- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz oriic #112599 üzenetére
Nem mellesleg eddig is az volt.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
-
-
morfondőr
őstag
Far Cry 5-ről kicsi morzsák: Youtube
Egy Cop Car-ból Kevin Bacon karakterét, mint főhőst el tudnám képzelni!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
i2k
őstag
Starpoint Gemini 2 - INGYENES.
"Giveaway!
This game is free until May 24th at 10AM Pacific Time! Once you add the game it will remain in your account after the free period."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
Skullwipe
senior tag
-
Dilikutya
félisten
válasz oriic #112583 üzenetére
Évek óta ingyenes, hozzá sem adódik a fiókhoz. Van belőle Redux is, az a fizetős. Lehet, hogy valamikor ez is az volt, talán a 2013-as új rész megjelenésekor tették ingyenessé.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Shadow Warrior Classic - Ingyenes lett Steamen.
Live-Die-Respawn
-
sixpak
nagyúr
válasz cskamacska #112579 üzenetére
Nagy csalódás, valóban. Én még az átlagnál is jobban rühellem a kempereket (számomra a scope egy szitokszó ), ezért hidegzuhanyként ért a dolog.
Persze ez az egész nagyrészt a játékosok hibája.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
cskamacska
addikt
válasz sixpak #112570 üzenetére
Én meg nyomtam szegény Vietnámra egy vastag refundot.
Day of Infamy után valahogy nem jön be ez az eszetlen zergelés, csak hogy a kemphadsereg jól ledaráljon.Helyette lett 3 eurós Wolf Pack(RtCW+Wulf3D+SoD) és 6 eurós The Old Blood amivel teljes lett a Wolfenstein kollekció(meg nem is nagyon lesz rá nagyobb zakció Bethesda új árképzése alapján szóval miért ne ). Van még mai nap hétig szintén 6 eurós Wolfenstein The New Order, szintén különösen ajánlott.
Illetve ott fityeg még mindig BundliStarson a MAY5 kuponnal 7,6 eurós Homefront The Revolution Freedom Fighter Bundli a 3 eurós FEAR Bundle társaságában. FEAR kiegekkel alapmű, FEAR 2 Reborn DLC sose volt még külön 2,5 euró alatt, FEAR3-al meg el lehet bohóckodni koopban baráttal.
Failfront Teh Mehvolution meg így áll most: "From what I hear about release the game was super buggy and ran poorly, but Dambusters surprisingly patched the hell out of it and Beyond the Walls is a great send off with some great level design. Considering the development hell it went through its enjoyable in its current state."
avagy
Waypoint.Vice.com - Why, Nearly a Year Later, 'Homefront: The Revolution' Is Still Getting Updated
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Dilikutya
félisten
válasz cskamacska #112577 üzenetére
Amíg Gabe él, a Steam marad. Akkora bázisa van, hogy ha bedőlne, az aktuális South Park játék még megkapná a 'Gabe anális beültetése' DLC-t.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
cskamacska
addikt
válasz reelc #112572 üzenetére
A lényeg az lenne, hogy a digitális vásárlás, a Szép Új Felhős Jövő, az eléggé mindent vagy semmit alapú, mert a kisebbek veszélyeztetettek, és a kiadói boltok sem biztosak, aktuális kiadói politikán múlik minden. De a Sztím, az örök..
Illetve még annyit, hogy a GoG DRM mentessége jó dolog, pláne ahhoz képest, hogy egyes kiadóknak már agyára megy a jólét, és folyamatos kapcsolatot igényló DRM-eket kívángatnak, mert akkor jó az adathörcsög, ha teleképen szörcsög, de ez a "ha kimúlik minden nekem akkor is megmaradnak a játékaim" dolog teljes önáltatás, első tucat kedvencet még ki lehet menteni, de 500+ játéknál már teljes képtelenség ezt menedzselni.
-
tomsolo
addikt
Humble storeban Metal Gear V 7-8 dollár,
de amcsi vpn kell a vételhez.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
TheProb
veterán
Végigvittem a The Uncertain: Episode 1 - The Last Quiet Day-t, nem volt rossz. De a 15€-s árat azért "viccesnek" tartom 2 óra gameplay-ért...
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
reelc
veterán
válasz cskamacska #112571 üzenetére
Köszi a rövid történeti összefoglalást, nekem sok új volt benne.
Az említett 8-10 éve fogalmam sem volt mi a digitális vásárlás, meg hogy lehet így venni játékot. Szépen elmentem az MM-be, és max.2500-ért (EA Classics, Ubisoft Exclusive - szóval az ilyen olcsóbb újrakiadások között) szemezgettem néha, ami tetszett. Meg Tescóból 1-et fizet 2-őt vihet EA Classics, 4e-ért Diablo 2 + LoD, stb. azért nézegettem az akciós újságokat. Meg néha a 2 hazai gamer újság, amikor érdekelt a teljes játékuk.
Úgyhogy gyűltek régen a lemezes játékaim, és jól elvoltam pl. a Steam nélkül is.
Ez utóbbi csak azért volt meg, mert annó a 9600XT Ati kártyához adtak egy Half-Life 2 kupont, ami aztán tartalmazta később a többi Valve játékot is, mire kijött a Half-Life 2. De a Steam is évekig be se volt kapcsolva, pár éve kellett megint, amikor elkezdtem bundlikat veszegetni, és örültem, hogy még megvan a legalább 5 éve elfelejtett fiókom. -
cskamacska
addikt
válasz FollowTheORI #112536 üzenetére
Azért látszik hogy a népek egy része, bár lehet hogy már 30 éve gémingel, de megßopni még nem ßopta meg a korai digitális vonatra, ill néha vonat alá ugrálással.
8-10 éve ugyanis szintén voltak elegen a boltok, GamersGate(Paradox kiadói boltja volt, eladták), GameTap, Impulse(Stardock kiadói boltja volt, eladták), Direct 2 Drive(IGN boltja volt, eladták), Games for Windows Live!(a Microsoft.. büntetőmozidélutánja volt, PC-s bűneinket megbosszulandó ), Steam, utóbbi még csak nem is egyértelmű market leaderként, illetve random pici kiadói/fejlesztői boltok, legtöbbje a Digital River-hez kiszervezve(aminek szolgáltatásait még a legutóbbi időkig is igénybe vette a Uplay és Origin).
Érdekes, Digital Riverrel volt a legkevesebb gond, mert ott szépen le volt írva, hogy a digitális vásárlás 1 évre szól, utána onnét szerzi be a delikvens a telepítő fájlokat, ahonnét jobban esik, ezt külön 10-20 dollárokért lehetett meghosszabbítani évenként/játék.Na most a konkurencia már akkor is érezhetően kevesebbet nyújtott mint a Steam, és annak rendje és módja szerint fűbe is harapott, Impulse kétszer is, mert GameFly-ként is kimúlt, Direct 2 Drive szintén kétszeresen megsirattuk már GameStop elteregóval is, utódintézményei GameStop és Direct 2 Drive néven már kizárólag Steam kulcsokat árulnak. Jobb sorsra érdemes GamersGate is az utolsókat rugdalja, Metaboli elvileg még prüntyög, de a kínálatot elnézve nekik sincs sok hátra, és bár a Green Man Gaming újabb versenyző, de végül magát a létrejöttét alapul adó játékvisszaváltós szolgáltatást kellett kukázni a felhasználók és kiadók ellenszelében, és váltak egyszerű kúcsosbóttá.
Na és mi történt a megvett játékokkal a lejárati idő után? Nekifutásból minden ment a kukába, hiszen nem azért tartjuk felhőben a délutáni indie platformer FPS-re valót, hogy aztán vinyóra hörcsögöljük mind a 20TiBibáját játékainknak.
Így nem nagy csoda hogy a népek a piacvezetőhöz sereglenek sűrű tömött sorokban, így még ha nem is a Sztím lenne objektíven a legjobb kliens, akkor is ez lenne a legbiztonságosabb választás.
"Persze a 3-4 naggyal elég kicsi ennek a valószínűsége"
Ezzel nem értek egyet, bár speciel pont most a Battle.net-ről volt szó, ami már egy elketyeg, de az Ubisoft és az Electronic Arts is működtetett már régebben boltot és klienst, ha az elemzőik úgy ítélik meg, hogy akár csak egy centtel olcsóbban jönnek ki PR fallout költséget beleértve a más kliensen árusítással, akkor szemrebbenés nélkül dobni fogják az Origin és Uplay platformjaikat.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Bocsi, ha vótmá, Rising Storm Vietnam beta elérhető...holnap estig asszem.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Źşë'
addikt
azért nem háborogtam akkor sem, mert tudtam hogy nem is lehetne másképp kijönni egy játéknak / tapasznak...
az hogy egyáltalán kijönnek tapaszok a játékokhoz meg tök normális dolognak tartom
ez a bármi lecsúszik azért erős kifejezés!
"igen, játszottam a cdtelepítős-pecskergetőss rémálom korszakban is. aztán viszont jött a steam és megszoktam egy szintet. ami sajnos a TÖBBI kliens képtelen megugrani.... EZ a gond."
nem lehet hogy te vagy túl érzékeny az adott témában?! akár hányszor feljön ez a téma te mindig megugrod az embereket/kiadókat
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
arty
veterán
"emlékszem a crysis warsot hányszor pecselték meg mennyit keresgéltük az aktuális pecseket, még a játék megjelenése után évekkel is.. csak hogy tudjunk multizni // és sztem még mai napig megvannak winyón ezek a pecsek"
az originverzáddal 2017-ben _PONT_ itt tartassz. ezért bosszonkodok - én pl.: az EA tehetségtelen, engedje át ezt a melót másnak. te persze nyilván nem háborogtál 2007-ben sem és most sem, vannak ilyen emberek is, bármi lecsúszik, igaz? .....
(#112530) reelc - igen, játszottam a cdtelepítős-pecskergetőss rémálom korszakban is. aztán viszont jött a steam és megszoktam egy szintet. ami sajnos a TÖBBI kliens képtelen megugrani.... EZ a gond.
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
i2k
őstag
válasz TheProb #112566 üzenetére
Mivel ezt kéri minimum "NVIDIA GeForce 8600 GT / ATI Radeon HD 2600 XT or greater" a CPU-ban lévő HD3000 röhögve kiköhögi azt, amit a játék kér.
"Published on Jan 25, 2016
My Specs
Intel core i5-2450m 2.50ghz
4.00 gb RAM
Intel HD Graphics 3000
Windows 10 64-bit
I do not show my gaming skills, only test the performancegame runs very well on that gpu"
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
TheProb
veterán
Invisible, Inc.-nek mennyire nagy a gépigénye HD3000-en elmehet?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
bullseye
addikt
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
reelc
veterán
válasz TheProb #112556 üzenetére
Esetleg más stílus: Torchlight 1 (van benne notebook mode, bár nem használtam).
UT2004 ha lövöldöznél.
Kalandjátékok, esetleg.
Igazából bármi, ami eddig nem jutott az eszedbe, mert nem nagyon volt limitje a gépednek.
Nézd át a játék könyvtáradat.
Elő lehet szedni akár a 10+ évvel ezelőtti kedvenceket is.[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz reelc #112555 üzenetére
HD Graphics 3000 van ebben az i5-ben.
Tycoonok, végülis ja, jöhetnek a jobbak. SimCity4-be már rengeteg órát beleraktam anno, nemtom lekötne-e még. Bár bennem is felmerült amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz TheProb #112554 üzenetére
Ránézésre hasonlóak a jobbféle Tycoonok?
Rollercoaster Tycoon valamelyik része?
Game Dev Tycoon.
SimCity™ 4 Deluxe Edition
Heroes of Might & Magic III Complete.
Ennyi jutott az eszembe.
Tudom ezek meglehetősen régiek egy kivételével, de újabb alternatívákat, amik futni is fognak, nem tudok.Azok a Latitudek ha jól tudom nem tartalmaznak + VGA-t, az alap van bennük, irodai gép széria. Szóval ehhez mért teljesítmény, shared memory stb.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Szervizbe kell küldenem a "gamer" laptopot, így a cserelaptopomra kell költöznöm (latitude e6420). Milyen gamet ajánlotok most ami elmegy 2nd gen i5-ön is?
Puzzle, stratégia (nem RTS), gondolkozós, stb. jellegű gamek jöhetnek pl. Viszont platformereket messze elkerülöm. (2D nem jön be).
Utóbbi időben ezekkel toltam, amik relatíve egy rezsón is elfutnak: Turmoil, Train Valley, Project Highrise.Remélem nem adtam meg túl tág intervallumot.
-
reelc
veterán
Amennyire megtudtam állapítani, a Gurunál a 2010/11 Red Orchestra: Ostfront 41-45 lehetett az első Steames, a GSnél pedig nem igazán tudom.
Volt GfWL, Uplay, és a lemezes védelem is, 2013 folyamán lett Steames/Uplayes játék rendszeresen mindkét újságnál. Uplay főleg a Gurunál.Engem elsősorban a GS 2012-2013 egyes számai érdekeltek, Wolfenstein, és Marvel játékok.
(#112552) Csapoati: De később jóba lettek, Episode 1 jöhetett a GShez 3,5 év múlva.
Furcsa volt most így összesítve látni, hogy x újság lead valamit, és akár 2 év múlva benne van a másikban
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz bullseye #112550 üzenetére
mondjuk az lehet, mert talán még HL2 is volt, ill. 1-2 steam drm játék elvétve, de mióta megszűnt sztem csak steames játékokat adnak az újság mellé
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
reelc
veterán
Esetleg arról van valakinek listája, hogy a hazai gamer újságok (PC Guru, Gamestar) régebbi játékai mióta Steamesek? A Wikipédia nem tartalmaz ilyen részletetet.
Lehet beszereznék 1-2 régebbi címet, csak jó lenne tudni, hogy azokat nem regisztrálta az eladó sehova, mert még nem kellett.
A Wolfenstein (2009)-ről ugrott be a dolog, nem lehet kapni, és a PC Guruhoz volt melléklet multi nélkül, ami amúgy is halott lenne.[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
cdkulcs
Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration kuponnal 12.53 €
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Źşë'
addikt
F.E.A.R. Bundle 2.99€ tyű ez elég baráti
-
-
i2k
őstag
Én is rendeltem elő náluk, nem is egyszer. Minden gond nélkül. Azóta is megvannak a játékok.
Sőt, az előrendelési ár is baromi jó volt mindkét esetben.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Źşë'
addikt
válasz Doky1988 #112538 üzenetére
merész vagy cdkey-el CDG-n még az ár besorolás alatt van, sztem olyan 14ezerre lehet számítani minimum
Tekken 7 Deluxe, boxed verzió csak lemezek nélkül, ennek mi értelme
-
Doky1988
senior tag
Van itt valaki aki előrendelte már a CoD WW2 -t? Én cdkeysen 10800ftért rendeltem ma elő. Ott volt a legolcsóbb
DokY | www.zsolti.hu
-
reelc
veterán
válasz FollowTheORI #112536 üzenetére
Nem fog minden stúdió csinálni, főleg nem a kisebbek - ettől nem tartok, azért kellenek erőforrások (ember, pénz, hardver) a fenntartásához, fejlesztéséhez, supporthoz. A kicsiknek nemigen érné meg.
Hacsak többen össze nem fognak csinálni egy Steam alternatívát. De valószínűleg annyi vita lenne a színfalak mögött (működtetés, árak belövése, részesedés, stb.), hogy nem hiszem hogy csinálnának ilyesmit.
Persze előfordulhat, hogy esetleg pl. az Uplay vagy Origin nyit más kiadók felé, de olyan árakkal kellene operálniuk (kevés haszon), ami meggyőzné a fejlesztőket, hogy ne a Steamre vigyék a játékukat, ez sem túl reális.A nagyoknál is van sok probléma, pl. próbálj egy x éves CoDdal vagy valami hasonlóval multizni. Többen írták régebben, hogy a régi Assassin's Creedek (ha jól rémlik ezekről volt szó) patchelése kriminális az Uplayen. Nyilván te több dolgot feltudnál sorolni, én nem ismerem az új játékok 99%-át.
A sok kliens attól függ, ki mivel akar játszani, és ki mennyire szemellenzős. A legjobban a "csak Steamre" emberek fogják megszívni a görcsös ragaszkodásuk miatt. Aki rugalmasabb, annak ott lesznek a kliensek. Jól írtad, uninstallálni is lehet, ha kijátszottad ami érdekelt onnan (és ha nem elég az, hogy nem töltődik be a Winnel).
Amúgy amiket felsoroltatok, azokhoz a Win boltját is hozzá csaphatjátok, akárhogy is hívják azt a Win10-es valamit.
Amúgy a WBPlayről nem hallottam még, a Rockstar különcködhet úgyis buknak rá az emberek akik szeretik a játékait. Az Epic Games Launchert próbáltam amikor megnéztem az új UT-t korábban. Majd használom, ha pár év múlva megjelenik az a játék. Addig nem lesz semmi, amire nekem kellene. Habár lehet mire kijön, már nem is fog érdekelni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz reelc #112530 üzenetére
Alapvetőn az a rizikó benne, hogy ha egy studio csinál magának egy sajátot, akkor mikor csődbemegy kérdésessé válhat ezen játékok sorsa.
Persze a 3-4 naggyal elég kicsi ennek a valószínűsége, de ha mindenki elkezd sajátot csinálni, annak már nő az esélye. Becsődölnek és lelövik a szervereket, akkor azok a játékok "elvesznek".
A másik meg, hogy egy szint fölött azért tényleg zavaró lehet már a sok kliens.
Mondjuk nálam csak a négy nagy van fent, sőt valszeg ha végre kitolom az SC Nova-t akkor a Bnet törlődik is, mert mással nem játszom tőlük.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Agyzuzo
addikt
Ismerős... Nekem is volt egy ilyen mappám, összeválogatott patch-ek, modok, mentések, stb...
Azért ANNYIRA nem volt vészes, de tény, hogy egy Steam kliens jóval egyszerűbbé teszi a dolgokat.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
i2k
őstag
Nekem DVD-n...:
De még HDD-n is van ~800 MB-nyi. Régi játékokhoz.
-
reelc
veterán
Ez is igaz.
Most eszembe jutott az általam ismert játékok közül a legnagyobb patch király.
Vampire: The Masquerade - Bloodlines. Anno a Guruhoz adták 2007-ben, a játék 2004-es. Voltak benne hibák, de már akkor volt egy halom unofficial patch. Nekem nagyon tetszett a játék, szép volt (A Half-Life 2 mellett akkor még az egyetlen HL2 motoros játék volt), tetszett a sztori, a világa, meg úgy minden.
Most látom lelkes rajongók még mindig patchelik, fantasztikus elhivatottság ez.
Most nézem nincs meg a játék digitálisan csak lemezen, majd lehet behúzom GOGon, ha lesz akcióban.[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz reelc #112530 üzenetére
igaz, csak az emberek hajlamosak elfelejteni bizonyos dolgokat, aztán a megszűnt probléma helyére újakat állítani, mondhatni mindig kell lenni valamilyen dolognak amin lehet bosszankodni
emlékszem a crysis warsot hányszor pecselték meg mennyit keresgéltük az aktuális pecseket, még a játék megjelenése után évekkel is.. csak hogy tudjunk multizni // és sztem még mai napig megvannak winyón ezek a pecsek
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
(#112528) FollowTheORI: szépen összeszedtétek, köszi.
Gondolom sokan emlékeztek még pl. a 6CD-s Unreal Tournament, vagy a minimum 4-5 patch manuális installálását igénylő játékokra? Most direkt szélsőségesebb példákat írtam a digitális platformok előtti időkből.
Akik annyira morognak a több kliens miatt, azok játszottak abban a korszakban? Ennek fényében tényleg akkora érvágás +1 kliens?Engem nem érdekelnek a vitrin meg kártya, meg mivel ki játszik, stb., egyéb funkciók. A telepítés és a patchelés érdekel. Talán még a játék értékelések, véleményezések amik az én szememben hasznosak.
Nekem annó a Steam sem tetszett, mert rám kényszerítették. Azóta is kényszerítik a kiadók a platformokat mindenkire. Ha tetszenek a funkciók, és rendesen működik a lényeg (telepítés, patchelés), akkor a jónép is jobban elfogadja.
Mindezt mondom úgy, hogy 2004 óta van Steamem, és évekig remekül elvoltam nélküle és a társai nélkül. Aztán egyszercsak a boltból vásárolt lemezes játék is Steamet kért...Egyik platformnak sem vagyok ellene, csak ne megint a vásárlókat szívassák, működjenek rendesen. Ez meg a kiadó felelőssége.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
i2k
őstag
* STEAM
* Origin,
* Uplay,
* GOG Galaxy,
* Battle App,
* WBPlay,
* itch.io Desktop App//Desura már csak volt
-
Hokunda
senior tag
Öröm-bódottá, hogy a steam éppen most bírta összekaksizni magát minden téren.
-
Crytek
nagyúr
Next PC Upgrade: 2022
-
i2k
őstag
https://www.gog.com: "Mount & Blade" - INGYEN.
-
cskamacska
addikt
válasz FollowTheORI #112517 üzenetére
"Akkor már csak egy lépés hogy a Call of Duty is oda jöjjön."
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #112517 üzenetére
Akkor PC-n meg is hal a széria mert így se veszik és tolják annyian mint anno, de ha ezt akarják akkor ez lesz, én is csak +1 sornak húzom be az újakat (na jó, a single-t kitolom 1x és kész, a multit meg utálom kb minden játékban), és mivel Activision valamikor elég drága +1 sor.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Akkor már csak egy lépés hogy a Call of Duty is oda jöjjön.
Szerintem a Bnet közösségi és közösség építő, multi-kulti ökoszisztémája miatt jön oda a Destiny... úgy néz ki ez lesz az Activision multis/online gaming plattformja majd a jövőben.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Hunbeast87
senior tag
válasz warcat #112515 üzenetére
Azért ez nem teljesen igaz így:
Does this mean I'll be able to use my Blizzard Balance to purchase Destiny 2?Yes!
A Blizzard Balance meg a WoW-ban megszerzett gold nem ugyanaz. Természetesen, ha goldból tokent veszel és azt váltod BB-re, az már járható útnak tűnik. Bár a token ára mostanában tutira az egekben van.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
wesker24
senior tag
HELL YEAH !
[Life is Strange 2 is confirmed ?[ Szerkesztve ]
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
i2k
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Napi durva pletyka: Destiny 2 nem jön Steamre, Blizzard App-on lesz elérhető. Este 7-kor remélhetőleg kiderül mi az igazság.
Live-Die-Respawn
-
cyberkind
félisten
Ha megvan a Mortal X-hez a Kombat Pack 1-2 nem változik meg a játék neve XL-re?
-
ayo
veterán
válasz cyberkind #112499 üzenetére
Nincs mit. Én ezeket leginkább a maguk idejében toltam, de néha néha visszatérek egy-egy jobb részhez.
Amúgy pont most írták, hogy új patch jött a Goldeneye-hozhttp://jateknaplo.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest