- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz szami777 #77999 üzenetére
Konaminak volt saját oldala ahova bekellett regisztrálni de én már rég eladtam így halvány dunsztom sincs hogy még egyáltalán létezik e, működik. Szerintem lóvét nem érdmes kiadni érte. Ez a sorozat rosszabb mint a fifa nem nagyon van support csak mindig a legújabbhoz.
Call of duty mac sale: [link]
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
MacGameStore - Bioshock infinite + DLC akciók
Bioshock infinite 7.5 $
Season pass 6.7 $(#77993) djculture
Köszi a választ, azt tudtam hogy a dobozos nem steames, azt hittem, hogy a GFWL-on lehet aktiválni játékot, és esetleg downloaderrel letölteni.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
arty
veterán
válasz djculture #77993 üzenetére
ugytudom valami technikai dolog miatt nem tud a steamworksös játékokban lan lenni
(de lehet h ez steam elvárása... sima kényszerités a rendszerükre? nemtom.. next car game fejlesztő irta, h amig steamesek, addig a lan kb álom )
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
djculture
félisten
Rockstart ugy ismered hogy merő szívjóságból több programozót dolgoztatna napokig/hetekig hogy kigyomlálják a live hülyeséget? Ha lesz is ilyen akkor gta4 reloaded vagy egyebek ujrakiadás formájában pénzért.. Elég sok készitő/kiadó szrik a témára capcom is 10 játéknál megigérte utána ujra kiadta ezeket megcsinálta vedd meg ujra..
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz szami777 #77992 üzenetére
saját rendszere van a pes2013-nak nem megvehető a steam-en már így tökmindegy..
Amúgy hamár games for windows live:
Warhammer 40.000: Dawn of War 2 és annak Chaos Rising kiegészítője ledobta a Games for Windows Live béklyóit, s most már Steamen folytatja az útját -- de ez nem volt áldozatok nélkül
A Steamworks kiadásból hiányzik a LAN opció és a multiplayer meccsek közbeni szünet, kimaradtak a bírói lehetőségek, valamint a mentések és a feltápolt profilok is odavesztek, így aztán lehet mindent elölről kezdeni. Jó hír viszont, hogy a közösség stabilabb multiplayer élményt kap, egy játékos rossz kapcsolata nem érinti a többieket, sőt bizonyos csalási formák is megszűnnek.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Esetleg nem tudja valaki, hogy a dobozos pes2013-nak milyen drm-e van?
Csereajánlatként kaptam, bundle játékért cserébe pes2013 cd kulcsot ajánlott fel az illető, de nem mentem bele(még), mert nem tudom mit tudnék vele kezdeni lemez nélkül. GFWL-os dobozt láttam a neten, ér úgy ez valamit?
GFWL-t nem ismerem nagyon.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
warcat
veterán
Most olvastam,esetleg érinthet valakit: korábban volt szó róla,hogy a régebbi amd never settle kódok használhatóak a megújított Space Edition-re.
Viszont holnap,szeptember 8-én véglegesen lejárnak tehát ne várjatok esetleges új játékra.EA: It's in the crate!
-
djculture
félisten
válasz #79621120 #77989 üzenetére
Itt nem tudsz nyitni hong kongban az adózás is nagyon kedvezményes.. 16%-ot befizetsz a vállalkozás után és békénhagy minden hatóság. Ehhez kélpest itt máér a vaterázókat is bsztatja a hatóság mert eladott 5 ugyanolyat.. Adózni nem tud utána mert ahhoz adószámot kell kiváltani vállalkozást alapitani ha meg nem adózol akkor meg az a baj. Itthon nem érdemes belefolyni ebbe.
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
válasz szallasi007 #77970 üzenetére
Ez a kinguin mennyire "hivatalos"? Nagyon óccsónak tűnik ez a grid autosport.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Pangelus
tag
Hasonló mint a steamgift megfűszerezve kis statokkal pl acc calculator első jelentkezés mindig 0 pont utána pl ha egy game 10 pontos és van 1000pontod nyomhatsz rá 100x is növelve esélyed. Itt pedig leírja hogyan s mire kaphatsz pontokat.
[ Szerkesztve ]
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
-
TBT
addikt
válasz maross #77978 üzenetére
Érthető, hogy drágábban adnak bizonyos dolgokat, mert más boltban ezek már nem kaphatóak.
Amúgy WoW MoP CE és Watch Dogs DE még itt a "legolcsóbb", ahogy elnéztem."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
vidaila
senior tag
-
-
TBT
addikt
Még kapható különlegességek:
Watch Dogs Dedsec Edition PC - 17490 FtStarCraft II: Heart of the Swarm Collector's Edition PC - 16990 Ft
Diablo III Reaper of Souls Collector's Edition - 18990 Ft
World of Warcraft: Mists of Pandaria Collector's Edition - 11490 Ft
Rome Total War 2 Collectors Edition - 16490 Ft
The Elder Scrolls Online Imperial Collector's Edition - 32990 Ft
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
arty
veterán
válasz Lackki #77969 üzenetére
de hol 3k a játék? azt írtad ennyibe kerül...
(#77970) szallasi007 : alakul, 4k már igen korrekt ár a játékért, csak erről a kinguinről még sose hallottam
(#77971) huskydog17 : ne vegyél grid2-t, irj privit lackki-nek +1300-1400 forintot igencsak megér a 2 helyett az autosport
(#77976) Lackki :
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
-
TheProb
veterán
Hali!
Nvidia kuponos Pre-sequel-ért vajon járhat a pre order bonus dlc?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
huskydog17
addikt
válasz Lackki #77966 üzenetére
Nem tudom mennyire az, mert mivel nincs demó verzió, így nem tudtam még kipróbálni, de amúgy sem venném még meg, mert most túl drága nekem, bár ezt leírtam már, nem tudom miért kell még egyszer.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Lackki
őstag
válasz huskydog17 #77963 üzenetére
autosport nem arcade?
3000ft nem hiszem hogy sok egy új játékért...Privátot hamarabb észreveszem
-
-
TBT
addikt
válasz maddionmax #77959 üzenetére
Én 1500 Ft-ért, de a Complete kiadást (első rész + második rész + összes DLC).
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
dokken
tag
Giveaway of the Day - Big Air War
-
i2k
őstag
válasz djculture #77952 üzenetére
djculture, arty: így van, sajna.
Tehát, aki árkád ótókázni akar valami "új" játékkal, az vagy vesz GRID 2 (Reloaded Edition)-t, vagy valami olcsóbbra, netán valami Early Access kiadványra "kénytelen" költeni a kis pénzét...Az Autosport - ha így megy tovább - akkor jövő nyáron lesz jó alternatíva
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Egy ideig az Autosport nem lesz 'occó', az biztos...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cikasz
őstag
-
arty
veterán
válasz huskydog17 #77937 üzenetére
ha tetszik a grid2, szerintem skippeld és a grid autosportot nézd meg/vedd meg - az egy tökéletesített grid2 szvsz
nagyon sajnálom, h én a grid2-t lenyomtam, azután az autosport tetszene, csak dögunalom ugyan azokon a pályákon, kocsikkal menni, hasonló stílusban
(#77941) djculture - szerintem egynek jó a showdown is, bár nagyon árkád, kicsit uncsi is, de más roncsderbi játék nemnagyon van (NCG talán sose készül el).
(#77942) Cheesy - LOL
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz sto1911 #77944 üzenetére
Ha nem szólsz előre a supportnak hogy kintről is vásárolsz, akkor megy a ban az accodra, VPN-ezés miatt.
Illetve orosz termékek között rengeteg a régiózáras, csak onnan játszható, csak orosz nyelv van benne, szóval korlátosak rendesen.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
i2k
őstag
http://www.macgamestore.com - MAC - STEAM - "Civilization V: The Complete Edition - 76% - 12 dollár
-
sto1911
veterán
Ki szoktam jarni Ukrajnaba rendszeresen es most nezem ott dollarban szamolnak. Lehetseges onnan vasarolnom dolgokat? Az accountom ugye magyar, de fizikailag kinn szoktam lenni, szoval semmi trukkozes nem lenne a dologban. Az egyenlegem euroban van, gondolom az automatikusan atvaltana vasarlaskor.
Vagy csinaljak egy masik acc-ot es vegyem meg giftkent?
[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
www.vakbelmutet.hu
-
djculture
félisten
válasz huskydog17 #77937 üzenetére
Inkább a grid 2 vedd a showdown az ami tényleg nem jó, semmi köze a régi dirt részekhez .Dirt 3-al nyomja mindenki multiban is zombi mód meg a többiek.
[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
válasz Csapoati #77911 üzenetére
Köszi. Akkor nem veszek DLC-t.
Tudnátok abban segíteni, hogy ha kisfiamnak is van Steame, akkor hogyan tudnám neki megosztani a játékaimat?Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Lackki
őstag
mivel oroszoktól nem lehet olcsón megvenni, így egy jó ár
Privátot hamarabb észreveszem
-
huskydog17
addikt
válasz MrTwister #77907 üzenetére
Nagyon szubjektív dolog. Sokak szerint a Grid 2 nem olyan jó, mint az első rész. Számomra viszont pont fordítva van. A legegyszerűbb és legbiztosabb megoldás, hogy letöltöd és kipróbálod Steamen az ingyenes, hivatalos demó verziót és akkor el tudod dönteni, hogy neked mennyit ér meg.
Számomra megér 6 eurót a Grid 2, de egyelőre most még csak a Showdown-t akarom megvenni, az is most 5 euró.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
maddionmax
senior tag
válasz maddionmax #77933 üzenetére
Visszaszívom, működött csak a karakterkódolás szólt be
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz maddionmax #77933 üzenetére
Nem, nem az.
Ninjat meg oda dobok be ahova akarok, szerintem hulyeség a ninja topik és az alapötletet sikerült megölni vele....
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
Mac Game Store:
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz maddionmax #77930 üzenetére
Az igazi ninjat nem lehet keretek közé szoritani.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
maddionmax
senior tag
-
cikasz
őstag
Kung Fu Strike: The Warrior's Rise Steam Key: ZéCéZéeFA-DRnégynégyP-KDhétnégy0
Remélem olyan viszi aki játszani is fog vele!
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
eszement24
aktív tag
Miért mindig minden egyszerre akciós? Amúgy a Konami miért haragszik ránk? Mindenhol akciózik, de ezt itthonról sehol sem lehet látni..
-
eami
veterán
válasz maddionmax #77921 üzenetére
én végül a marvel superheroest választottam
-
zone
őstag
Ismét 3 db Ghost Recon Phantoms DLC lesz ingyenes, naponta egy.
Most elvileg a Looks and Power, bár nekem hibát ír ki hozzáadáskor.YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
zone
őstag
Altitude ingyenes lett a Steamen, vicces, hogy a gamersgate-et elfelejtették róla tájékoztatni
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
maddionmax
senior tag
Köszönöm a tanácsokat, Superheroes és LOTR között még vacilálok kicsit, aztán az egyiket megveszem és kipróbálom
-
BigBlue69
őstag
válasz maddionmax #77918 üzenetére
Marvel.. am a hobbit úgymond nem teljes.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
szami777
addikt
válasz maddionmax #77918 üzenetére
LOTR egyértelműen
játékmenet 90%-ban egyezik, de a gyűrűk ura sokkal hangulatosabb.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
laceszgamer
addikt
válasz maddionmax #77909 üzenetére
LotR valóban az egyik legjobb még a Marvel-es rész nagyon jó. Emellett nekem a régi Star Wars részek a kedvenceim még. Azoknak megvan az a " kezdeti " bája.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
szami777
addikt
válasz maddionmax #77909 üzenetére
Lego gyűrűk ura nekem a favorit.
Már háromszor kivittem és negyedszerre is ki fogom.
(hozzátartozik, hogy masszív gyűrűk ura fan vagyok)[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Persze hogy ezt írták nem is mondhattak volna mást a sok hörcsög betárazott volna
Engem nem érdekelt a kódom sorsa,árulni nem fogom,minden komolyabb játék már meglett a korábbi csomagból,így minden mindegy alapon meghagytam.A promo indulásakor(nálunk már tuti szept. 2 volt mire befrissült) ki is írta,hogy lejárt kód,de most,hogy megint rápróbáltam,elfogadta.
Star Citizen + Habitat/Space Run lett belőleEA: It's in the crate!
-
maddionmax
senior tag
A GMG-n leértékelték a Lego részeket. Melyik szerintetek a legjobb rész? Egyre esetleg beruháznék.
-
regener
veterán
válasz BoneDragon #77906 üzenetére
User Error
-
MrTwister
őstag
válasz maross #77905 üzenetére
Tényleg! DLC-k is akciósak látom. Singleplayerben melyik DLC-t érdemes megvenni hozzá? Melyik ad legtöbbet hozzá a játékhoz?
BoneDragon: ne idegesíts, eddig mindenhol dicsérték a GRID szériát, akkor ez olyan rosszul sikerült?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
-
-
MrTwister
őstag
Grid 2 7,5 dolcsiért amcsi rokonoktól igényelhető! Ez nagyon jó ár érte szerintem.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen program, ami...?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- Ukrajnai háború
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest