- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Google Chromecast topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
válasz FollowTheORI #148746 üzenetére
Ezt én se értem. Külön haszontalan launchert beletolni játékba nem menő (helló 2K launcher), de egy sima account reg kb minden nagy kiadónál van. Egyszer kell összekötni Steammel (jellemzően játékon belül pár kattintás) és többé nem látod. Nekem is van Bethesda, Capcom, Rockstar, Microsoft, IOI, Kalypso meg ki tudja milyen fiókom Steammel összekötve.
-
TBT
addikt
válasz FollowTheORI #148428 üzenetére
Hmm.. Ezek a "B-s" alaplapok mennyire jók? Mert ahogy nézem, brutális összegeket lehet spórolni a lapon, ha ilyet veszek és nem Z-s chipsetes verziót. És, ahogy nézem, még a "hangkártya" is jobb ezen a lapon. Hogy sikerült ezt összehozniuk a gyártóknak?
Ahogy számolgattam... Ha a 14. generációt választom B-s alaplappal, akkor 120 000 Forinttal olcsóbb a dolog, a 15. generációhoz (Intel Ultra Series 2) képest.
Szerintem az új generáció akkor nagy teljesítmény előrelépést nem fog hozni ahhoz, hogy megérje ezt a felárat, de majd csütörtöktől kiderül.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #148111 üzenetére
Hajjaj, és majd jönnek PS6-ra is...
//Természetesen, újabb remaster képében...
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TBT
addikt
válasz FollowTheORI #147829 üzenetére
A PC-s hardverek áraira én is kíváncsi vagyok.
Az Intel 14. generációs processzorokhoz tartozó alapok közül ASUS-t néztem, ott a fapados Z790-es chipsetes lap 90 000 Ft volt (azóta csökkent valamennyit). Az új generáció, ami most októberben startol pedig - az ASUS-ról leakelt infók alapján - ugyanúgy a fapados Z890-es alaplap már 120-130 000 Ft lesz, de lesz belőle már olyan verzió is, ami alulról az 1 milliót rugdossa. Értem, hogy újabb technológia, de azért durva drágulás történt már itt is potom 1 év alatt - és akkor a többi alkatrészt még nem is néztem.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
bigrob
őstag
válasz FollowTheORI #147858 üzenetére
OFF-ba teszem, mert nem ide illik, de ez az utolsó reakcióm a témára:
Kérlek mesélj még hogy hol nem fogy az új iphone.
Kollégám előrendelte day1 a 16 pro maxot, minden hivatalos itthoni viszonteladótól azt kapta, hogy hát legalább 30 nap mire ki tudunk szolgálni annyi rendelésünk van.Sajnos én sem kapok a torta azon szeletéből, nem dolgozok olyan szférában mint gondolnátok, egyszerű műszerész vagyok aki picsogás helyett esti oktatásban villanyszerelőnek tanul és ha van mit, akkor fusizik.
Nem is tudom sajnálni azokat akik nem kaptak normális emelést, amellett hogy egész nap nonstop tudnak írogatni a fórumra egész héten én meg a tökömet is elhagyom.
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #147858 üzenetére
Ne bántsuk azt, akinek - vélhetően saját erejéből: tanult, küzdött, sikerült jól elhelyezkednie egy jól fizető stabil állásban - jól megy.
A középréteg ultravékony lett, de azé' létezik. Nekik se könnyű, de könnyebb, mint nekünk a nyakferdülésig felfelé nézőknek.~~~~~~~~~~~~~
Szidjuk inkább tovább a játékipart és a formálóit!
[link] - The Last Of Us Part 2 - PS5 Pro PSSR Upgrades Tested
"A The Last of Us Part 2-ben a Naughty Dog egy új "Pro" móddal gazdagítja a PS5-portot, amely a meglévő teljesítmény opciót a TAA megoldás helyett a 4K PSSR felskálázást használja. A Digital Foundry korlátlan hozzáférést kapott a teljes játékhoz, így valóban próbára tehettük a technológiát - és íme az eredményeink. "
[Itt van a 14 perces videó][ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
bigrob
őstag
Hagyjad már ezt a válság van dumát...
Állítsuk meg Brüsszelt is mi?!
Aki nem kapott inflációs emelést valamit nagyon rosszul csinál.Szeptember elején kitaláltuk asszony pajtással, hogy decemberben elmegyünk 2 ünnep közt valami dézsás Mátrás kuckóba, még az éjszakánként 100-120 ezres költségű helyek is totálisan fullon vannak.
Egy újonnan nyitott, alig promózott helyre sikerült foglalni végül.Idén újítottunk autót, semmi extra csak 100k km-t futott, pár éves skodákat néztünk, azt a példányt sikerült megvenni amit aznap raktak fel és már kp-val a zsebben mentünk megnézni, mert a többit vagy drágán árulják hónapokig vagy első nap elkeltek.
Új autón is gondolkoztunk, de szinte tripla áron daciakat meg suzukikat lehetett volna venni amibe már beültem volna...Szimplán semmi értelme venni egy túlárazott hardvert amire 0 exkluzív cím van és fikarcnyi előrelépés van a 40%-al olcsóbb alapgéphez képest. Pont.
Ps3-nál meg még voltak normális exkluzív címek és a BR olvasó.
[ Szerkesztve ]
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Zó
aktív tag
Az Atari óta a sikeresnek tekinthető konzolok közül tényleg csak a PS3 volt drágább, de
- sokáig nem is fogyott elég jól az olcsóbb Xbox 360 mellett, kőkeményen veszteséget termelt;
- később ment le az ára rendesen, én is szinte nominálisan is harmadárhoz közel (57k) vettem újonnan a Slimet, játékkal (bár nem a MediaMarktból, hanem konzolboltból);
- arányaiban azért nem középkategóriás PC-nek felelt meg az ereje;
- nem volt mellé még havidíjas a multi, és még nem volt ennyi DLC, amit nem tudsz lemezen csereberélni;
- voltak érdemben exkluzívok rá;
- volt benne optikai meghajtó, sőt a BD még drága, új technológia volt
- az genváltó konzol volt, komoly ugrás a PS2-höz képest, az új játékok, nem csak az exkluzívok arra jöttek (persze voltak crossgen játékok, illetve 2007-ben még GoW2 is).Cserébe persze nem prémium konzol volt, amit szűkebb szegmensnek szántak, hanem amit muszáj volt piacszerző áron szórni, de ez abból a szempontból, hogy a vásárlónak megéri-e, nem releváns. A visszafelé kompatibilitás viszont nem volt az igaz, bár az két generációra visszamenőleg (PS1) végül is az volt, a PS5 meg nem (PS3), szóval ez vegyes.
-
FunPro
őstag
válasz FollowTheORI #147821 üzenetére
Én nem vízionálnék bele semmilyen geopolitikát az eladásokba.
Legyünk őszinték, 320 ezer forintról beszélünk. Sok pénz, sok pénz, de ahhoz nagyon kevés, hogy ekkora összeggel valaki hónapokra előre kalkuláljon. Aki azért nem veszi meg a konzolt, mert "bizonytalanság" van és nincs "elb*szni" való pénze, az ne is vegyen koznolt. De tényleg! Arról ne is beszéljünk, hogy a ps5 covidjárvány közepén robbant be. Emlékeztetőül, a készlethiány miatt 400-450 ezer forintokért árulták az alapgépet és meg is vették annyiért.
Szimplán nem ad annyi pluszt és nem jelent akkora előrelépést, hogy megérje az árát. Én is inkább vennék 200-ért egy alapbépet, mint pro-t 320-ért. Alapgépről meg nem váltanék ennyi pénzért.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
_drk
addikt
Csak mint játékra való cél eszköz drága a PS5 pro.
Most biztos árérzékenyebbek az emberek, de a gamerek mindig azok voltak.
Azért a PC master race mindig vékony szelet volt. Ezért is uralkodtak el a konzolok, mert egy nagyon racionális választás volt.
Csak 2024ben már ott tartunk hogy bármivel jutsz játszani, telefon, TV xcloud, 10 éves laptopon is elfut valami, pár éves PC-n még jobban. Több haverom még PS4en tolja és bőven van játék.Ehhez hozzá venném a játék ár emelést is ami szerintem inkább kontraproduktív lett, úgy hogy minőségben semmivel nem jobbak a játékok. Persze kicsit szebbek de nem sokkal.
Mellette meg steam-en, PS Store-ban egyből a deal-eket nyomják a képembe. Hogwarts 8500-ért legutóbb, nyár elején Resi4 6500-ért egy éves játékok harmad áron. Ott a kilométeres backlog.
És ott vannak az előfizuk rengeteg játékkal. Most bekerült PS+ba TLoU part 1, egyik legszebb játék jelenleg, mellé Dead Space.
Hát mi a f@szért vegyek játékot. Konzolt megint minek ha ezen is van még rengeteg és jól néznek ki.[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
válasz FollowTheORI #147824 üzenetére
De PS3 sokkal gyorsabb volt, mint bármilyen PC a megjelenéskor. Plusz kaptál Blu-Ray olvasót, ami drága és nagyon új dolog volt akkoriban.
Most egy felső-közép kategóriás PC-vel vannak versenyben a konzolok és még mindig nagyon megy a 30 fps. Ezért senki nem akar sokat fizetni. Főleg, hogy a PSN élet sokkal drágább konzolon, mint PC-n bundlizni. -
cyberkind
félisten
Ha ez csak 17tflops, akkor drága, ha viszont a triplája az előzőbek, akkor nem az, de a konzol gaming-nek, ennél olcsóbbnak kell lennie, ez volt a fő ütőkártya a pakliban mindig is.
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #147721 üzenetére
Akkor csak hogy mindenki kijózanodjon:
"The analyst lowered sales expectations for Outlaws by two million units to 5.5 million for the current financial year which ends March 2025. Its development budget was said to be at least 30% higher than that of 2023’s Assassin's Creed Mirage, but Twitch data suggests Outlaws is underperforming Mirage by about 15%."
-
Zó
aktív tag
válasz FollowTheORI #147598 üzenetére
Részemről a frémgennel még úgyis szkeptikus vagyok, csak anélkül nehéz gyenge CPU-val sok frémet csinálni prociigényes játékoknál, így érzek némi limitációt. A gyakorlatban meglátjuk majd, meddig tudják feszegetni a határokat, ha már az alapgép a kurrensnek mondható vadak közül még VRR-ban is a legesetlenebb volt, ezért is vették le jobban a felbontást, mert fontosabb volt a fix 60 fps VRR-os kijelzőn is. Az FSR meg emellé van hová előrelépni. Persze a PS3 rémálma után minden szépen csillog, azt csak a létező saját játékok mentették meg.
Nagy sikerért nem tudok szorítani, az a játékosoknak aligha lenne jó, ha én személy szerint egyelőre nem tervezek PS6-ot se.
-
Zó
aktív tag
válasz FollowTheORI #147583 üzenetére
Nem néztem az eddigi elemzéseket, de ez a PSSR jól szüli a frémet is? Csak mert mindenki képeket mutogat. Ha ebben nem elég jó, akkor a proci nagyon is útjában állhat a frémnövelésnek.
Sűrűbb konzolgenerációknak meg azért nem lenne értelme, mert lassan egy AAA játék fejlesztése ciklusokon átívelő. Persze ettől még bármit lehet bárminek hívni, ha van visszafelé kompatibilitás, végül is mindegy, csak akkor hány konzolra kell fejleszteni? Vagy majd mint Androidnál, az adott évi majd X év után nem kap támogatást?
Nem hangzik jól ez sehogy, de a baj itt szoftverfronton van.
-
Crus
őstag
válasz FollowTheORI #147574 üzenetére
Ezt most én egy 55" OLED-ről nézem kb. 3 méterről, úgy, hogy új ablakban megnyitottam, kinagyítottam. A szemem legendásan jó. Ezek nyilván statikus képek, a DF videót viszont láttam és mozgás közben a grafikát érintő előnyökből zavaróan kevés érzékelhető. A frame ha nagyobb, az nyilván jó, ez nem vitás!
Az a cirka 7 TFLOPS difi úgy, hogy elvették a BR drive-ot, úgy, hogy a State of Play nagyon gyík volt egyszerűen nem képes elérni nálam sem a "kell" küszöböt. Sőt! Nagyon nem kell. Azért 330k+50k, hogy általam már LETOLT játékokat játsszak kicsit szebb köntösben? Viccnek is rossz.
PC-t fejleszteni nálam pl. úgy működik, hogy max 1-1.5 évet megy 1-1 hw elem, vastagon garosak és mindig korrekt áron mennek el, sőt volt nem 1x olyan, amikor a CPU piaci ára egyszerűen úgy alakult, hogy pár ezerrel drágábban szó nélkül vitték.
De én mindenre használom a PC-t: sok IT munka, videó, kép, hangszerkesztés, A.I., MQ3-PCVR, filmek, zenék, gaming, emuláció, retro, virtualizáció, PurHab.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
_drk
addikt
Nem fognak.
PS4 és PS4 pro között is volt nagyobb különbség de a többséget nem érdekelte, pedig ott pénzben nem volt nagy különbség.
Ez az ár meg már csak játékra egyszerűen drága. -
cyberkind
félisten
Az én vélemény az, hogy várni kellett volna csak 2 évet, megrövidíteni a gent, majd 26-ban kidobni az új gentlegalább Zen 5-tel, de inkább 6-tal, és addigra betárazni besza-behu exekkel, de erre nincs szükség, mivel nagyon fogy így is az alapgép.
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz FollowTheORI #147565 üzenetére
Fogalmam sincs kit győztek meg azok az update-ek, mert belenagyítva keresi az ember difit. A konzolosok zöme nagy kijelző előtt játszik, jó pár méterről. Mozgás közben ebből leginkább semmit nem fog tapasztalni a 60 frémen kívül, már ahol ez meglesz.
Az a 2-300€ upgrade az vastagon több. Aki a régi lemezes gépét el akarja adni 125-130k-nál többet nem várhat érte, ergo itt már eleve bukott 70k körül, de ha a korábbi nagy őrületben vette, akkor bőven 100k feletti bukó.
Ehhez jön hozzá, hogy 130k-ról kell neki 200k-t kipengetni az alapgépért, és ha lemezezni akar tovább, még további 50k-t. Ergo nem egy arc itt percek alatt összesen 350k mínuszt is összehozhat.A PC-s upgrade azért éri meg, mert bődületes mennyiségű játék van olcsón, vagy szórja valamelyik kliens. Aki sokat játszik komoly összegeket spórol meg a játékokon, ráadásul a PC-vel mindent is lehet. Aki PC-n nem tud mivel játszani a több 10.000 cím közül, az nyilván retardált és ja, van egy rakás PC exclu cím is. Nem mellesleg a VR is PC-n superior.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Zó
aktív tag
Rengeteg PC-exkluzív van, egy részük jön valaha konzolra, más részük nem. Persze a többséghez pont fejleszteni nem kell, mert olcsó indie/rétegátékok, ha akad néhany grafikailag izmozó stratégia is, lásd a Total Warokat vagy a Eugene Systems RTS-eit. Bár a WARNO gépigénye gyanúsan kicsinek tűnik, valószínűleg jól skálázható.
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #147567 üzenetére
Láttam az egész előadást, jó szar volt, mindent éreztem, főleg azt, hogy ezekért, még az alapgép se kéne, nemhogy a Pro. De felesleges ezen rugózni, mert nekem és neked a nincs vagy van rá játék totálisan mást jelent, nekem az egész gen egy vegetatív állapot az első év után, amikor már mondtam, hogy ezért, felesleges volt az új gen.
Az olyanokat, mint a Sony gennyes húzásai még nem is írtam, de jah, nagy szükség van a Pro-ra.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Tök egyszerű a dolog, ha nincs semmid, ami indokolná az erőtöbbletet, minek adsz ki egy ilyet? Pár nappal ezelőtt megint láttuk, hogy a Sony-nak nincs semmije.
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #146839 üzenetére
-
Golden9
veterán
válasz FollowTheORI #142125 üzenetére
Készítenek hozzá sok DLC-t (Díszes Lecserélhető Cukipofa), így meghosszabbítható a játékidő.
[ Szeretkezve ]
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #142125 üzenetére
Az ember érző, szociális lény - igényünk van mindenre, ami ezzel jár: jó kis beszélgetések, viták, összebújások, szex, egyszerű kényeztetések, simogatások, kedves gesztusok egy másik (elő) személytől etc.
Ezek jó részét egy "robot" sosem(?) lesz képes megadni maradéktalanul... de azé' az se baj, ha próbálkozik az Emberiség.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Zó
aktív tag
válasz FollowTheORI #141322 üzenetére
Ebbe bele se gondoltam... Mechanikailag kétlem, hogy ne a lövöldevonalat erőltetnék.
-
tomsolo
addikt
én az új Larát mocskosul utálom
sikerült belőle egy nyomorult picsogó, tini influencert csinálni
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
i2k
őstag
Hát, ugye Lara sosem mutatkozott kéz-a-kézben senkivel ingame (***)... sz'al, a mai gémfaragók gondolkodásával simán bevethető lehetne a mostanság amúgy is elvárt másság téma...
//Az igazibb(!) film feldolgozásokat Angelina Jolie-val most nagylelkűen ne kavarjuk ide, ahol volt romantika is.
//*** = miközben ugye lelkes férfi segítője mindig akadt szinte minden játékban - akik 90+%-a rejtegetné, mint a lopott biciklit a valóságbanA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
válasz FollowTheORI #141312 üzenetére
Már nem szögletesek Lara cickói.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Zó
aktív tag
válasz FollowTheORI #141312 üzenetére
Nyilván lesz előbb-utóbb új TR, de én pont attól félek, hogy túl új lesz. A 2013-as még úgy is csalódás volt számomra, hogy Uncharted-klónnál többet nem mertem remélni.
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #141310 üzenetére
"Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft is available to pre-order today for $29.99, with several opportunities for additional savings"
"PC players who currently own Tomb Raider I (Steam), Tomb Raider II (Steam), Tomb Raider III (Steam), or Tomb Raider Trilogy (GOG) can pre-order with a 20% loyalty discount on the platform where they own the original titles."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #140081 üzenetére
Én is azt terveztem, de a legnehezebb fokozaton nincs elég lőszer se, meg ugye a játék elején nincs semmink, csak a feszítővas, több sebből vérzik ez a dolog...
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #140079 üzenetére
Nem, nálam ez az über béna gameplay nem jött át, rettenetesen gagyi és ismétlődő, ahogy jó pár boss harc is, de még 40%al olcsóbban se éri el azt a szintet.
Tehát ez a blokkolunk, majd ütünk 2-3at dolog és szakad az egyik kéz ami a kezdetek óta béna, és igen, ha valaki olvassa, az egész ütögetős gameplay ennyi, csak szorozva 2/3al a nehézségtől függőenm egyik kéz off, blokkolás majd másik kéz off, és mehet a fejretámadás…
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #137733 üzenetére
Hááát, én a szexre tippeltem volna elsőként
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #137712 üzenetére
Ha ennyi idő alatt és ilyen játékok után se döglött meg, akkor sajnos az, igazából én magam se tudom, mi az igazi NFS, mint játék, nálam a Porsche a kedvenc, de mindez mai fejjel, szóval, fogalmam sincs.
-
gejala
őstag
válasz FollowTheORI #136413 üzenetére
Eddig is mindenhol Origin Connect aktiválás volt (csak Amazon adott kulcsot), mégis mindenhol levettek minden EA játékot. Szerencsére januárban Fanaticalon bevásároltam pár hiányzó Sims 4 packot jó áron, most már csak Origin sale van drágábban.
-
válasz FollowTheORI #136299 üzenetére
Igen, nekem egyébként ez, és a magyarítások hiánya (mármint az, hogy nem implementálhatóak a fordítások) a legnagyobb visszatartó. Cserébe kapod a gépigény és egyéb kompatibilitási probléma megoldódását...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
DJGABI
addikt
válasz FollowTheORI #136071 üzenetére
törököt próbálta valaki? [link] leírás alapján próbálom, regisztráltam az oldalon [link] a trialt akarja indítani. utána lehet éveset kiválasztani, vagy hogy?
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
gangstagergo
senior tag
válasz FollowTheORI #136067 üzenetére
Igen benne van. Most aktiváltam a dolgot egy órája.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz FollowTheORI #133972 üzenetére
Ilyen eventek nélkül sem kell attól tartani, hogy ne lenne mivel megtömni azt. Éves szinten már biztosan több mint 9000 játék jelenik meg, aminek a 90 százaléka hulladék. Lehet több is. Jut abból mindenkinek!
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
gyimger
őstag
válasz FollowTheORI #133900 üzenetére
A második részben az első rész pályái már az új rész adta lehetőségekkel kerültek át (rejtőzés a bokrokban, aktatáska a csempészéshez, stb.). Az első részben feloldott fegyverek és ruhák nagyja is átkerült a másodikba. Hasonlóra számítok majd 2022-ben, amikor Steamen is megjelenik az a szar.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
ayo
veterán
A második résznél is hasonlóan jártak el, az első rész pályáit is tudtad tolni az új, sokban változtatott gameplay-jel. A harmadik résznél is azért sok dolgot átgondoltak, tehát érdemes lesz a legújabb részben letolni a régieket is az új alapok miatt.
http://jateknaplo.blog.hu
-
i2k
őstag
Sajnos, én nem tudok erre a kérdésre válaszolni.
Vélhetően, a motor is ugyanaz, ezért tudják megtenni az assetek importálásával az előző anyagok használatát (csak tippelek), és az újabb epizód fog majd szépíteni ezeken...
Ergo, vizuálisan TALÁN megérheti elővenni a régimotorosoknak.
Illetve, azoknak is, akik "egyben" akarják az eddigi trilógiát egy monstre játék etap alatt majd letudni.
A negyedik rész is hasonlóan fog működni majd, állítólag.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
MrTwister
őstag
válasz FollowTheORI #133169 üzenetére
Úgy legyen, nálam is wishlistes!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
cskamacska
addikt
válasz FollowTheORI #133152 üzenetére
Hú, Glóriás Mustár PéCé vs konzol jobbágyság vitatásából lassan Stadia fandomba jutunk.
Gyorsan térjünk is vissza a zakciókhozCéDéKulcsok visszavonta a Halo pakk zakciót, van hát másik:
HRKGame - Master Chief Collection Steam key 12,45 euróÉrdemes még itt szétnézni, továbbra is akadnak olcsóbb Humbli kulcsok havi bontásából. Egyrészt ez nem rossz, mert nyilvánvalóan Humbli, és más bundli kulcsokat adnak el újra, másrészt viszont az is nyilvánvaló, hogy ezáltal rajtuk élősködnek.
Annyi a mentségükre legyen mondva, hogy futó bundlikat Groupbuys árak közelében, néha az alatt(!) szoktak bontani, amit semmi más kulcsos oldal nem tesz meg.Tidal Black Friday még tart: 149 forint 4 hónap Premium előfizetés, 299 forint 4 hónap HiFi előfizetés
Premium 320 Kbit / 16 bit / 44 KHz AAC codecet használ, HiFi elvileg veszteségmentes FLAC-ot, abból is 24 bit 96 KHz minőségben ha épp akad olyan felvétel
Rendes áruk 1500 és 3000 forint havonta, így próbaképp jópofa lehet a HiFi, de érdemes lemondani a 4 hónap letelte előtt.Spotify 3 hónap ingyen Premium előfizetést kínál, ha és amennyiben még nem fizettél elő, vagy előfizetést még október 17 előtt lemondtad. Azután havi 1500 forint.
Hangminőség az kacifántos: böngészőben 256 Kbit/s AAC, saját kliensben hálózattól függően 320/160/96/24 Kbit/s AAC minőségre lehet számítani.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #133128 üzenetére
Na persze... az (lesz) maga a Pokol.
-
l.skywalker
félisten
válasz FollowTheORI #133150 üzenetére
Én a Kingdom Come-ba öltem bele 100+ órát
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
cskamacska
addikt
válasz FollowTheORI #133134 üzenetére
"Másrészt, ha nagyon bizonyíték kell nézd meg mi történt a zeneiparral és mi történik a filmiparral."
Az a gond az MMO spammal, hogy ha az emberek pénzét nem is rabolja le, de az idejét biztosan. A direkt következmény pedig hogy az MMO játékok nagy része kihal a francba, mert egyszerűen nincs és nem is lehet az embernek 5 MMO-ra ideje egyszerre.
Ugyanitt 1-2 zene/film stream szolgáltatásnak még akad hely, de ha az ember 5 őt érdeklő sorozatot 7 helyről és 7 folyamatos előfizetéssel tud csak elérni, akkor az ember besokall és lehúzza torrentről a fenébe.Zene és filmkiadók amúgy is elmehetnek a messzire, náluk a köztes Steam állapot pont kimaradt. Leszámítva talán a iTunes-t, a 7-9-mégtöbb ezres filmek, és a 4-5 ezres zenei albumok végletekig erőltetése után a kiadók egyből a 4000 forint/hó távlejátszásra váltottak, igaz, nem önszántukból, hanem mert belekényszerítették őket.
A hülye maradi producere még a mai napig ráerőltetné a fanokra a lemezeket, akkor is, ha már lemezjátszót sem kapni sehol.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #133145 üzenetére
De cserébe van szarásig gép ha cserélni is kell, mert jelen esetben a pénz vissza vagy parkolás marad, amiből én nem választanám a 2. opciót.
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #133143 üzenetére
Csak fél max 1 év lett volna, persze így ez nagyobb buli mindkét gyártónak, hiszen amíg mindenki otthon van, addig nyomatják ezerrel, csak sok a beta gép, legalábbis PS oldalon, ez meg nem volt a konzolosdi tulajdonsága, de hát már ez is PC.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Netflix-ről épp most kerül le egy adag horrorfilm, olyan nagy cím is, mint a Poltergeist. Xboxon a Gamepass-ból kiment a GTA V, nemrég talán a Red Dead Redemption 2 is. Ha van időd, nem drága az előfizetéses modell, addig, amíg valami fent van. Stream zene ugyanez.
Az egy dolog, hogy régebbi, underground címek nincsenek pl. Spotify-on, de 2-3 éve egy koncert előtt melóban végig akartam szaladni egy nagyobb banda életművén, és hiányoztak lemezek a kínálatból épp. Nyilván azok épp olyan kiadónál jelentek meg, aminek akkor a katalógusa nem volt fent a Spotify-on, ez eléggé elképzelhető.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
gyimger
őstag
válasz FollowTheORI #133134 üzenetére
Nekem is felcsillant a szemem a Geforce Now indulásakor, hogy saját játékaimat játszhatom Ultra+ beállításokkal röccenésmentesen, mert a GF gépei elém vetítik a játékot. Rögtön ki is próbáltam a Kingdom Come-mal, amit imádok, viszont az egyik nagyváros közepén jócskán döcögött (utoljára 4 magos i5-tel próbáltam, azóta nem). A játék szépen és gyorsan futott, de amikor elkezdtem hiányolni egy funkciót, rájöttem, hogy azt egy .cfg fájlban kellett aktiválni. És a kép sem volt olyan, mint a letöltött reshade-del. Úgyhogy nem tartott tovább a streaming iránti lelkesedésem, mint annak idején a konzolok iránt.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
TheNewDawn
addikt
válasz FollowTheORI #133131 üzenetére
Nem amit te leírtál, ez csak és kizárólag a te véleményed
Vagy most jöjjek azzal, hogy NAGYON NEM így van, és szerintem (remélem) a többség ezt nagyon másképp gondolja ?
[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
Remélem ez irónia volt
-
TheNewDawn
addikt
válasz FollowTheORI #133122 üzenetére
De, olcsóbb És ott a Gamepass, Humble Choice, Epic Store, bundlik, amit akarsz. A Control meg amúgy pár hete volt már 5k ért, most szerintem BF alatt megint lesz annyiért, ha nem kevesebbért .
-
Źşë'
addikt
válasz FollowTheORI #133114 üzenetére
amúgy sztem sem drágább, ugyan úgy megfigyelhető az amortizáció konzolos játékoknál, max nem kapsz bundlikat rájuk úgy mint PC-n, meg ha azt vesszük akkor ne számoljuk már bele a TV- árát, mivel az eleve kell (bár nem létszükség) egy nappali felszereléséhez, hogy tudjon az ember filmet nézni etc, az hogy ki hogy adja meg a módját az már más tészta - egy monitort azért én nem feltétlen vennék 60-70ezerért, most már alap nekem a 144hz, HDR támogatás, jobbféle panel-panel típus, min 27", színmélység/színtérlefedettség, free-/g-sync hát nem tudom mennyire lehet érdemleges dolog 144 hz mellett, max akkor ha alacsonyabb és ingadozó az fps, de egy ilyen monitor is ami hozza ezeket az elvárásokat kb annyi mint egy minőségibb TV
(#133117) cskamacska hát a nepperek próbálkoznak, akinek vannak feles százezrei az most szabadjára engedheti őket, egy (relative) jobb ügy érdekében btw a 3090-es RTX ára az eddig mainstream vonalon nagyon überel mindent!!
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
cskamacska
addikt
válasz FollowTheORI #133114 üzenetére
"jelenleg eléggé nehéz hasonló teljesítményt hasonló áron kihozni PC oldalon, mint a PS5 vagy a Series X"
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
reelc
veterán
válasz FollowTheORI #130108 üzenetére
Szerintem az a fontos, hogy ne szúrják el.
Mint a Blizz a Warcraft 3-at.Meglesz a piaca, nem aggódom 2 ok miatt:
Egyrészt biztos vagyok benne, hogy nem milliós példányokat remél belőle az EA, elvégre remaster, csak a helyén kezelik.
Másrészt ahogy láttam az Origin drágább előfizetésében benne lesz, szóval arra is csábíthat valahány embert.Amúgy is az elmúlt években igen sok remaster volt, többféle műfajban.
Egyetértek, elsősorban a nosztalgia adná el... de meg is ismerkedhet az újabb játékos generáció egy eléggé kihalt műfajjal.
Amúgy hány játékból szeretnénk olyan verziót, ami futna modern oprendszeren, 1080p-n? Biztos vagyok benne, hogy mindenki tudna sorolni pár címet.Korábban összegyűjtöttem azokat a címeket egy listába, amikről tudtam, és eszembe jutottak.
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #128461 üzenetére
Nem akarsz figyelni.
De nem is célom, hogy meggyőzzelek.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #128457 üzenetére
Rossz a logikád, bocs.
Az lehet, hogy a Google szerverein futó kliens-kiszolgálások (játék események) brutál gyorsan lezajlaNÁNAK, de az INPUT az bizony a felhőszolgáltatásért fizető JÁTÉKOSOK internethálózata felől érkezik...
S akkor képzeld el, ahogy egy Omahában farmon élő júzer 26 ms késéssel, 15 megabites vezeték nélküli kapcsolata felől jön a joystick infó... versus... a dél-koreai Szöulban játszó Kim gépével szemben, akinek a netkapcsolata 2 ms-es, 2 Gigabites... versus... Helsinkiből meg egy 8 ms-os, "csak" 500 megabites netről Jaakkima próbál pontot elérni a másik kettő ellen...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
FunPro
őstag
válasz FollowTheORI #128117 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy valamelyik kliens az alapján választ alapértelmezett nyelvet a játékhoz, amilyen nyelven használod a klienst. Talán a steam. Ezért használom magyarul, mert van 1-2 magyar nyelvű játékom (talán ).
Egyébként én is örültem, hogy megjavult, de azért eléggé meg voltam lőve. Lehet csak pont befejeződött az a háttérfolyamat, amit ő játéknak érzékelt. Vagy nem tudom.
De az tény, hogy tegnap egy óra alatt töltöttem le kb. 3 giga adatot, mert 4 percenként töltött 20 mp-et.
Szóval egy ilyen funkció erősen ráférne a kliensre.Amúgy ha minden igaz lehet játék közben is tölteni, csak miután elindult a játék, rá kell nyomni a folytatásra a kliensben. Ez elméletileg nálam is működött volna, csak gyakorlatban a kliens nem úgy érzékelte, hogy folyamatosan játékban vagyok, hanem úgy, mintha ki-be kapcsolgatnám a játékot.
-
FunPro
őstag
válasz FollowTheORI #128114 üzenetére
Hát én tegnap este vagy fél órát bújtam a netet (meg a klienst is), de ilyen opciót/megoldást nem nagyon találtam.
Amúgy végül átraktam a klienst angol nyelvre, hogy lássam milyen üzenetet ír ki alul sárgán, erre ettől hirtelen megjavult a kicsike.
-
gyimger
őstag
válasz FollowTheORI #127882 üzenetére
Korábbi "csatolt" játékokat onnan is le tudtam tölteni.
-
warcat
veterán
válasz FollowTheORI #127827 üzenetére
Nem látok problémát, nem magyar jelenség,hanem egész EU, tehát a boltosok is rá tudnak készülni,hogy tovább tarthat a fizetés.
Erstés vagyok, gondolom a mobilfizetéses appot kiterjesztik erre, ahol nincs ilyesmi ott meg jön smsben a kód, vagy netbanki felületről lehet majd leolvasni.EA: It's in the crate!
-
l.skywalker
félisten
válasz FollowTheORI #127827 üzenetére
Az ERSTE már csinálja. Ha olyan helyen fizetek online, ahol korábban nem vagy ami kevésbé ismert hely (még nem jöttem rá a lényegére) akkor küld egy sms-t és átirányít egy külön oldalra majd ott kód megadása után vissza az online fizetési felületre. Nagyon jó.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Agyzuzo
addikt
válasz FollowTheORI #127802 üzenetére
Továbbirányít a steam oldala az Epic Store-ra.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
vorosmarti
senior tag
válasz FollowTheORI #127561 üzenetére
Igen, félreérthető voltam. Kulcsot nem is kaptam, egyből regisztrálta uplay-re. Mindenesetre nagyszerű megoldás
-
l.skywalker
félisten
válasz FollowTheORI #127423 üzenetére
Szépen haladnak:
-
Źşë'
addikt
válasz FollowTheORI #127423 üzenetére
az biztos, mondjuk ahogy nézem mintha valami textil-szerű cuccra mázolnák, vagyis az a fehér alap nem a ház fala lehet, de akkor meg azt nem értem miért nem terítik ki valami böszme nagy raktárban pl. és úgy festenek rá
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
arty
veterán
válasz FollowTheORI #127347 üzenetére
úgyérted... azzal játszhatsz majd, amivel a google éppen(!) engedi
amit kiszámolt engedélyezésre az AI, hogy a kiadói oldalnak megéri, ha te azt nyomod... ahelyett, hogy korábbi vackokkal nosztalgiázol... ejj!
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
ayo
veterán
válasz FollowTheORI #127347 üzenetére
gugli gépe is eleve ilyen lesz, igazából lassan már az a fura, hogy Steamen nincs előfizu
-
Crytek
nagyúr
válasz FollowTheORI #127172 üzenetére
Single player is, de az egészet végig lehet vinni haverokkal. Ha egyedül tolod egyedül vagy, mert a Wildlandsel ellenentétben itt nem lesznek AI társak (sokan rínak is érte)
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
l.skywalker
félisten
válasz FollowTheORI #126651 üzenetére
Kicsit félreérthető voltam. Szóval globálisan geo-korlátozott a fizetési felülete az Xbox store-nak, de EU-n belül eddig tudtam fizetni azon kevés alkalommal, amikor próbáltam.
Azonban az Xbox360 marketplace az valóban még teljesen OFF-os, pedig jó lenne ha olyan játékot szeretnék megvenni digitálisan, ami itthon nem elérhető. Majd kipróbálom...
-
l.skywalker
félisten
válasz FollowTheORI #126649 üzenetére
Az MS-nél nem nagyon találkoztam ezzel lévén az kimondva is: region free store. Csak a fizetési felületi geo-restricted, de EU-n belül én mindig tudtam vásárolni pl. PayPal-al az UK store-ban. Máshol nagyon nem próbáltam, mert minden drágább
-
l.skywalker
félisten
válasz FollowTheORI #126632 üzenetére
Igen, és persze a piacnak még jót is tehet, de ellenben a Playsation féle móddal, amikor rendelnek egy exc. címet és állják a fejlesztés, gyártás, kiadás költségeit itt azt érzem, hogy nem érték teremtés, hanem nagyértékű pénzverés zajlik. Ettől függetlenül én azt mondom, ki kell várni meddig nő ez az EPIC lufi, főleg ha csak fél-1 éves kizárólagosságokról van eddig szó.
Egyébként pedig, jó kis visszaemlékezés a 2010-es évek idejére, amikor a PC-sek röhögtek a konzolosokon, hogy a sok csíra hogy küzd itt a kizárolagosságról (nem saját Twitteren láttam), erre most:
-
Dilikutya
félisten
válasz FollowTheORI #126632 üzenetére
Engem idáig egyik se érdekel.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
W.Wilson
aktív tag
válasz FollowTheORI #126608 üzenetére
Nincs ingyen ebéd, ahogy cskamacska is leírta, megéri nekik így is, mert növelik a felhasználóbázisukat.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
warcat
veterán
válasz FollowTheORI #126607 üzenetére
Mondjuk BL3 zéró meglepetés a motor és a licenszdíjak miatt, ezúttal még mérges se vagyok,csak kimarad.
Továbbra is dögöljenek meg a Metro: Exodus bánásmódért.EA: It's in the crate!
-
W.Wilson
aktív tag
válasz FollowTheORI #126593 üzenetére
Ezt a 100%-ot támasszátok már alá valamivel azon kívül, hogy ti csak így tudjátok elképzelni.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
l.skywalker
félisten
válasz FollowTheORI #126594 üzenetére
-
arty
veterán
válasz FollowTheORI #126557 üzenetére
miben egyeduralkodó a steam?
semmit nem (volt!) kötelező ott venned, amíg nem kreténkedtek a kiadók a saját boltjaikkal, addig kb mindent megvehettél bárhol - ahol neked szimpatikus volt. majd utána a 0%-ért cserébe, amit náluk hagytál, kapod az infrastruktúrát: a nagy játék esetén akár naponta végtelenszer 50 giga letöltését és a többi kényelmi extraszolgáltatást. tehát a náluk vásárolt 25%-ból kell "téged" is eltartani, ami így példányra leosztva TALÁN nem is lesz 25%, ugye... (kis játéknál 30, de azokat még nagyobb arányban szórják másfelé a fejlesztők, tehát a steames vásárlásra jóval több máshol vásárlás juthat - csak tipp, de a bundli oldalakat elnézve lehet benne logika)
majd-majd-majd - miért nem induláskor kaptál jobb feltételeket? ha most nem kaptál kvázi SEMMIT, akkor miért előlegezel meg nekik ekkora bizalmat?
a steam most is versenyképes, de exkluzív címekkel semmiféle verseny nem tud lenni, nem értem miről beszélsz, ez egyszerűen értelmezhetetlen. vagy a metro exodus ellen ott a gta5 és azok versenyeznek és ez lenne nekünk tökjó?
(#126578) Źşë'
"a színvonalat elsősorban a játék- felhozatalra és ebből adódóan akár a későbbi, mindennapos használatra értettem, kvázi tud majd versengeni akár sztimmel"
tudod mikor lesz akkora kínálata az epicnek, mint a steamnek? ~soha. győzzed kivárni.
"esélyes hogy ubisoft játékai is kezdenek majd szépen lassan átvándorolni, ha ők is meglépik azt ami az exodussal elkezdődött (és már elkezdődött: Division 2)"
szerintem az csak nyomásgyakorlás kicsit a steamre. egy blöff. nyilván jobb a 12% a 25%-nál, de a saját bolt 0%-nál nemigazán.... (namost a nyomásgyakorlásra a saját uplayük is elégséges volt szvsz.... és legalább nem szívtam vele, HA NEM AKARTAM (mert megvehettem steamen IS). nem szól ez semmi másról, csak a steam kicsinálásáról, aztán miután totál elaprózódott a kliensmizéria miatt minden, a saját boltjuk nagyobb százalékot nyeshet ki a saját játékuk piacából...)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
FunPro
őstag
válasz FollowTheORI #126557 üzenetére
Jaa, hogy most azok miatt az idióták miatt szívunk, akik nem ismerik a viszonteladókat?
Igazából, akárhogy töröm a fejem, nagyon nem tudok olyan játékot mondani, ami mostanában store-ban volt hl áron.
Azt pedig kötve hiszem, hogy az epic a viszonteladói akciós árakra rá tudjon licitálni. Vagyis úgy igen, ha kinyírják az egész viszonteladói piacot.
-
arty
veterán
válasz FollowTheORI #126542 üzenetére
az ugyebár nem lehetne alternativa, hogy adott játék olcsóbb és/vagy jobb a szolgáltatás, a kliens, stb?
nem. csak a "metró csak nálunk" az opcio, aminek a végén TE, a vásárló CSAK szívsz.
de persze tapsoljatok neki, hogy az epik és a metrósok jól jártak a TI számlátokra..."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
FunPro
őstag
válasz FollowTheORI #126542 üzenetére
Most erről eszembe jutott az a régebbi cikk, amikor valami hangyaszimulátort vagy mit csinált az ember, indítottak kickstartert, a haverjai meg elku*vázták az összes befolyt pénzt, így nem lett játék.
Na kb. ennyi megy a plusz bevételből játékfejlesztésre.
-
gyimger
őstag
válasz FollowTheORI #126493 üzenetére
Tegnap a zuhany alatt megfordult a fejemben, hogy oda kezdem el gyűjteni a korábbi PS exkluzívokat, mint a Journey és a Quantic játékok. De jó, 3rd party árak azért még kellenének.
-
l.skywalker
félisten
válasz FollowTheORI #126483 üzenetére
Én csak most találtam rá erre a topikra. Ha nem zavar senkit, akkor néha beböfögök pár konzol related dolgot is. Ha zavar, természetesn fogok bírni a véremmel...
-
őstag
válasz FollowTheORI #126302 üzenetére
Én meg azt várom hogy a Valve mit lép majd arra hogy egyes kiadók a steam látogatottságát kihasználva prepurchase-re kiteszik a gyártmányukat egy Coming Soon megjelenítési dátummal , és a release előtt 2 nappal bejelentik hogy megy Epic Store-ra , mint ahogy a Metro is csinálta. Ha ő megtette , jön még pár ilyen bepróbálkozó cím , mérget vennék rá.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
ayo
veterán
válasz FollowTheORI #126239 üzenetére
Amúgy van rá egy megoldás, ami után megy, de olyan kellemetlen, hogy mindig szívtam vele egy 30-60 percet topikjában vhol tuti benne van még most is
-
ayo
veterán
válasz FollowTheORI #126103 üzenetére
igazából egy GTA VI-nak jobban örülnék én is
-
ayo
veterán
válasz FollowTheORI #126101 üzenetére
Naja, hát nekem szenvedés volt az egész, pedig nagyon vártam már. Engem az zavart talán, hogy X év után akkora story-t akartak belerakni, hogy minden egyes pixelt meg kellett magyarázni benne A régi részekben ezerszer jobban adagolták ezt és nem szakította meg a játékmenetet. Értem én, hogy fontos a story, az első részben is az volt, nagyon is imádtam, de mégse volt zavaróan sok és nem ment a játékmenet rovására.
Az idegesítő scripteket meg legjobban a temetős pályán bírtam, ha nem úgy mész és nem azt csinálod, ami elő van írva, akkor a semmiből meghalsz. Ja a boss fightnak nevezett valami meg hát vicc volt a végén, de a reptérnél kifejezetten emlékszem, hogy ott is beszívtam az átvezetővideós hibát, hogy ráváltottam egy jó fegyóra, de aztán megint megkaptam az alap gagyi stukit..A multiplayer full felesleges volt benne, kb. Tomb Raider 2013 szint, simán mehetett volna még egy kis kontent v javítás a single-re. Egyébként kevesen tudják, de van egy Max Payne-szerű multis ingyenes játék, ami ezerszer jobb, mint az MP3 multija Double Action: Boogaloo
Nekem egyébként már a második rész is csak egy spin off érzés volt az elsőhöz képest anno, jó volt, de igazából a csaj karakteren kívül nem sok izgalom volt benne.
Amúgy azt nem értem, ha ilyen jó játék lett, akkor miért nincs 4? Persze gondolom, ha jönne, akkor ~7 év után megint az a kényszerérzésük lenne, hogy itt most egy óriási nagy story-t kéne belerakni, hogy mi történt ennyi év alatt Payne-nel... Én igazából nem vetném meg, ha teljesen elhagynák az MP3-at és valami új dolgot készítenének belőle, akár egy komolyabb reboot is jöhetne.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz FollowTheORI #125475 üzenetére
Az is benne van, egyik kollégám mondta is (~23 éves a srác), minek vegyen konzolt vagy bármit, telefonon elbohóckodik, ami érdekli meg megnézi Twitch-en vagy Youtube-on.
Telefonok is elég nagy szegmens lelopnak. Ha azt nézzük, hogy ma a kölykök nagy részének milyen telefonja van, nem biztos hogy kap mellé egy xbox-ot, gaming Pc-ért meg biztos nem fognak nyígni.Erre rájött a bányászláz, meg a VGA gyártók kapzsisága.
Elég megnézni most a legújabb vidkarit: RTX 2060. Mi ez? RTX-re nem jó, közép kategóriás kártyának meg 130-ért elég drága mikor a 2 gennel ezelőtti 960-as csak 70 volt, de teljesítményéhez képest az is túl volt árazva.
Akik ott írják, hogy ez már nem jó biznisz és teljesen egyet tudok érteni velük. Még ha konzol+noti kombó vagy csak egy gyengébb gép is jobban megéri jelenleg, mint venni ezeket a túlárazott kártyákat.PC gaming az örök, csak nem mindegy, hogy milyen áron.
-
tomsolo
addikt
válasz FollowTheORI #125471 üzenetére
A csodaoldaladon a legcsutkább bontatlan evga - ami 175k-ra jön ki borravalóval - 190.
Menj aludni.
-
tomsolo
addikt
válasz FollowTheORI #125469 üzenetére
> Vagy szerinted a többi cég amit visszavisznek nem adja el újra?
refurbished a szó amit erre keresel, a bontott doboz más tészta
170-180k videókártya dobozát nekem ne nyitogassanak vagy ha már ilyen ott rohad a nyakukon akkor nem az official ár felett 2 ezerrel kéne adniuk.
Bontott MSI, alsa-ról, drágábban - ez valóban jól hangzik, fincsi lehet.
-
Lackki
őstag
-
tomsolo
addikt
válasz FollowTheORI #125462 üzenetére
konkrétan mit kéne veled csinálni, hogy felfogd nem olcsóbb itthon?
180 vs 211 ez a különbség. Ezt TE kezted megkeverni a _____gyengébb____ bontott, alsa-s szarral. (alsa mint magyar cég LOL)
-
tomsolo
addikt
válasz FollowTheORI #125450 üzenetére
-
tomsolo
addikt
válasz FollowTheORI #125445 üzenetére
Megvennéd a bontott alzásat 2 ezer forinttal drágábban, mint a vadiújat a megbízhatóbb helyről.
Értem. Illetve nem, de mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest