Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni időjárás-állomás
- ZIDOO médialejátszók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
szallasi007 #51599 üzenetére
A battlechesthez jar egy honap ingyen, a pandakhoz nem.
-
szallasi007
őstag
válasz
cskamacska #51586 üzenetére
Az ős wow-osoktól előre is elnézést kérek, de mivel kő buta vagyok a wowhoz, ha most megveszem a macisat, akkor ez egy hónapos kulcs, vagy már nem havidíjas a történet és végtelen történet lett belőle?
Illetve a Battlechestet ha megveszem akkor az hogy is van?
-
Wolverine
félisten
válasz
xavix13 #51596 üzenetére
A jelek szerint nem, az ottani képen december 2. van.
-
Wolverine
félisten
válasz
xavix13 #51592 üzenetére
A WoW-Europe hírében az van a képen, hogy január 1-ig.
-
WayneGace
őstag
válasz
cskamacska #51585 üzenetére
Ha nem multijátéknak tartod, akkor nincs miről beszélni. Viszont így kb. annyit ér a "nem éri meg" meglátásod, mint, ha valaki a bf single végigjátszása után beírná, ahogy meg is tették páran, hogy 5 óra sablon történet nem éri meg.
Nem akarom ragozni. Csak nem értek veled egyet. -
xavix13
őstag
válasz
Tudja valaki meddig él ez az akció?
-
Youri
veterán
válasz
Próbálom behúzni a HotS-ot, de a pay now-ra klikkelve csak karikázik...
-
maross
nagyúr
válasz
d3 kiegeszitot még nem is arulnak?
-
BoneDragon
veterán
válasz
Már mióta fáj a fogam a gw2-re, de még így is drágának érzem...
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Nothing.
-
cskamacska
addikt
Eleinte volt gond vele, de aztán működőképessé tették a skirmish-t elvileg. Nyilván multi nincs, ahogy javítások se nagyon.
Csak mikor a virágboltban azt mondják a népek egymásnak, hogy inkább vedd meg(!) az első részt olcsón, mint szenvedj a másodikkal, akkor az ember csak elgondolkodik, hogy mi történhetett.
Egyébként nem _olyan_ rossz játék a CoH2, de csak saját felelősségre.WayneGace: Nem vettem meg, (a csökkentett teljes árból
) -75% alatt nem is fogom. Épp az a gond, hogy mint multi játékot nem tartom sokra. A single szódával elmegy, a ruszkikat begerjesztő kerettörténet nekem pont tetszett.
A parancsnoki képességek forintosításával pont az egyensúlyozásnak adtak egy pofont, ami a Relicnek mindig nehezen ment. Azon kívül hogy a már játékban lévő tartalomért még egyszer fizetsz, hiszen a single hadjáratban el lehet érni a fizetős parancsnokokhoz rendelt egységeket. Az automatch pedig vagy kiad rendes ellenfelet, vagy nem.
Az külön öröm és bódottsá, hogy a moddolást direkt hátráltatják, mert még egy rakás ToW "mini kampányt"(lol) ki akarnak pakolni jó pénzért. -
WayneGace
őstag
válasz
cskamacska #51582 üzenetére
Úgy tudom, hogy te megvetted. A warezolást nem neked szántam. Tényleg úgy gondolom, hogy coh2, ahogy az első is multi játék. Tehát, akit csak a pár óra single érdekli, annak valóban nem éri meg. De, aki 1000 órát is fog vele multizni annak megéri, akár a 80 euró is. Nuuvemen volt egyébként 29,5 euró. Az alap meg 4k forint volt ott.
Az, hogy te nem vagy elégedett a játékkal más tészta. -
Mate
nagyúr
Nem lehet, hogy azért ilyen drága még mindig, mert nincs tökéletes warez?
Gondolkoztam én is rajta, mert annál best buy-abb nincs. Csak sokan szidják, így arra az elhatározásra jutottam, hogy akár próba nélkül is megveszem. Bár 7000 Ft nem kevés pénz érte.
-
cskamacska
addikt
válasz
WayneGace #51581 üzenetére
Nem volt 30 euró még a kelet-bivalybasznádi kulcsseftereknél sem a CE. 23€ a legolcsóbb kulcsos oldalon, és abban is csak az alapjáték van(semmi nincs hozzá!), CE szinte sehol nincs.
Messze legjobb akció továbbra is a 15 dolláros renjility féle "jóégtudjahonnanvan" preorderes kulcs Case Blue-val és 4 parancsnokkal 2 kinézettel. Ha még van.Javíthatatlan CoH fanoknak talán, csak abból egyre kevesebb van, mert a CoH2 pont nem lett olyan mint lehetett volna. A Sega féle DLC nyúzás meg hab a tortán, amolyan "mert megérdemlitek" stílusban lehúzzák a megmaradt közösséget.
"kicsit írogatsz ide, hogy nem ér 80-at" I see what you did there.
Az, hogy én nem csúsztam a kognitív disszonancia mély mocsarába, mint sok szerencsétlen mikor kiderült hogy "nem lett túl jó" a játék, nem jelenti azt kapásból, hogy lewarezoltam. Csúszott volna viszont ismerős a díszkardjába, de vigasztaltam, hogy így legalább első kézből tudom szidni.De nem jókedvből teszem, hanem mert szerettem az első részt, és a második hatalmas csalódás. A multi a kiegyensúlyozatlan parancsnokokkal, meg a kretén matchmakinggel pedig teljesen betette a kiskaput.
-
WayneGace
őstag
válasz
cskamacska #51575 üzenetére
Szerintem nem kell bemutatni ebben a topicban, hogy különböző boltok, különböző árak. Volt már 29,5 euroért is. És most sem csak 80-ért lehet megvenni. És igen, szerintem megéri, mert aki multizik, az nem 10 órát fog vele játszani, hanem akár éveken át játszik vele.
#51577) mate3553
"Az bizonytalanított el legelőször a collector's edition-tól, hogy azt írták amiket ad parancsnokokat, azokat simán fel lehet oldani ha játszik az ember."
Ez nem igaz.
Egyébként, ha csak singlet akarsz, akkor lewarezolod, és kész. Végigjátszod, elfelejted, kicsit írogatsz ide, hogy nem ér 80-at. Ha meg multizni akarsz, akkor megveszed. Sokan egyszer sem játszsák végig a kampányt az évek alatt. Attól függ, hogy megéri-e, melyik táborba tartozol.
-
Mate
nagyúr
Köszönöm a segítségeteket!
Igen, erre gondoltam.
A skin-ek nem érdekelnek. Faceplate még kevésbé.
Most a collector 30€-val több, mint a sima. Ebben benne van a 25€ értékű COH+kiegésztítők. Vagyis 5€-ba kerülnek a cuccok.
Lehet akkor először
letöltöm majdkipróbálom a demot.Az bizonytalanított el legelőször a collector's edition-tól, hogy azt írták amiket ad parancsnokokat, azokat simán fel lehet oldani ha játszik az ember.
Tehát ha úgy vesszük max akkor éri meg, ha kellenek az első részek is.
-
bul07
nagyúr
válasz
echterion #51574 üzenetére
Hátha nincs meg még valakinek
Ha ref linkes lenne jelezném hogy nem szándékos2K Shooter Pack $9.99
1. Bioshock 2
2. Bioshock
3. Borderlands Game of the Year Edition
4. Duke Nukem Forever Complete PackDesert to Sea Bundle $9.99
1. Bioshock 2
2. Bioshock
3. Spec Ops: The LineErre igazán jöhetne egy 75%-os akció
Nem hallani valamit hogy idén is lesz e ilyen 5$ kupon az Amazonnál
És nem válasz akart lenni
-
echterion
nagyúr
Van itt egy még jobb ajánlat: Season Pass-szal 7 dodóért. Én most csak azért nem veszem meg, mert van még vagy 5-6 olyan játékom bundliból, amit ki se próbáltam még.
Azt viszont én szeretném megkérdezni, hogy ebben a csomagban vajon két kód van-e? Mert nekem a Civ V Gold már megvan, viszont a BNW nincs, így ha megvenném, el tudnám-e passzolni a Gold-ot belőle? Akinek egyik sincs meg, annak 20 dolcsiért szerintem nagyon megéri.
-
ryke1
tag
Max Payne 3 [PC Steam Code] az Amazonon csak ma 4,97 Euro
-
zone
őstag
Google Play
Shadowrun Returns egy hétig 30%-kal olcsóbb -
-
WayneGace
őstag
Ha multi érdekel, akkor a parancsnokok miatt megéri a Digital Collector's Edition.
-
duvi
nagyúr
Erre a kiadásra gondoltál?
"*Digital Collector’s Edition Includes: *
Vehicle Skin Combo Pack
24 Vehicle Skins
Exclusive Collector Faceplate
Collector’s Edition Faceplate with Integrated Badge
Commander Archetypes
Soviet Commanders
Anti-Infantry Tactics
Conscript Support Tactics
Terror Tactics
German Commanders
Joint Operations Doctrine
Spearhead Doctrine
Commander Pass
Access to Five Commander Archetype’s Available Post-Launch
Theatre of War Mini Pack
Post Launch Content Bundle
Company of Heroes Complete Pack
The Award Winning Game Collection that Started it All"Horror áron van
-
cskamacska
addikt
Digital Collectors Edition-ben ez vanik.
Azaz az első ToW csomagot megkapod, az újabbikat nem.(semmilyen változattal)
Emellett kapsz pár multi parancsnokot, pár tank kinézetet, meg a CoH első részét kiegészítőstül, de legalább eszelős ára van, 30€-t a CoH2 sem ér meg, nem hogy a flancos változat 80-at. -
Mate
nagyúr
Megakarom majd venni a Company of Heroes 2-t.
Most steamen van az alap, a Company of Heroes 2 - Digital Collector's Edition és 2 DLC.
A kérdésem az, hogy a 2 DLC benne van a Company of Heroes 2 - Digital Collector's Edition-be vagy az azon felül van?
Illetve érdemes megvenni a Digital Collector's Edition-t? Olvasgattam és sokan azt mondták, hogy minimális bónuszt ad csak, semmikép nem éri meg az árát.
-
piko88
tag
Srácok steames Grid 2-öt tud valaki szerezni?
Köszi
Piko -
maddionmax
senior tag
-
bdavid94
tag
válasz
FollowTheORI #51549 üzenetére
hát akkor még egy ideig nem fogom kipróbálni a BF4-et nem rizikózom el azt a sok pénzt így karácsony előtt
-
Niczo
senior tag
tupacamaru: csak viccelsz ugye?
-
válasz
#79621120 #51552 üzenetére
ez az ami soha nem derült ki - szerintük a fizetésemmel nem stimmelt valami (EA külső céggel intézteti ezt is, akiket nem lehet elérni SE és persze a fővállalkozó (ea) semmit nem tud az alvállalkozóról (digital river vagymiafranc))
paypal azt mondta, h levonták szépen, a terhelés a bankkártyámon is megjelent, ahogy kell
-
válasz
maddionmax #51532 üzenetére
nekem olyan gondom is volt, hogy vettem egy dead space 1-2-t (originen!!!) és pár hét után levették az accomról
support bullshitelt, generic válaszokt adott
paypal disputera egyáltalán nem válaszoltak és paypal visszaszerezte a pénzemWTF?!
steamen nagyságrendekkel több a játékom, de még csak hasonló gondom se volt soha
ami tény: EA support gyors és a hozzáállásuk példás, de a konkrét segítség sokszor elmarad(#51550) dejaris - ha nem ismered a steamet, szerintem nem sok értelme van vitáznunk... mert én ismerem az origint
utóbbinál nincs lehetőség kategorizálni, ergo szegényebbek ezen a téren is a lehetőségek. steamen van négyféle nézet - igen, a méretezhető ikonos is - és még csoportokba is dobálhatom a játékokat, így elrejtve, ami nem érdekel (hidden csoport, ha ugy tetszik)
-
dejaris
addikt
A support teljesen hasznalhato, csak el kell olvasni ami oda van irva. Es valaszolnak is azonnal, nem ugy, mint steamen, ahol esetleg egy hetmulva, ha a csillagok allasa megfelelo.
A meretezest lehet allitani, direkt ki van biggyesztve egy csuszka. Es itt legalabb el lehet rejteni a dota2betafeleket. -
szami777
addikt
válasz
bdavid94 #51547 üzenetére
részletek itt
többet én se tudok -
FollowTheORI
nagyúr
Jó igazatok van, azt hittem a normál refund policyra gondoltok... tényleg van ilyen 24 órás refund is már.
De abban biztosak lehettek hogy rendszeresen nem lehet ezt eljátszani. Mert akkor szépen letiltják ezt a jogod és nem fognak refund-ot adni. Szóval csak kb 1-2x max egy évben szvsz.
Le is írták oda:
"Refunds may not be supported where Electronic Arts detects fraud or abuse of the refund process."
-
Mardel
őstag
válasz
FollowTheORI #51543 üzenetére
„A Minőségi játék garancia lehetővé teszi,
hogy az Originban vásárolt EA digitális
játékletöltések esetén (PC/Mac) a játék
első elindítása utáni 24 órán belül,
előrendelés esetén a vásárlástól vagy a
játék megjelenésétől számított hét napon belül (amelyik előbb
bekövetkezik) visszavond a rendelést, és
mi visszatérítjük a teljes összeget.” -
szami777
addikt
válasz
DJGABI #51542 üzenetére
nem sikerült meggyőzz
nyílván vakon nem veszem meg, de nekem azért ennél több kell.
(#51543) NetTom annak így nem nagyon lenne értelme, elvileg ezt azért csinálták, hogyha nem bírja a géped, meg nem tartod jónak a játékot, akkor ne legyen lázongás, inkább visszakapod a pénzt, és a játék eltűnik a fiókodról. Ha nem próbálhatod ki a fiókodon, sok értelme nem lenne szvsz. -
zone
őstag
válasz
maddionmax #51529 üzenetére
Láttam olyat, aki két kártyát vett és így lett neki egy felesleges.
-
szami777
addikt
Elméletben...
megcsinálhatom azt , hogy originről megveszem a rivalst, kipróbálom és ha tetszik , ha nem visszakérem az árát az új origin pénzvisszafizetési cucc keretében, majd ha lesz akció megveszem mondjuk amazonról vagy máshonnan? -
szami777
addikt
need for speed rivals elég gyorsan kapott egy -40%-ot.
Sajnos én még nem tudtam kipróbálni, de elég jó kritikákat kapott. -
válasz
WayneGace #51519 üzenetére
mit jelent a stabilabb?
hogy a zéró finkcionalitása legalább megy? (mert ez sem igaz - rengeteg minden nem működik, nem jól működik, egyik játéknál megy ami a másiknál nem, stb stb stb - a sor végtelen)support?
amelyik olyan retardált procedúrákat kell kövessen, hogy esélyesen nem tud segíteni, ha picit is nem a "nemtom beregelni a betlüfild4em kulcsát" kérdéskörben tapogatózol?jobban néz ki?
a zéró módon rendezheztő, csoportosítható, tulméretezett - tabletoptimalizált - gui?(#51521) maddionmax - nekem meg a steam fiokom még nem törték fel, mig az origines bezárult már. talán mert van 2-faktoros beléptetés, amit az EA évek alatt sem volt képes megoldani?
-
válasz
maddionmax #51500 üzenetére
vagy méginkább: valami vérgenya, gépet kinyíró, tisztázatlan aktivációs limites securom, tages vagy starforce
a kiadó Deep Silver, tőlük konkrétan tilos ilyet venni, legalja, vásárlószopató kiadó
-
maddionmax
senior tag
(#51528) DJGABI: Szerintem aki megveszi ezeket a kártyákat (kifejezetten ezekre optimalizálták állítólag), az nem fogja eladni a kupont
-
DJGABI
addikt
válasz
maddionmax #51486 üzenetére
kuponos mókába lesz talán [link], a never settle játékok szoktak ugye ilyen 3-4k lenni aprón, kíváncsi leszek bf4 mennyin kezd. de most inkább a csütörtöki amazonos óccó bf3 premiumra hajtok én is (2.5k)
-
xavix13
őstag
Ez mit is tud amúgy? Van valami rövid összefoglaló róla?
-
maddionmax
senior tag
Egyik fórumtársunk linkelte, hogy lehet jelentkezni Dead Island - Epidemic alpha tesztre.
Kb. egy órája kaptam meg a kulcsomat, hihetetlen addiktív játék, amiben eddig (azon túl, hogy félkész) még semmi hibát sem találtam.
Feliratkozás alpha tesztre: http://www.deadislandepidemic.com/signup.php
-
zone
őstag
Google Play
Jundro LLC négy játéka a mai napon ingyenes, holnap már nem! -
Satan_Claus
őstag
válasz
cskamacska #51515 üzenetére
Koszi a kimerito valaszt
-
maddionmax
senior tag
válasz
Pocok256 #51520 üzenetére
Én nem használom rettentő sokat az Origin-t, de nálam sem fagyás, sem szinkronizálási probléma, sem letöltési gond nem volt eddig. A Support pedig valóban fényévekkel jobb,mint Steam-en. Olyan esetben is megoldottak problémákat, amikor azt mondtam, hogy keresztet vethetek a fiókomra.
Origin-nek is,mint Uplay-nek ugyanaz a gyermekbetegsége...egy gyártóhoz tartozik.
-
Pocok256
veterán
válasz
WayneGace #51519 üzenetére
Jahogy az origin mint stabil...
Fél évig értelmetlen hibaüzenettel elszállt mikor updtelni akarta magát. A játékokat amiket elkezdek letölteni random időközönként megáll a letöltés és csak origin bezárással és újraindítássál lehet újrakezdeni. és nem ... nem csak nálam sok ismerősömnél jelen van ez a jelenség
-
WayneGace
őstag
válasz
kecskebégető #51511 üzenetére
Pedig stabilabb, mint a steam, a support meg fényévekkel jobb. És még jobban is néz ki.
-
joe-ker
senior tag
válasz
maddionmax #51493 üzenetére
Eddig nem láttam külön csak az alap gémmel,steam-re.
-
dejaris
addikt
válasz
Nem fogja feladni, nagyon szepen fejlodnek. Az ubi adhatja fel, bar ok is lepegetnek elore.
-
cskamacska
addikt
válasz
Satan_Claus #51499 üzenetére
Letöltés mellé patch, és FADE altató CD kulcs jár. Anno ARMA II-ben is ez volt, állítólag abból már kiszedték, de multihoz úgy is kell a kód.
Maga az Iron Front egy második világháborús ARMAII mod különálló összeszedettebb kiadása, ez pedig magával hozza hogy az ARMA féle gyengeségek(gyenge-közepes szkriptelés, béna sztori, random kisebb bugok, stb) itt is jelen vannak.
Cserébe sokkal jobb a járművekkel a harc(pl valósághű közeli páncélzat és lőtávolság számolás), illetve maga a játék egy nagy összfegyvernemi hadviselésre épülő sandbox, és küldetésszerkesztővel könnyen be lehet röffenteni két páncélos század hajtépését valós terepen.
Alapjáték ruszki és náczi hadseregekkel operál, DDAY kiegben pedig bejönnek az usákok is. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
Hunbeast87 #51513 üzenetére
Ez jó ajánlat nagyon szépen köszönöm.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Cheapshark-Mass Effect 3
10 USD - ennyiért találtam neked. -
dejaris
addikt
válasz
Csak origines van.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
#79621120 #51509 üzenetére
Fúűhühüh és nagyon alacsony a mai nap a kerítés
On!
Mass Effecdt 3-at keresek olcson digitális formátumban.Ötlet?
Ja igen és csak orgines(hulladék bbrrr)van belőle ugye?
Köszi.(#51512) dejaris
Köszöntem.Akkor lehet megvárom amíg feladja az EA és lesz steamen is.Én azt a borzalmat felnem rakom a gépemre mégegyszer. -
törölt tag
Nagy az Isten állatkertje .
-
Arkennys
addikt
válasz
Anonymusxx #51507 üzenetére
Mert ő tunyacsáp. Több ok nem kell.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Anonymusxx #51505 üzenetére
Örülök ám.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Anonymusxx #51502 üzenetére
Akkor így jártál.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Satan_Claus #51501 üzenetére
Egyik sem. SecuROM, Tages, ezek lehetnek.
#51502: Tehat neked a fizetos cuccok kellenenek ingyen, ha jol ertelmezem?
-
Satan_Claus
őstag
válasz
maddionmax #51500 üzenetére
Es ennel a jateknal mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Óvodások homokozója
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni időjárás-állomás
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- DJI Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest