- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz cskamacska #130894 üzenetére
Az MS Store-on belül van Xbox app, az egy fokkal kezelhetőbb és úgy rémlik egyből lehet szűrni a game pass játékokra vagy legalábbis áttekinthetőbb és nincs tele Candy Crush és társaival.
-
gyantaszuz
aktív tag
Koszi a valaszokat! El is engedtem a dolgot. Bar megjegyeznem, hogy az official x360 kontrollerbol is kb. a harmadikat nyuzzuk, nem tul jo minosegu szerintem. A Logitech megoldasaival szemezek meg. hatha lesz mostansag valami jo bestbuy.
-
gyantaszuz
aktív tag
Ha már kontroller. Ezek az ebayen 3ezer Ft-os x360 like kontrollerek mennyire használhatóak? Van valami tapasztalat? Életem értelmével havi 2-3 nem túl komoly injustice/mk partira kellene.
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz Norbi095HUN #100128 üzenetére
Mondtam, hogy gányul van optimalizálva.
Amúgy valamit nagyon elcseszhettek az utolsó pár update-ben, mert spanom viszonylag jobb konfigját is megizzasztja (i7, 8gb ram, ssd + valami 2gb-os vga).Régebben vígan játszható volt a most minimumnak kikiáltott konfogon majdnem full beállításokkal (unity engines verzióban), de ahogy jöttek az update-ek egyre több vasat kért. Kár érte, nagyon mókás kis játék.
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz Norbi095HUN #100047 üzenetére
Tapasztalataim szerint a Rust elég gányul van optimalizálva, amúgy baromi jó, ha van egy kisebb csapat, akivel tudsz játszani.
-
gyantaszuz
aktív tag
Humble Monthlyból átvenném a Banished-et értelmes ár fejében!
-
gyantaszuz
aktív tag
A Free Weekend keretein belül a Don't Starve is leárazást kapott, viszont a Humble Store-ban még így is olcsóbb a DLC.
[link] -
gyantaszuz
aktív tag
Rockstar leárazások nuuvemen.
GTA 4 complete ~3 euró
GTA complete ~5 euró -
gyantaszuz
aktív tag
Star Command 0,89 euró iOS-re az appstore-ban.
(céges proxy miatt csak innen tudom linkelni) -
gyantaszuz
aktív tag
Egyébként milyen értékeléseket kapott a Sniper Elite 3? Melóhelyen vagyok és sz***á van tiltva minden ilyen jellegű oldal/videó.
Azon filózom, hogy nem-e lenne érdemesebb elcserélni. -
gyantaszuz
aktív tag
válasz huskydog17 #71903 üzenetére
Köszi!
Az kb. ajándék, de az LE is 10-ért. -
gyantaszuz
aktív tag
A Skyrim megkapta a 66%-os akciót jól értesültem?
Melóhelyen vagyok és itt le van tiltva, így nem tudok utánanézni.
Kártyákból 5 euróért egy LE jó vételnek tűnne. -
gyantaszuz
aktív tag
válasz morvaigaben #71670 üzenetére
Köszi!
-
gyantaszuz
aktív tag
Jól sejtem, hogy a Skyrimre még érdemes várni?
Gondolom előfordulhat flash sale-ben. -
-
gyantaszuz
aktív tag
44 országban ingyenes a Deus Ex: The Fall iOS-re.
Hazánkban papíron sajnos nem elérhető (és sanszos, hogy magyar appstore-ban sem lehet aktiválni). De aki az érintett országok valamelyikében rendelkezik appstore accounttal és lusta kettőt kattintani, annak tudok adni kódot (nem vpn-es trükközéssel elért kódok). Egyébként ahogy nézem bármennyit lehet generálni, de csak lehet nekem bugolt be. Fene sem tudja.[ Szerkesztve ]
-
gyantaszuz
aktív tag
Ja látom már korábban jelezték.
Ingyen Afterfall Insanity Extended EditionPlusz vmi érdekes bundle-re lehet számítani a héten.
Celebrate ONE MILLION Indie Gala bundles sold with us! Join the party! Also stay tuned because a fantastic BIG bundle will launch toward the end of the week![ Szerkesztve ]
-
gyantaszuz
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy a Minecraftet szokták akciózni? Nem nagyon találok infót róla.
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz Heavyrain #48338 üzenetére
Egyébként ebben az a "szomorú", hogy iOS-re ingyenes. Vagy lehet, hogy csak az volt, de akkor írom úgy, hogy ingyen is be lehetett szerezni. Gyanítom, ha van androidos megfelelője, azt is.
Jó, nem egy eget rengető összegről beszélünk, de a fentebb leírtak alapján már annak is tekinthető. -
gyantaszuz
aktív tag
A HumbleBundle-ös Worms Revolution megéri a felárat?
[ Szerkesztve ]
-
gyantaszuz
aktív tag
Nuuvem-és FIFA14 kishazankban aktiválható? Ha igen, akkor van valakinek Brazíliában élő rokona/ismerőse?
-
gyantaszuz
aktív tag
Hétfőig ingyenes az asphalt:airborne ios eszközökre!
-
gyantaszuz
aktív tag
iOS felhasználók figyelmébe:
Limitált ideig ingyenes az unmechanical (magyar nyelvet is támogat). -
gyantaszuz
aktív tag
Don't Starve -50%
És debütált a workshop is hozzá. -
gyantaszuz
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #39949 üzenetére
-
gyantaszuz
aktív tag
Disciples III akció az indigala-n.
-
gyantaszuz
aktív tag
Ha valakinek kellene, van egy -25%-os Dungeon Hearts és egy 50%-os Sniper Elite (1) kuponom steamre.
Természetesen ingyen. gyantaszuz néven megtaláltok steamen.ps.: Július 30-ig érvényesek!
-
gyantaszuz
aktív tag
iOS felhaszálóknak ingyenes:
Mirror's edge
Dead Space
Sims Medieval
Flight Control
Mind a HD és sima verziók ingyenesek. -
gyantaszuz
aktív tag
Nem tudjátok, hogy a steam-es Left 4 Dead bundle két kulcsot ad?
A 2. részét giftelni szeretném, az 1. részt pedig meghagyni trade-re. -
gyantaszuz
aktív tag
Megköszönve az eddigi infókat/segítséget/kulcsokat, megosztom egy szerencséssel az elfekvő Magicka - Nippon dlc kulcsomat.
Lehet kicsit gonosz leszek, de íme:
(szám)W0M(szám, binárisan: 0101)-RRYTW-JD88G -
gyantaszuz
aktív tag
válasz BomiBoogie #36060 üzenetére
Köszi!
-
gyantaszuz
aktív tag
Egy Trine 2-ért cserébe lenne egy Left 4 Dead GoTY edition-öm (steamgift). Érdekelne valakit?
[ Szerkesztve ]
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz gyantaszuz #34678 üzenetére
Probléma megoldva, köszönet érte maross-nak.
Bocsi a dupláért. A szerk. idő sajnos lejárt. -
gyantaszuz
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni a nuuvem-es civ 5-tel kapcsolatban. Ezt Mo-ról, ha meg tudom venni, akkor be is tudom aktiválni? Néztem a steamdb-n, de így kómásan nem igazodtam ki túlságosan rajta.
Plusz, ha ezt megveszem, akkor a steamen tudom rá aktiválni a dlc-t bármikor. Vagy nem így van?
Ja és nem tudom, hogy külön van-e PC-s és MAC-es verzió, de ha igen, akkor a MAC címkét mennyire vegyem komolyan? -
gyantaszuz
aktív tag
válasz BigBlue69 #34566 üzenetére
Sajnos(?) kell hozzá az alapjáték.
Szerk.:
Ezeket adja:• 1 Royal Dragon - The most powerful unit in the game.
• The Elite Dwarven Mercenary Army - Includes gunpowder riflemen, cannons, and other powerful Dwarven units.
• 120 Starting Crowns - Equal to a week's worth of in-game resources (a $10 value)[ Szerkesztve ]
-
gyantaszuz
aktív tag
-
gyantaszuz
aktív tag
Esetleg valakinek van USA-ban élő rokona/ismerőse? Nagyon szeretnék egy Battlefield 3-at.
-
gyantaszuz
aktív tag
Gamefly mail, hátha érint valakit:
We want to thank you with a coupon for 20% off your next purchase of a Paradox Interactive PC title, valid through Friday, 24 May on select Paradox Interactive PC games or bundles* available for pre-order or purchase. Please find your one-time use coupon code below, and enter it during checkout:
Coupon Code: PEK3RFXL323H6MMG
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz SenorGrande #32552 üzenetére
Köszi az infót!
-
gyantaszuz
aktív tag
Egy Torchlight 2-be én is nagyon szívesen betársulnék.
-
gyantaszuz
aktív tag
ajándék tochlight steam kód a gamestarhoz, ha a szerkesztőségben veszed. hátha érint valakit
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz SenorGrande #31172 üzenetére
Nem dlc-k, két külön aktivalhato játék.
Sima verzió, nem goty. Akkor jól jártunk. -
gyantaszuz
aktív tag
Öcsém ma vett az 576-ban egy Dead Island-et. A dobozban a játék serialján volt egy steamen aktiválható kód is, amit természetesen nekem adott. Létezhet, hogy 1500 Ft-ért kapott 2 kópiát?
Nem láttam a dobozt, szóval nem tudom miféle verzió lehet.szerk.: beaktiválta a steam mindkét kódot
[ Szerkesztve ]
-
gyantaszuz
aktív tag
Nálam már ott főtt a dolog, hogy nem találja a steam accountom.
-
gyantaszuz
aktív tag
Van 18 db DOTA 2 meghívóm, ha kell valakinek, szóljon bátran.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest