félisten
válasz szami777 #76720 üzenetére
watch dogsnál minden országban megjelent a régiós nyelven acucc de ennél már nem fog
Sajnos a magyar nyelvű játékoknak ugynézki hogy lőttek. EA is idén már a fifát is angolul jelentetik meg nálunk. Egyedüli bizodalmam witcher 3-ban van hogy az legalább kap magyar feliratot.[ Szerkesztve ]
-
Hokunda
senior tag
válasz TheProb #76702 üzenetére
Mint írták előttem karrier módban tényleg unalmassá tud válni, én 2-3 pályát csináltam meg viszonylag rövid idő alatt (1-2 nap) majd kihagytam kb egy hetet. A városmenedzsment legalapvetőbb különbségei a SimCity sorozathoz képest, hogy maga az épületek nem fejlődnek, leteszed az adott típusú lakóházat/ipari létesítményt/mezőgazdasági termelőeszközt...és az működik. Ipar/turizmus a fő bevételi forrás van némi politika is benne - ez nagyon felszíni csak - társadalmi csoportoknak kell megfelelni (zöldek, kommunisták, liberálisok, tekintélyelvűek, vallásosak). Korrekt, de nem szemkápráztató grafikával. Számomra a legnagyobb hibája az útépítések egyetlen fajtája és az útvonaltervezés eshetősége. Autópálya nincs - persze 1500-2000 lakosnál fura is lenne - de nagyon be tud dugulni a város, még előregondolkodás után is, állandó garázshelyek létesítése mellett.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz djculture #76719 üzenetére
Én is pont ma néztem a far cry 4-et náluk. Érdekes, hogy watch dogsnál gamersgate oroszat ír egyetlen nyelvként, unity és fc4 esetében már angol nyelv van. Kiváncsi vagyok, vajh ez a watch dogs tényleg russian only-e.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Gamersgate oldalon 54 dollár a far cry 4 gold is meg az ac unity gold is előrendelésben uplayre meggondolandó..
Ezekbe benne van már mindkettőben a seasson pass is, Ezek mindegyike lesz vagy 20 k (dobozosan is 12k az alapjáték/ db) így meg 12783 ft az egész.
Valószínüleg én mindkettőt megveszem fszom se kinlódik a dobozossal plusz még utána vegyem a seasson passt másik 10 k-ért[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Augusztus 26.-án érkezik a The Walking Dead Season 2 záróepizódja!
Ütős kis trailer-t dobtak hozzá! Ezek a Telltale-s srácok nem szaroznak! Ideje elővennem a játékot!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
25 GB a játék. De augusztus 22-25.-ig tart ez a bétaszakasz.
Viszont nem véletlenül next-gen MMO. Minden benne van, amit egy ilyen játékba bele lehet rakni.
[ Szerkesztve ]
-
gmx9
aktív tag
Belépéskor ezt az üzenetet kapom, nem tudok továbblépni: Error 429 - Too Many Requests (from you)
Erre nem tud valaki megoldást, volt már ilyesmi másnál is? Kb. vagy 2 hónapja nem léptem be, amúgy is ritkán látogatom az oldalt. Ha van valami kulcsosztás, ami érdekel, benézek, de ennyi.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
szami777
addikt
-
i2k
őstag
Köszi az infót. Meg is kaptam a kódot
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TBT
addikt
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Shadowgate remake a STEAM-en.
Ahogy elnézem, igyekeztek hűen remixelni a játékot.Én nem ismerem a 'zeredetit, de a promo videók rendesen felizgatták a játékos énemet.
//Igen, olvastam, hogy NES-es játék volt.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cskamacska #76692 üzenetére
//A brazil válogatott csúnya elverésére gondoltam...
-
Frod
addikt
válasz bigrob #76662 üzenetére
Ha a tartalmat nézzük nem drága (alsó hangon elvagy vele 100 órát)
Én közel egy éve vettem ennyiért, azóta talán csak a Greenmangaming-en volt talán egyszer 10 $ ez a pakk, de nem emlékszem pontosan. Én amondó vagyok, ha szereted az fps-eket, és vannak haverok akikkel lehet tolni, akkor simán megéri rá beruházni, rengeteg időt ellesztek vele.Do you see the white shadow?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest