Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BoneDragon #78398 üzenetére
Miért is?
-
i2k
őstag
Hátha valakinek nincs meg: "Supreme Commander" deals - 80%
-
zone
őstag
Up to 75% off Square Enix titles
Sok játék 2 font alatt -
törölt tag
-
tomsolo
addikt
Payday 2 50% kupon akit érdekel
-
törölt tag
Amazon appstore :
A mai ingyenes játék : Monsters Ate My Birthday Cake .
-
atomeec
senior tag
Kaptam egy GamersGate email-t. Nem tudom másnál is ilyen formátumban működhet-e, vagy személyre szabott generált kupon, ha valaki gondolja próbálja ki:
FALL2014-PFWDPLD-TXMHXEA-felhasználóneved
20%-ot adna elvileg. Gondolom az én felhasználónevemmel csak nálam menne
Ha nem, akkor rakjátok oda, hogy ATOMEEC
Október 12-ig
-
zone
őstag
Don't Starve Together closed beta jelentkezési űrlap
-
disco fever
csendes tag
válasz
Hokunda #78357 üzenetére
elsőre jó játék, de ha kiismered, hogy mit hogyan kell benne hatékonyan csinálni (embertől és játékidőtől függően pár nap - max egy hét), onnantól kezdve nincs benne semmi plusz. nincs mit csinálni. mondjuk felépítesz egy települést ~200 emberre, mindenkinek jut minden (szállás, kaja, ruha, stb). és nincs tovább. növelheted nagyobbra a települést, de minek. ugyanaz minden, csak 400-800-stb emberrel, nem ad semmi újat.
a topikja is ennek megfelelően halt le, az elején még volt benne pörgés, aztán mindenki rájött, hogy mit is kell csinálni. onnantól alig van bejegyzés, mert elég hamar abbahagyta a nagy többség. -
warcat
veterán
Megvásárolható humblitól a sima Mount & Blade 0.79€-ért,ezek szerint jól benézték a Warband-et.Egyébként ez utóbbi(a Warband) a legjobb a szériából ráadásul,legtöbb mod is ehhez készült amikor utoljára néztem.
-
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Eh, egyszer nem tudok online lenni egy napig, és az pont az a nap, amikor ingyen osztja a Warlockot a Humble Bundle...
-
Frod
addikt
válasz
djculture #78334 üzenetére
Virágboltit toltam, igazából az, hogy a megjelenés közeledtével egyre jöttek a negatív jelzők, a megjelenéskor meg a steam és a metacritic fikák bőven elég volt ahhoz, hogy annyira lezúzza a lelkesedésemet, hogy nekem bejött teljesen a játék, kellemes csalódás
Kicsit sajnálom, hogy nem lett mély a sztori, én amolyan Person of Interest-et cyber-noir vonalat vártam, majd valamikor eredetiben is megveszem ha akciós lett. Igazából brand-inditó résznek nem volt rossz, sokat ki lehetne még hozni ebből normális sztorival.
Az adatlapomon látható konfiggal csak a járműves részeknél csinált mikro-laggot, (ez a játék hibája, nem a hardver) egyébként stabil 45fps-el ment, minden csutkán.
Nemtudom egy GTA mellett mennyire fér el, nekem az open world játékok évek óta unalmasak - igazából itt se kellett volna ekkora játszótér, meg sok a tipikus időhúzó mellékküldi. 7/10(Plusz van benne több "al-játékmód" is, amikor betrippelünk, ezek közül a Carmageddon-os zúzda, meg a mai survial vonalat megidéző Alone is egészen jó lett.
-
válasz
sing1ep1ayer #78362 üzenetére
Úgy néz ki, hogy elárazták.
-
Akos96
senior tag
válasz
#79563158 #78361 üzenetére
Én már totál bekészítettem egy tükröt és egy százdollárost, de nem engedte megvenni 0,79-ért, azt írta ki, hogy megváltozott az ára, rakjam be újra a kosárba. Megcsináltam ötször (akkor még nem változott az ára), de nem engedte. Aztán azután mintha lekerült volna egy kis időre, és most már 6,79-ért árulják. Kár.
-
NyMRooD
őstag
Azért az szép, hogy indiegala-n az august bundle-ra a happy hour-ból még 20 és fél óra van hátra a bundle-ből meg 19 óra, vajon megint kap hosszabbítást?
-
warcat
veterán
Említsük már meg a Mount & Blade: Warband-et humbliéktól: 0.99 cent és még mi is megkapjuk ennyiért: 0.79€
Remek játék,bár tájékozódj előtte,hogy tetszene-e.Kártyás.
Szerk:: Ejj-Ejj sunyin beelőztek na jól van,nembaj.Banished meg remek játék,város(falu)építgetős játék túlélős(tél,kaja,stb) elemek felé eltolva.Kellemes nehéz,térképet random gyártja,de azért egy idő után kiismerhető.Jó sok időt bele lehet addig is ölni.
-
Hokunda
senior tag
válasz
ViharVadász #78354 üzenetére
Hm..
Banishedről van valakinek tapasztalata? Olvasva a teszteket jónak tűnik, az ára sem vészes és szeretem a Tropico, SimCity, Anno féle városépítgetést.
-
Mount & Blade Warband 0.79 EUR - flash sale, 12 órán keresztül
-
sing1ep1ayer
őstag
Steam Storeban a Flock! 0.99€; -80%-ot kapott hétvégére. Ennyit szerintem megér. Nem kártyás, de jópofa játék.
-
ViharVadász
őstag
Humble Store 5. napi akciók megjöttek!
Humble Store
-
Pangelus
tag
dlh.net -en most Knights and Merchants ot lehet szerezni reggelsz profilnál lent ott a game kérése steam log engedélyez játékot jóváír
Ha jól látom 20k kulcs van és óránként 1000ret osztanak -
Anonymus X
tag
Mac Game Store: Borderlands 2 Complete Edition Bundle $14,99 (PC+MAC)
-
válasz
TESCO-Zsömle #78332 üzenetére
nem ugyanugy... az uplay SZOPÁS részével nem kell foglalkozni a steames-uplayes ubi játékokkal, miközben az "előnyöket" megkapod (awardok, acsivmentek)
djculture (#78338) - te ne irkálj hülyeséget - az fc3 pont ez a szopás kategoria, 20x pecsel és indit, mire játszhatsz, köszönhetően a legalja ubisoft kliensnek
-
törölt tag
-
djculture
félisten
-
eami
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #78332 üzenetére
naja, csak a steam letölti a játékot és az már a friss verzió, míg uplay lehet 10x is nekikezd az "újabbnál újabb" frissítésnek egymás után...
-
-
warcat
veterán
válasz
Hokunda #78322 üzenetére
Node ez álmodozás csak,eléggé egyértelmű,hogy azért passzolják a karácsonyi szezont teljesen a PC-s verzióval,hogy a konzolos eladásokat pörgessék,biztos nem arra fog elmenni az idő,hogy hiperszuper port legyen,főleg,hogy ellenszélben is árad a kakiszag a PC felé a Rockstar részéről.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
grizlisandor #78327 üzenetére
Steam-eshez is ugyanúgy kell az uPlay...
-
djculture
félisten
De amugy mindkettő játék olyan amit nem érdmes szerintem elővásárolni, unity is egyre érdkesebb lehet nem lesz egy nagy szám.
-
gszp
tag
Most nézem, hogy Remember Me-t elkezdték árulni oroszok 2 kulcsért. RU/CIS tages ROW állítólag. Szakértőinket kérdezném, hogy ez nyugodtan vehető? Lehet belőle később szopóka-nyalóka?
-
szami777
addikt
válasz
grizlisandor #78327 üzenetére
steamen is ennyiért lesz, ha le lesz árazva.
Ha nem zavar, hogy nem steamen van meg, hanem uplayen, nyugodtan megveheted, jó játék, megéri ezt a pénzt. -
szami777
addikt
válasz
csaba951 #78324 üzenetére
Nem lesz idén BF se NFS, COD se izgat nagyon már. Ennek ellenére olyan játékdömping jön, hogy csak kapkodom a fejem.
Ebből a szempontból nem baj, hogy átrakták jövőre,, bár bennem is kétségeket ébreszt, főleg, hogy a nagy csend után múlt héten megígérték, hogy idén jön, erre mégsem. A 3 ubi játékból remélem legalább kettő fog menni VGA-k mellé,így lehetne spórolni. -
csaba951
veterán
válasz
szami777 #78321 üzenetére
Far Cry 4 Gold Edition & Assassin's Creed Unity Gold Edition;-20%;119,98 €
Nekem ez a legütőképesebb combo, ha tényleg nem jelenik meg idén PC-re a GTA V. Viszont ha így lesz, akkor nagyon elgondolkozom, hogy tényleg előrendeljem-e?! Eddig ez nem volt kétséges, de ezzel a folytonos halasztással nálam is kihúzták a gyufát! -
szami777
addikt
Getgames- Ubisoft akciók
Ac ésFar cry részek főként.Hiába ígérgette mindenki a GTA 5 idei pc-s megjelenését, csak azért is eltolták jövőre.
Nem baj, így akkor Shadow of Mordor lesz helyette. -
TBT
addikt
"GTA V arrives for PlayStation 4 and Xbox One on November 18th, PC version coming January 27, 2015."
Legalább már erre sem kell költeni az idén.
-
djculture
félisten
Hamarabb jön a dying light január végén.
-
gyantaszuz
aktív tag
Rockstar leárazások nuuvemen.
GTA 4 complete ~3 euró
GTA complete ~5 euró -
regener
veterán
válasz
laceszgamer #78305 üzenetére
Tf2outposton pedig 4kulcs a Legendary (~ 2400Ft).
-
laceszgamer
addikt
http://store.steampowered.com/app/72850/
Alap Skyrim durván egy ezresért.
A Legendary 3k huf. -
-
csaba951
veterán
válasz
djculture #78301 üzenetére
Az USA kiadás 49,99 USD itt, szóval 23 USD-ért csak az orosz kiadás lehet. Én ezt nem venném meg a helyedben! Aktivációs korlát lesz rajta. Csak ezekből az országokból tudod aktiválni: RU BY UA AM AZ GE KZ KG MD TJ TM UZ.
Ugyanebből az okból a Nuuvem-es példányok sem lesznek jó! Csak ezekből az országokból lehet aktiválni: BR CO AR PE VE CL EC BO PY UY GY SR GF FK.
Mindkettőre érvényes, hogyha sikerül megoldani az aktivációt, akkor már menni fognak!
_____________________________________________________________Az EU, USA, UK példányokon nem lesz semmilyen aktivációs/indítási korlátozás. Ezeket meg lehet venni nyugodtan!
-
cskamacska
addikt
válasz
djculture #78301 üzenetére
Már megint milyen kódokat küldenek ezek meg?
más
250 forintos March of the Eagles Napóleoni háborgás központú Europa Universalis kivonat megvásárlásával meg tessék sietni mert már csak 4 órán át él az ajánlat
-
djculture
félisten
az Alien: Isolation Nostromo Edition régiókorlátos lesz e, tud valaki erröl valamit? 24 dollár a küldött kóddal a gamersgate oldalon
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest