- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz Saint Roan #146960 üzenetére
Epicen nem épp az egyik ingyenes játék a héten?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
válasz KISDUCK #139933 üzenetére
Szerintem vannak itt páran, akik rendszeres vásárlói. Sajnos ilyen az ember, ha 1000 sikeres vásárlás történik, az nem von maga után 1000 db. hsz-t, hogy milyen jó is ez, meg az a szürke oldal...
... ellenben elég egyetlen visszavont kulcs, azt egyből sokan be fogják írni és jönnek a "hófehérek", hogy nem szabad "szürkézni"! Szerintem mindenki maga döntsön, a következményeket meg viselje. .Az én mérlegem eddig 19 vásárolt kulcs, 0 probléma. Persze ez nem jelent semmit se Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
válasz csuvicsuva #139929 üzenetére
Eddig tartott a nagy fogadalom...
-
Vertigo18
addikt
válasz csuvicsuva #138664 üzenetére
Okés, de ITT nem illegal...
-
Vertigo18
addikt
válasz csuvicsuva #138660 üzenetére
Tényleg ilyen volt? Hát a bányászat nem illegális, így szerintem nem is tiltott topiktéma!
-
Vertigo18
addikt
Nekem 4 gép rotyog itthon, minden gyereknek saját, meg egy szerver...
Mindegyikben ex-bányászkártya van, az enyémben az utolsó kettő is az volt. Most egy 3070-es megy benne, ez is bányászott.Soha, egyikkel sem volt semmi bajom.
Lehet kivétel lennék? De akkor elég erősen belnyúlok a jóba eszerint mindig...
-
Vertigo18
addikt
válasz csuvicsuva #134215 üzenetére
Igazából nem tettem semmit sem az ügy érdekében. Feliratkoztam véletlenül, lenyelem... Tanulópénz.
Még, ha elítélendő is, amit csinálnak, akkor is én b@ctam el.Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
válasz interstate76 #134156 üzenetére
A Billing profiles résznél ott volt az összes adatom, de nem tudtam törölni, amíg nem töröltem ezt a "premium membershipet". Szerintem a regelésnél véletlenül bent maradt valahol egy pipa, megadtam az adataimat és egyből vonta is a következő havit. Tiszta Humble Choice!
Mindenesetre köszi a segítséget!Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
Üdv! A "Big Fish Games" oldal ma reggelre levont tőlem 8.88$-t. Gondolom hülye fejjel, amikor feliratkoztam egy ingyenes játékukra, akkor behúztam valami klub előfizetést is. Valaki el tudja mondani, hogy mi ez és hol tudom lemondani?
Rányomok a "Cancel membership" gombra és kész, törlődik?M Milyen előnyökkel jár ez a tagság? Megéri egyáltalán? illetve gondolom ezt a 8.88$-t már nem tudom visszaszerezni...
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz Golden9 #132218 üzenetére
Ez MEKKORA ötlet!
Egy csomó féle pendrive van tematikailag, tehát milyen lenne már egy Star Wars Battlefrontot Gog-ról kiírni ilyen birodalmi rohamosztagos kinézetű pendrivera!Már csak meg kell találni azon eladód, aki tuti minőségű pent árul ilyesmi formákban...
-
Vertigo18
addikt
válasz Anonymusxx #131898 üzenetére
Lehet, hogy ez lesz az, mert nem nagyon találom a steam vásárlási előzmények között.
No, de azóta újrakezdtem, megint kicsit gebegtem, de kezdek talán belerázódni.. . Még jó, hogy a gyerekek mellett nincs idő játszani - se
Köszi mindenkinek a segítséget!
szerk.: Fanatical, 2019. augusztus. Ekkor lett vásárolva. 0.63€ volt.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz DrTechnoid #131894 üzenetére
Nézem a "Tulajdonságok" fül alatt, egy csomó Dlc is megvan hozzá, meg soundtrack is.
És az írja, hogy a "Beszerzés módja: Steam áruház".
-
Vertigo18
addikt
Srácok, nem tudom hova tegyem fel a kérdésemet, remélem ayo nem fog kivágni ezért.
Keresek egy járékot, 99%-ig biztos vagyok benne, hogy ingyen, vagy ilyen 5€ körül húzhattam be anno. Node nem tudom, hogy melyik kliensre. Egész jó volt a trailere, egy agyontetovált pali ment valami havas helyen, ahol a föld alól jött ki valami iszonyat nagy dög. A játék maga, ha jól emlékszem 3 karakterrel volt játszható, az első a legerősebb, full páncélban, iszonyat lassú, pallosos lovag, míg a harmadik az valami tolvaj lehetett kisebb bökésekkel, de elég fürgén. Egy templomban kezdődött, ilyen kicsavarodott zombi-szerű lények voltak az alap ellenfelek, akik nem láttak, csak ha zajt csaptam. Kissé tovább tolva már voltak nehezebb, valami bazi nagy lovagok benne, majd a templom "főcsarnokába" érve egy valami debla nagy Boss-fight jött. Kiérve a templomból valami udvarra, ott folytatódott a hentelés.
Baromira nehéz volt, egyáltalán nem éreztem rá a ritmusára, viszont azóta is b@cca a fantáziámat, hogy ennyire béna nem lehettem...
Szerintem erről már lesz, aki felismeri!
-
Vertigo18
addikt
válasz cyberkind #129980 üzenetére
szellemi tulajdon "lopás", ez megint olyan, mintha valaki egy tervrajzot készített volna és AZT ellopnák, ezzel a "feltaláló" már nem rendelkezik a továbbiakban a tervrajzzal.
De igaz, ez már egy fokkal jobb megfogalmazás...
-
Vertigo18
addikt
Többször felmerül itt a "lopás" szó a fenti témával kapcsolatban. Szerintem kellene egy új szó a "szoftver-illegális-használatra", hiszen a lopás éppen arról szól, hogy elveszem mástól és Ő többet már NEM tudja használni azt.
Ergo, ez nem lopás.
Félre ne értsetek, egyik oldalt se pártolom a vitában, csupán a fogalommal van gondom.
-
Vertigo18
addikt
Szerintem igazán élvezetessé a csáklya megszerzése után válik... Kisfiammal fejenként 80+ óránk van benne, mi csakis co-opban toltuk, de minden percét élveztük.
Dead Island és DI: Riptide darabja közel 200 óra fejenként, ugyanez... Hiába, imádjuk a zombi apokalipszist!
-
Vertigo18
addikt
válasz l.skywalker #126440 üzenetére
Cod-nak milyen a co-op módja? Játszható?
-
Vertigo18
addikt
válasz micafighter #126043 üzenetére
Attól tartok, a Dead Island 2-ből sosem eszünk...
-
Vertigo18
addikt
Srácok, ez a Tom Clancys The Division Gold Editionja mennyire élvezhető co-opban? Fiammal vajon jó lenne? Borderlands-okon, Dying Lighton, Dead Islandon szocializálódtunk...
Viszont ez a 9€-s ár most eléggé kecsegtető ahhoz, hogy megvegyem két példányban...
-
Vertigo18
addikt
válasz micafighter #123770 üzenetére
Meg ott elöl is vannak ilyen jobbra mutató háromszög féle-izék...
-
Vertigo18
addikt
Szerintem az álláspontok ütköztetése, egy "vita" simán mehet teljesen érzelemmentesen is, és akkor mi, akik kívülállóként nézhetjük, olvashatjuk az ütköztetéseket, indokokat, még élvezhetjük is.
Viszont, ha tele van személyeskedéssel, akkor az már kevésbé élvezhető részünkről...
-
Vertigo18
addikt
Tehát most, hogy átbeszéltétek ezt kínaiul, valaki meg tudja mondani, hogy egy "háztartásból" lehet-e két Dead by Daylight-ot indítani?
-
Vertigo18
addikt
válasz kriszpontaz #122012 üzenetére
Nem Digis a netem.
Régen játszottunk rengeteget a fiammal TF2-t... Kb. fél év után most léptünk be ismét egyszerre ugyanarra a szerverre és a második belépőnél el se kezdi a töltést, hanem kis idő után kidobja.
Régen ment - régen minden jobb volt...
L4D2-t is játszottunk ugyanígy, remélem annál nem csinálták meg azóta ugyanezt a korlátozást.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Nem biztos, hogy jól mondom, lehet nem egy ip... A lényeg, hogy egy router, egy net, két gép, két steam, két Team Fortress... És nem tudunk ugyanazon a szerveren játszani már.
Nah, ha van ilyen "védelem" a Péntek 13-nál, vagy a Dead by Daylight-nál, akkor nem veszem meg két példányban a bundlet...
Valakinek esetleg nincs erről valamiféle információja?
-
Vertigo18
addikt
válasz Dilikutya #122005 üzenetére
Az semmi, de 2 példányban szeretném megvenni a Humble aktuális bundle-ját, a Horror Bundlet, de ha nem lehet egy IP-ről ketten csatlakozni, akkor nálam konkrétan nullázódik az értéke, mivel én nem igazán játszanék vele, max, ha a fiammal együtt lépünk fel.
-
Vertigo18
addikt
Ha egymás mellett van két gép ugyanazon az IP-címen, egyazon netről, akkor két Origin fiókon lévő kettő db. BF1-gyel tudunk játszani a fiammal?
A Team Fortress 2 sajnos nem enged már fel egyszerre mindkettőnket ugyanarra a szerverre, ha ilyet tapasztalnék a BF1-gyel is, akkor nem adnék ki rá 2x10 dodót...
-
Vertigo18
addikt
válasz cyberkind #119318 üzenetére
Inkább azt mondom, hogy szeretem akkor már egyben tudni a dolgokat, legyen meg inkább akkor már mindegyik. És mivel nem látom, hogy nagyon csökkenni akarna az ára, ezért kérdezem, hogy vajon megéri-e megvenni.
Sokat olvastam, hogy eléggé Alien-feeling ez a játék és az ezt megelőző Aliens játékoktól merőben eltérő, méghozzá pozitív irányban.
-
Vertigo18
addikt
EZ mennyire éri meg ennyiért?
-
Vertigo18
addikt
Basszus,hát mi van itt az elmúlt pár napban? Front?
-
Vertigo18
addikt
Most már tényleg kezd topik-idegen érzésem lenni, hogy Crytek van a céltábla közepén...
Lehet, én tévedtem el?
-
Vertigo18
addikt
Jajj, hát nagyon rendes vagy, el is fogadtam...
Annyi a gond, hogy nekem a "játék" fogalma teljesen leredukálódott arra az időtartamra, amikor a fiammal játszom. Egyébként nem indítok már semmit sem, nincs rá időm, dolgozom, eszem, alszom, lányommal vagyok... Ráadásul harmadik is úton van. Viszont, amikor a fiammal co-opozunk, akkor mindenképpen gondolni fogok majd rád és kereslek!
Csak most várok egy HH-re, hátha akkor jobb áron megkaphatom a második (és a többi) példányt.
-
Vertigo18
addikt
válasz micafighter #115542 üzenetére
Lehet, hogy nem "találta", hanem ő "csinálta"!
-
Vertigo18
addikt
Egyébként co-opban mennyire élvezhető az Aliens: Colonial Marines? Valakinek van róla saját infoja? Gondolom magát a sztorit lehet végigjátszani ketten, mint mondjuk a Borderlandsben, nem?
-
Vertigo18
addikt
válasz GoTReX #114007 üzenetére
Javaslom a lego Batman 3-at. Az egy is izgalmas, csak nem lehet "kimenni" a képernyőből, tehát ha az egyik karakter tovább akar menni, a másiknak is mennie kell, nem vágja szét a képet ketté. A második már javult ebből a szempontból, de ott meg az az idegesítő, hogy amíg az egyik karakter ruhát vált, vagy kocsit csinál, addig a másik csak vár, ül, mert a "váltás" elfoglalja a teljes képernyőt. A harmadik rész már orvosolta ezeket és elég izgalmas is ahogy a másik kettő is.
Mondom ezt úgy,. hogy ténylegesen 100%-ra toltam mind a három részt a - most - hét éves fiammal. Sokan "tudják", hogy van benne coop, végig is játszották, de csak egyedül.
Ugyanilyen ajánlott a Lego Marvel Super Heroes és a Lego Avenger is részemről. Trine 2-t is végigtoltuk, de ott javaslom a Trine 1-et elsőnek, nincs nagy különbség a kettő között, mindkettő élvezetes coopban.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Igen, ennyi lett volna. Egy "elgépelés", ahogy már az elején is írtam.
Ennyi! Egyébként amint rányomok a "piros négyzetem" alatti linkre, azonnal bejöna tied, amit már szintén leírtam, amin a HELYES árak vannak.
Csak ezeket én már mind írtam...
-
Vertigo18
addikt
válasz Csapoati #111933 üzenetére
A pirossal bekarikázott résznél a termék ára egyenként 35€ lenne helyesen! A benne lévő termék összesen két darab!
Az "Endless Grand Master Collection" lenne 120€, aminek tartalmát a kolléga feljebb helyesen felsorolta. Az nem 2 játék.
De mondom egyszerűbben! Mennyibe kerül az "Endless Space Collection" alapból? 35€, igaz?
Mi van oda írva a pirossal általam bekarikázott részhez? "Endless Space Collection 119.99€..."
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
EZ a kép, amit TE linkeltél, már a második oldal. Írom még egyszer sorban. Van az első oldal... Nekem ez így néz ki:
35€ helyett 1€... Bekarikáztam zölddel... DE alatta (pirossal bekarikázva!) ugyanaz a CÍM 199.99€ért!
Ha a pirossal bekarikázott részre kattintok, AKKOR jön elő az az oldal, amit te vágtál ide be, és OTT már helyesen, a "Grand Collection" kerül 120-ba.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz Mr.Csizmás #111926 üzenetére
Igen, ez például számomra totál káosz. Persze kibogozható, de azért... nah!
A linkeden felül ott van, hogy Endless Space Collection -97%;
34.99€-> 1€Alatta: "Az e csomagban szereplő tételek": Endless Space Collection:
119.99€-> 1€Ugyebár már ez is baromság... Hiszen 10 centivel feljebb (tudom, monitorfüggő...) ott van, hogy mennyiről van leárazva...
Aztán "alul" megint megismételve az első sor... "-97%;
34.99€-> 1€"Viszont, ha a középsőre ("Endless Space Collection:
119.99€-> 1€") rákattolok, akkor elvisz a játék saját oldalára, ahol szintén megemlítik első sorban az akciót, alatta pedig ott van, hogy a 119.99€ az a "Endless Grand Master Collection"...Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
válasz genndy #111917 üzenetére
Azért van pár érdekesség itt...
A linkeden 34.99€ az Endless Space Collection.
Rögtön alatta ott van megint az Endless Space Collection kattintható változatban, itt 119.99€-t ír ki. Ha rákattintunk, akkor az új lapon az Endless Scpae Collection ismét 34.99€-ról van leárízva 1€-ra, alatta pedig az Endless Grand MAster Collection kerül alapáron 119.99€-ba.
Egyébként jó ez a játék?
-
Vertigo18
addikt
válasz reelc #111485 üzenetére
Viszont azt látom, hogy vagyunk már egy csomóan, akik egyszerűen már nem reagálunk, amikor nem értünk vele egyet. Tisztában kell vele lenni, hogy Ő ilyen, neki más a hozzáállása, a véleménye egy csomó dologról. Ő más, különc. Nem különb, nem kevesebb nálunk, csak kicsit szélsőségesek a megnyilvánulásai. De emiatt nem kell nekiesni, szerintem nem kell minden mondatát, amivel nem értünk egyet vérre menően lereagálni...
... akkor csak megint Őt fogják kitiltani.. .
Tiszteljük egymást, tiszteljük őt is!
-
Vertigo18
addikt
Hát nem tudom, Windows storeből is lehet venni legális Windowst és ott sem jön matrica emailben...
-
Vertigo18
addikt
válasz maross #109897 üzenetére
Nekem is ugyanez volt. Security reason miatt küldtek egy igazoló mailt, amire kattintva hozzáfértem a "Games keys" (vagy mi) oldalamhoz. Aztán meg a licence key-t nem mutatta. Viszont felette, a szövegben ott van az a kulcs, amit utána nem akar mutatni, mert "security reasons"...
Mellékesen: azt vettem észre továbbá, hogy csak a már felhasznált kulcsoknál nem akarja megmutatni, alatta van aktiválatlan kulcsom, azt minden további nélkül felfedte.
-
Vertigo18
addikt
Igen, mind a kettő ugyanoda visz...
"502 - Bad gateway"!
-
Vertigo18
addikt
válasz genndy #108906 üzenetére
Nem feltétlenül erről szól. Ezt el lehet vonatkoztatni magától a játéktól, még ha a játékról kellene is szólnia.
Talán mindenki emlékszik a Dead Island egyik trailerére, szerintem akinek az nem tetszett, az kamuzik! Ettől függetlenül maga a játék nem biztos, hogy mindenkinek bejött.
-
Vertigo18
addikt
válasz ZsZso #108598 üzenetére
Nem érted...
Én is azt vettem korábban. Azt nem értem, aki MOST vesz önmagában Steam Controllert! Hiszen pár centtel drágább csak a Steam Controller + Case bundle!
-
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
Valakinél nem maradt elfekvőben Uplay-es SC bundle? Konkrétan Blacklistet keresek...
-
Vertigo18
addikt
válasz cskamacska #107362 üzenetére
Ez egyébként megéri?
Ayo nem írt leírást külön-külön mindegyik játékról!
-
-
Vertigo18
addikt
Mi lesz a következő? Imdb-t és a felhasználókat, akik 1-2 csillagra értékeltek perli valaki majd? Uwe Boll meggazdagodik!
-
Vertigo18
addikt
válasz Dilikutya #106379 üzenetére
A gépházam úgy szép, ahogy van. Az optikai meghajtó megtöri az elején a "harmóniát"...
Ráadásul anyósom, illetve nejem gépéhez bármikor átviszem az usb-s DVD-t, ha kell oda is, amit ha beépített lenne, akkor nem tudnék megtenni, csak állandó szereléssel.
Harmadik, hogy ha eladom a gépem, akkor általában egyben, optikai meghajtóval adom... Így viszont megmarad, megy át a következőre.
De nem akarlak meggyőzni, alternatívát akartam annak nyújtani, aki nem rendelkezik már optikai meghajtóval.
-
Vertigo18
addikt
Szerintem ma bőven megfelel az, ha valakinek van egy USB-s optikai meghajtója, amit előkap, ha szükség van rá...
-
Vertigo18
addikt
válasz Sirpi #106337 üzenetére
Arról ne is beszéljünk, hogy nem is ennyiért mennek általában a kártyák, ez egy elég ritka eset. Inkább olyan 0.3-0.5 dodóra lehet számolni. Nah, akkor már nem nagyon hozza vissza az árát. És akkor még ott van az a tényező is, hogy vajon megveszik-e, akar-e valaki olyan kitűzőt... Plusz újabb probléma, hogy Indiegalan (hogy a példánál maradjak) megveszed "valódi" pénzért ezeket a játékokat (amikkel, valljuk be nem biztos, hogy a kártya kipotyogtatásán kívül fogsz még egyszer játszani), majd ezt "átváltod" steames, virtuális pénzzé, amikor sikerül eladni a kártyát. Ennyi erőből fel is lehetne tölteni a steam walletra azt az összeget.
-
Vertigo18
addikt
válasz djculture #106300 üzenetére
Majd negyven éves vagyok jómagam is... mégis roppant mód élveztem.
Borderlandshoz... Nekem minden egyes alkalommal végig kell néznem minden egyes átvezetőt és fordítani szinkronban a fiamnak. Ráadásul már annyiszor láttuk mindet, hogy ha kihagyok egy fél mondatot, akkor egyből rámszól, hogy nem fordítottam rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest