- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
válasz maddionmax #51297 üzenetére
Oroszoktol is lehet venni olcson origines cuccokat. Csak nylevi regiokorlat szokott lenni.
-
VoidXs
nagyúr
válasz maddionmax #51297 üzenetére
Elvileg nincs régiózár. Az elméleteddel csak annyi a gond, hogy nincs giftelés.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
maddionmax
senior tag
Már régóta érdekelne a válasz,de nem tudtam eddig egyértelmű választ kapni:
Origin-nél is van régió korlátozás?
Az USD ár sokszor kedvezőbb, így Black Friday alkalmából, ha kint élő ismerősöm megveszi nekem és elküldi a termékkulcsot, akkor az járható út vagy sem?
-
szami777
addikt
amazonon most wanted akció
nfs most wanted (2012) 3.7 euro
most wanted pack: 9.2 euro
csak a dlc-k 5 euro
ennyiért baráti ár, a dlc-k is hozzáadnak a játékhoz szerencsére
(#51292) djculture nekem nagyon tetszik, mert a versenyek állati pörgősek, és csak tiszta sebesség van. Az irányitást amióta megcsinálták, nagyon jó lett.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
La Magra
tag
Erősen off, mert nem játék, de a gyöngyösi Tescoban 199 Ft a Scott Pilgrim vs. The World extrákkal telepakolt változata! (A film játékokhoz fűződő kapcsolatát talán nem kell bizonygatni.)
-
mepet
addikt
Már pedig kezdtem mérges lenni, hogy nem tudtam a HL mellékletről, és ezért kellett a tescoban dobozos HL-t vennem 2000-ért, hogy legyen a CS 1.1-hez CD keyem (a mai napig tudom fejből). Ja ez kb 12 éve. Akkor még sok volt a 2000 is egy több éves játékért, mivel pár évre rá Q3-at a megjelenéskor 8000-ért, a 4 CD-s Imperium Galactica 2-t pedig 11000-ért vettük...
-
mepet
addikt
válasz gyantaszuz #51244 üzenetére
Milyen Half-Life-os húzás?
-
nagyúr
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #51281 üzenetére
ac4 egy hulladék programozói munka . Ukránok nemtudom én hány év alatt se tanulták meg hogy már nem az egy magos cpu-k korában vagyunk Elkövették ezt a future soldiernél a drivernél az ac3-nál most meg a ac4-nél is... Mindenki most azon imádkozik hogy az ubi shanghai vagy montreál csinálja a watch dogs-ot mer ha nem akkor jönnek az ukránok megint és az is egy hulladék lesz.
Pletykák szintján azt hallani hogy az ukránok csinálták de az ubi elvette tőlük szerencsére és oda adta a kinai csapatnak. Maga a játék is ezért késik ennyit.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz cskamacska #51279 üzenetére
Meg bizony... én sem veszek mostmár semmit előre.
Utsó volt a Ghosts meg az AC4.
Mondjuk az AC4 nem rossz amugy.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Csapoati
nagyúr
válasz cskamacska #51279 üzenetére
Én sem fogok többet előrendelni, az is tuti.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
djculture
félisten
Tök mindegy igy is már fél év alatt a sok bundlis játék 100-ra rúg van mivel játszani szerintem. Különben már eleve unom a battlefieldett pedig ős fan vagyok szégyen szemre a titanfall ezerszer jobban tetszik...Nem ugynaz hanem valami új. Battlefieldből is a legjobb irányvonal a 2vh után a 2142 volt, az tényleg adott jó dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sok itt már a kényszeres vásárló... de legalább érthető a nők cipővásárlási imádata.
Akkor is ha nem is hordja, vagy csak ritkán kell...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Shodan
addikt
válasz cskamacska #51269 üzenetére
Ha tudtam volna hogy ilyen lesz még ennyit se adnék érte
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Woodslave
félisten
válasz maddionmax #51266 üzenetére
le kell allnom, teljesen felesleges ez a halmozas, megveszem olcsón, aztan mire odajutok hogy jatszok vele fele annyiért is meg tudnam venni
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
bul07
nagyúr
válasz cskamacska #51269 üzenetére
Az aprón is árulták már ennyiért , és
Az első DLC mindjárt itt vanEz olyan mint egy mobilt megvenni a megjelenés után két évvel, jó jó de akkor is öreg, és már van utódja
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
cskamacska
addikt
És aki 2002-ben megvette a Half Life-ot egy ezresért, és már 11 éve nyomja a CSÉ de_dust-ját?
Battlefield 4 épp 6 nap múlva lesz 30 dollárért Amazonon.. Hozzá egy Premium tavasszal még ennyiért, és az "előrendelők" erősen megnézhetik magukat. Pláne hogy minden fórumon ekézik a készítőket a rettenet sok bug miatt.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
nagyúr
Aztán ha valaki meg ingyen kapta a kártyája mellé, annak meg még jobb lesz nálad, akkor is a mutatója, ha egy dekát nem játszik vele.
Ezt így nem lehet összehasonlítani.
Ha veszek 3-4 játékot abból a 20k-ból akcióban akkor játékélményileg sokkal színesebb és gazdagabb leszek.
Mint az unalomig ismételt meccsek a BF4-ben.
Tudom van akinek ez bőven elég, sőt ezért rajong és nem bánja. Semmi baj ezzel, de jelenleg a BC2 és BF3 után szinte bármi más többet ér Nekem pl.[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
válasz maddionmax #51260 üzenetére
Ez pont jókor jött, amikor elhatároztam, hogy karira gyűjtők!
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Woodslave
félisten
válasz maddionmax #51260 üzenetére
2 hónapja megvettem az 1-2-t taln az egyel jatszottam 1 órat, és még a 3-al szemezek Komolyan nem veszek jatekot csak 1 dollarért ezek utan
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Satan_Claus
őstag
Köszi
Védd az állatokat! Egyél embert.
-
pigster
senior tag
Na persze az is lehet, hogy te előbb abbahagyod. Sőt akár még az is, hogy összességében ő játszik többet., így a Ft/h neki jobban jön ki. Sőt még az is előfordulhat, hogy vki nem Ft/h-ben méri a játékokat. Meg akármennyire is jó lesz a Ft/h mutatód, azért a Ft/játék mutatód egészen biztos mindig rosszabb lesz.
-
maddionmax
senior tag
-
CriticalHit
őstag
Ma még 6 EUR az Arma II Complete a steam-en. Jó vétel, amig az Arma III-t is élvezhetővé patchelik.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Joe Swanson
senior tag
válasz Satan_Claus #51256 üzenetére
Boldog szülinapot mindkettőtöknek .
-
BigBlue69
őstag
Nyár óta erre várok, hogy kiirhassam:
Ma van a szülinapom Ki dob meg egy cs:goval?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
bul07
nagyúr
válasz djculture #51252 üzenetére
És szerinted jobban jársz
1év alatt én vagy 3-400órát fogok vele játszani(alsó hangon) és most fizettem érte 16e Ft-ot de számoljunk 18e-rel mert annyiért bárki megrendelhete (az előfizetéses dolog)
Tehát leosztva én egy év múlva 45Ft/h fogok járni és ekkor veszed meg te(9e-ért) , én is te is játszunk ezután 100órát, én ekkor 36Ft/h fogok járni te meg 90Ft/h-nál
Na ki használta ki jobban az érte fizetett összeget?
És ki játszot friss játékkal?Minden csak attól függ hogy mennyit játszik vele az ember
Például egyáltalán nem éri meg megvenni egy játékot ha még egy órát se játszok vele, mert játszott órákra vetítve pénzkidobás, és sok kis összegű játék helyett lehetett volna egy drágábbat venni amivel tényleg játszik az ember( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
djculture
félisten
válasz maddionmax #51251 üzenetére
Nekem elő volt rendelve de le is beszéltem magamat róla, 20ezret kiadni ezért a legnagyobb hülyeség. 1 év és úgyis kijön a prémium edition 10ezerért , addigra meg a renegeteg patchel játszhatóvá is teszik. Átraktam anno a megrendelést a Titanfall-ra az már sokkal érdekesebbnek néz ki eleve.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
C4mp3r
addikt
[link] originen lehet szavazni, hogy 3 jatek kozul black friday-re melyik legyen 1€. szerintem a bc2 erne meg a legjobban
-
djculture
félisten
válasz gyantaszuz #51244 üzenetére
Ja két metál dal között megoldják..
-
djculture
félisten
-
djculture
félisten
megint bővült az indiagale dirt bundle..Hacker evolution duality össz kiadás..
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
Dead Island: Epidemic hírlevélben a következő áll:
"Dear Survivor,
Yes, you read right. With next week’s upcoming daily sessions, you can now invite up to three friends to skip past the queue and join the fray with you!
...
Just point them to our sign-up page, enter your code at the bottom, and they will be placed ahead of the pack for the next wave of invites!"
Akit érdekel, dobjon meg egy priváttal és ha még marad kód, akkor küldöm!
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
eami
veterán
válasz cskamacska #51197 üzenetére
az már volt pár hete, lemaradtál róla? :-D
-
djculture
félisten
Csak lesz gta 5 pc-re ezek szerint mert már a gamestar is azt adja választhatóként az előfizetéshez:
EGY ÉVES PRÉMIUM ELŐFIZETÉS: 24 990 Ft
A prémium előfizetés tartalma:
•12 darab GameStar magazin DVD-melléklettel
• Választható PC-s játék* vagy 12 hónapos Xbox Live Gold-kód vagy PlayStation Plus-kód** vagy társasjáték***:* Választható PC-s játék:
◦Assassin's Creed IV: Black Flag
◦Watch Dogs
◦South Park: The Stick of Truth
◦Castlevania: Lords of Shadow 2
◦Pro Evolution Soccer 2014
◦The Elders Scroll: Skyrim Legendary Edition
◦Borderlands 2 GOTY Edition
◦Batman: Arkham Origins
◦Grand Theft Auto V
◦LEGO Marvel Super Heroes
◦Thief
◦Dark Souls 2
◦The Elder Scrolls Online
◦Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
◦StarCraft 2: Wings of Liberty + Heart of the Swarm -
Aki csatlakozni akar az FX2 flippertaborhoz, nyitva vannak még a kapuk, mar alakulunk a Core Pack - Pasha asztalon
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Zamery
senior tag
Ezt is most vettem észre: Aki megvette az Indie Royale - The Alaska Bundle-t, az kapott a 99 Spirits-hez Steam kulcsot. És ez csak azért érdekes, mert kártyás. Lehet farmolni!
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
sagem
addikt
válasz djculture #51203 üzenetére
Jaja, az igazi flipperek utolérhetetlen hangulatot kínálnak Mostanában kezdtek el hibrid megoldásokat gyártani, mechanikus alkatrészek kombinálva a digitális táblákkal, így vannak igazi mozgó alkatrészek, hangok, de megvan a digitális asztal adta többlet is, jópofák, de horror árba kerülnek és még eléggé gyerekcipőben jár a dolog..de talán ez lehet a flipperek új nemzedéke..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
nagyúr
-
Mate
nagyúr
válasz Wizard of Oz #51213 üzenetére
Rohantam mint egy hülye. Rosszul olvastam és azt hittem 2,8-ért járnak ezek a játékok
[ Szerkesztve ]
-
Wizard of Oz
aktív tag
Surgeon Simulator 2013
Sniper Elite: Nazi Zombie Army
Race Driver GRID
Foul Play
PixelJunk Monsters: Ultimate
The Chaos Engine
Hotline Miami
Serious Sam 3: BFE Seriously Digital Edition
Operation Flashpoint: Red River
Red Orchestra 2 GOTY Edition
Sine Mora
Damnation
Super Meat Boy
Overlord II
Sniper Elite V2
Supreme Commander
Kung Fu Strike
Batman Arkham City
Oil Rush
Bastion
Daikatana
Omikron: The Nomad SoulNope.
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
-
-
ayo
veterán
válasz djculture #51203 üzenetére
nekem a melo helyen a piheno reszen tobbek kozt mortal 2 es 3 is van anno elso heten ugy fogadtak hogy te ugye jatszol? mondom ja akkor mutasd meg mit tudsz. termeszetesen kung laoval mai napig tudom a kemenyebb kombokat szoval konnyu dolgom volt
http://jateknaplo.blog.hu
-
Csapoati
nagyúr
válasz djculture #51200 üzenetére
Most irigy lettem, bar nem tudnam hova tenni... Viszont tenyleg sokkal tobb a lehetoseg a pc-s jatekban, hiaba nem ugyanaz az erzes. En mindket valtozatot szeretem es jatszom.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Dilikutya
félisten
Nem is figyeltem, hogy a RAGE DLC is akciós. Az alapjáték már megvan nyárról, lassan ahhoz is hozzá kéne kezdeni. 1,24€-nál olcsóbb szerintem nem nagyon lesz, de ha mégis, a különbség már olyan mindegy.
Mondhatni, teljes a Steam-es id Software kollekcióm, RAGE, Quake Collection, Quake IV (bár azt nem az id fejlesztette), Doom 3 BFG Edition (régiek is benne vannak), Commander Keen, Wolfenstein 3D + kiegészítők, meg a nemid Return to Castle Wolfenstein.Más: GOG-on 60%-ot kapott a Far Cry 1-2, a Medal of Honor War Chest, és pár FPS: [link].
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
djculture
félisten
válasz maross #51201 üzenetére
Akkor is teljesen más élmény élőben játszani sör mellett. Ezt tudod te is
Az egy tábláról meg annyit hogy ha megunom eladom veszek másikat. Már kivan nézve egy powerball helyette a tulajnak kell az enyém igy cserélünk.. Van egy srác na az igazi állat van neki vagy 200 féle, bár nem is ezt irigylem tőle hanem van egy ilyen játéktermi auto játéka amibe rendesen beülsz mozog az ülés veled meg minden. Egy olyat elfogadnák vagy egy játéktermi mortal gépet[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz maross #51201 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy míg ott 1 táblát kell nyomnod életed végéig, pc-n váltogathatod őket állandóan.
Arról nem is beszélve, hogy nem foglalja el a fél lakást.De egyébként a vonat szimulátorok is teljesen feleslegesek. Igazit sokkal élethűbb vezetni.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest