Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
DrTechnoid #113689 üzenetére
Nekem meg csak az első két napban adott matricát. Minden nap megcsinálok mindent. Még kártyából se bírom kirakni, abból is csak x3-x4 ugyan azt adja.
-
pingtest
tag
válasz
https://steamdb.info/badges/?badgeid=26
-
Farkas86
senior tag
válasz
DrTechnoid #113691 üzenetére
Viszont aki nem csinálta meg az megcsinálhatta később és mivel most már 4 et ad így ugyanannyi feladatra többet tudott összeszedni.
-
-
Źşë'
addikt
válasz
mert sztem az elején nem csinálták meg a feladatokat, most már 4et ad, az elején "csak" 3at adott
-
válasz
cskamacska #113686 üzenetére
Mért van az hogy van akinek leszórta mindet, valakinek meg nem? Nekem is kell kb 3-4 darab ahhoz hogy az összes kép teljes legyen
-
szami777
addikt
válasz
-
cyberkind
félisten
válasz
Nekem már csak 3 kell.
-
tomsolo
addikt
Disney Infinity bundle - 75 % - 13,74€
-
cyberkind
félisten
válasz
ProEvoFan #113677 üzenetére
Ez egy jó kérdés, haver benne volt az új csapatban akik "átvették" a honosítást de ki is lépett pár szöveg után mert katasztrófa volt az egész, most ott tartunk, hogy 86%-nál van az egész jó régóta, de le se vagyunk szarva, ha valami hiba van akkor nincs válasz, nekem pl így vagy úgy de szar az általuk írt program 10-ből 8x.
-
Skullwipe
senior tag
válasz
ProEvoFan #113677 üzenetére
Én elhiszem, hogy sok a munka vele. De ha olyan lesz mint az előző részeké... akkor lehet jobb ha világra se kerül, mert így minek.
Csak úgy még a másik témára. Most vettem pár dolgot g2a-n, 3,3 EUR-ért, ebből csak az adó 50cent volt... kemény így már, annyival sokkal azért már nem olcsóbb mint gondoltam és ugye így sajnos a kockázata is meg van... kár hogy ez így alakult, de érthető hogy védik magukat.
-
cyberkind
félisten
válasz
oriic #113675 üzenetére
Nem mondom, hogy én se szólok egy-két projektet de ami már évek óta megy, és csak csúszik ilyen meg olyan okok miatt az már sok mert ezeket a címeket szinte garantált, hogy más elvállalta volna de így már nem fogja mert "csinálják", most épp a Gta 5-re és a Batman Arkham Origins-re gondolok, inkább bele se kezdtek volna így.
Engem az se zavarna ha fizetni kéne ezekért ha tudnám, hogy készül és lesz valami belőle, ez a Baker meg teljesen más téma ha már fizetés.
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
cyberkind #113669 üzenetére
"Én nem ismerem a fordítót de nekem simán kedvem szegné egy ilyen és ezután szarnék bármit is kiadni a sok hálátlannak."
Szerencsére nem így működik a világ. Ha bármely cég vagy személy vagy gyár vagy bárki akinek a termékére hurrognak szarozzák akármi bármi rosszat mondanak gőgösen nem csinálna többet semmit már rég világvége lenne. De int írtam nagy szerencse, hogy nem így működik a világ.
-
cyberkind
félisten
válasz
bullseye #113666 üzenetére
Anyázás nem volt de elégedetlenkedés és ezzel kapcsolatban véleménynyilvánítás igen, hogy virágos játékkal is tesztelni kellett volna meg a többi.
Én nem ismerem a fordítót de nekem simán kedvem szegné egy ilyen és ezután szarnék bármit is kiadni a sok hálátlannak.
De olvass bele ha gondolod.
-
Crytek
nagyúr
-
-
tomsolo
addikt
válasz
micafighter #113651 üzenetére
g2a 10 eurós cucc magyar áfával
7,87 minusz g2a sarc (mennyi is ez most, 0.25 x 2?)
-
ProEvoFan
nagyúr
Borderlands 2 magyarításával nem tudjátok mi a helyzet?A honlapjukon az ucsó infó az volt, hogy elindult a zártkörű tesztelés...de azóta eltelt 2 év
-
i2k
őstag
"hát majd a köv summer sale nél jöhetsz egy szép statisztikával, hogy mi változott "
Már lejjebb (feljebb) is ott van, hogy mi változott --- alapvetően drágulás állt be. (S mivel júzer piac, ez a drágulás nem 100%-osan a teljes kínálatra, hanem annak nagy részére igaz. Mert - sejthetően - a sefterek berezeltek kicsit a változó szabályok miatt és/vagy épp annak hatására vérszemet kaptak.)
Amúgy meg nem, nem fogok évente összehasonlítást lőni - az idei is teljesen véletlenül alakult. Ahogy írtam, (2-3) napi rendszerességgel nézem a wishlistem, a 06.23-ai épp úgy jött ki, hogy egy régi munkalapon a tavalyi rajta volt. Ennyi.
-
ayo
veterán
nyilván most ott is jobbak az árak, de azért ilyen szürke hétköznap jobbak az árak. emlékszem hogy MKX pár ezer forint volt már az első hónapban míg steamen 23k. én nem nézem ezeket, csak ezt is onnan tudom, mert MKX topikban szinte mindenki onnan vette meg a játékot.
közben giftelés nincs, tehát a kulcsáraknak is feljebb kell menni és akkor jön ez az adó dolog is... hát majd a köv summer sale nél jöhetsz egy szép statisztikával, hogy mi változott
-
i2k
őstag
válasz
cskamacska #113652 üzenetére
Hogy a viharba ne érne
A Mankind Divided -- szerintem! -- jó játék.
S mindenkinek megfontolandó, aki szerette az előzményét (Human Revolution). -
i2k
őstag
"egész évben ezek az árak"
Nem, nem így van.
Én átlagosan 2-3 naponta, de van hogy naponta (!) felnézek a kinézett címek miatt a szürke zónába (G2A, CDKeys, és az allkeyshop), szóval tudom, hogy mennyit ingadoznak ezek az árak - különösen a G2A-n.
Akadnak nem változó címek, de többségében +/- 0,01 - 2-3,xx euró között ugrálnak az áraik.A teljes piac nyilván nincs feltérképezve nálam, de az a 80+ cím, amit nézek elég minta. Szerintem.
-
cskamacska
addikt
Deus Ex: Mankind Divided + Szezon Passz + Deus Ex The Fall megér 15,37€-t?
-
ayo
veterán
válasz
micafighter #113649 üzenetére
mondjuk g2a oldalon egész évben ezek az árak, szóval ez még szerintem sokaknak nem lesz gond, főleg ha sima vpn-nel ki lehet játszani...de ugye tesztelni kellene
-
i2k
őstag
válasz
tomsolo #113640 üzenetére
Én sem próbálom ki az "új" rendszert, hogy konkrétabban válaszolhassak bárki bármilyen kérdésére...
Viszont ez - azt hiszem - elég beszédes:
G2A - ugyanaz az első, legjobb ajánlatot adó eladó! - csak pár, jobban kirívó eset.
S ne feledjük: mostantól a lenti árak +27% nálunk! (szerk.: ugye ezt kellene megerősíteni, de én nem teszem próbára!)Final Fantasy Double Pack - III + IV --- 2017.06.30 = 7,82 euro
Final Fantasy Double Pack - III + IV --- 2017.07.01 = 11,96 euro (azaz: +4,14 euro!)
STEAM-en ez (III + IV) --- 6,49 + 7,24 = 13,73Final Fantasy Double Pack - VII + VIII --- 2017.06.30 = 8,95 euro
Final Fantasy Double Pack - VII + VIII --- 2017.07.01 = 11,99 euro (azaz: +3,04 euro!)
STEAM-en ez (VII + VIII) --- 6,49 + 6,49 = 12,98Final Fantasy Double Pack - XIII + XIII-2 --- 2017.06.30 = 8,99 euro
Final Fantasy Double Pack - XIII + XIII-2 --- 2017.07.01 = 13,90 euro (azaz: +4,91 euro!)
STEAM-en ez (XIII + XIII-2) --- 6,49 + 7,99 = 14,48Mass Effect: Andromeda --- 2017.06.30 = 23,60 euro
Mass Effect: Andromeda --- 2017.07.01 = 24,99 euro (azaz: +1,39 euro!)Resident Evil VII --- 2017.06.30 = 24,99 euro
Resident Evil VII --- 2017.07.01 = 25,99 euro (azaz: +1,00 euro!)
STEAM-en ez --- 29,99 -
Crytek
nagyúr
-
echterion
nagyúr
válasz
micafighter #113643 üzenetére
Az első már megvan ps4-re csak vannak nála jobbak is, így ki se próbáltam. Van fölös 25 ojró "gótuarénámon" aztán azt lenne jó elsütni valami kafa játékra.
-
bullseye
addikt
válasz
echterion #113621 üzenetére
Elsőt kitoltam, nem ajánlom. Nagyon broody főhős, elég hülye történet (túl komolyan veszik, és ahhoz képest gyenge), vezetési modell bűnrossz, és úgy rémlik alig volt less-lethal, és meg már csak ilyen békés vagyok.
2-t most készülök, de azt hallottam kellően komolytalan, bohóc dolog, jobb rendszerrel, jobb móka, stb. stb. És minimális köze van csak hozzá az 1-nek, vagy annyi sem.
-
echterion
nagyúr
válasz
micafighter #113627 üzenetére
Azt a szót nem nagyon értem, de sebaj.
Olvastam is róla kicsit, inkább kihagyom sztem. Köszi a véleményt. -
Lackki
őstag
válasz
eszement24 #113630 üzenetére
cpu fogyasztás és a vcore is más
és gyanítom hogy a külső hőmérséklet sem volt azonos mert a ram is jóval hidegebb lett
-
eszement24
aktív tag
válasz
FollowTheORI #113598 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
-
tomsolo
addikt
-
i2k
őstag
Életbe lépett a G2A-n a beígért változtatás.
Számos címnél meg is ugrott a legalacsonyabb ár. Akad olyan cím, melynél ~5 euróval is! -
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
Eddig sale vásárlások(illetve most értem rá):
Stories: The Path of Destinies
SHENZHEN I/O
The Room Two
Legend of FaeA Shenzhen olcsóbb ha a pakkot választod (és megvannak a többiek).
Még hétfőn lehet jön mellé pár waifu cucc, de még meglátom.
-
echterion
nagyúr
Mennyire különböző a watch dogs első és második része? Érdemes az elsőt kitolni a 2. előtt? Történetileg van összefüggés közöttük?
-
cskamacska
addikt
válasz
cyberkind #113619 üzenetére
Nem áldoztak be azok semmit, elqrták, nem kicsit, nagyon.
The Story Behind Mass Effect: Andromeda's Troubled Five-Year Development
-
lappa86
aktív tag
A dreamgame.com-ról vásárolt már valaki, hivatalos viszonteladó ez az oldal? Az isthereanydealen fenn van, szóval gondolom, hogy megbízható oldal.
-
cyberkind
félisten
Most akkor tényleg nem kap sztori DLC-t a Mass Effect Andromeda?
Ez esetben jó sok év pihenő jön és egy reboot, kellett is elkúrni a 3. részt és teljesen elvenni a játékosoktól az eredeti főhőst.
-
válasz
W.Wilson #113613 üzenetére
Ettől féltem. Tehát sima pech, ami bárkinél előjöhet...
(amúgy jó, hogy írtad az alaplapi tüskéket, nekem anno a ram akkor nem ment dual chanelben, amikor elgörbült egy tüske... de sajna nálad ezekszerint nem ennyire "egyszerű" a helyzet)
---
és hogy legyen ajánlat is!
Lovers in a dangerous spacetime - akinek van 3-4 gamepadja és hozzá társasága, esetleg unja az overcookedet... vesse rá magátrendkívül szórakoztató, akár kisebb kölkök is tevékenyen részt tudnak venni a játékban.
OVERALL: Overwhelmingly Positive (809 reviews)
Egyetlen hibájának a hálózati játék lehetőségének kihagyását szokták felróni.
-
cyberkind
félisten
Több mindentől függ ez, ha multizni akarsz de sokat akkor a PUBG, ha horrort szeretnél de relatív rövid játékot akkor a Resi 7-et, ha pedig sci-fit akkor a Prey amit ha nem speedrun-olsz akkor jó sok idő alatt tolod ki, és persze jó nehéz.
Nekem a Prey kéne mert a Resi megvan ez a PUBG meg túl felkapott (ki tudja mikor pukkan a lufi) és multizni se szeretek.
-
eami
veterán
picit on-abb
Prey / PubG / Resi 7 ? Melyiket inkább?
-
eami
veterán
szerintem ebbe itt felesleges túl nagy mélységekig belemenni, de gondolom két fő oka van. bizonyos hőmérséklet felett a forrasztások, bizonyos anyagok változnak/engednek ami nem biztos hogy jót tesz. na meg a vezető fémek jobban vezetnek alacsonyabb hőmérsékletnél (~gyorsabb).
-
Źşë'
addikt
válasz
Csapoati #113604 üzenetére
vga-nál sem a mozgó alkatrészek mennek tönkre az agyonhasználtságtól
a beszélgetés lényege az hogy a túlzott hőmérséklet növekedés élettartam rövidülést okoz, ez tiszta sor, még fizikából is tanították annak idejénill egy kérdés a témával kapcsolatban, vajon miért van oly sok fajta cooler, és miért cél a hőfok minél alacsonyabban tartása? fogós kérdés hm
-
W.Wilson
aktív tag
válasz
Csapoati #113604 üzenetére
Az én 2600K-mnak mondjuk valami memvezérlő hibája lehet, mert pár év után megmakacsolta magát, és már csak 2 slotban hajlandó meghajtani a memóriát, ráadásul azt is single channelben. (Még mielőtt valaki elhajlott tűkre gyanakodna, kipróbáltam másik lapban, ugyanez volt, és ebben a lapban is kipróbáltam ismerős prociját, azzal ment mind a négy slot.)
-
cyberkind
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Óvodások homokozója
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- BestBuy ruhás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Nintendo switch OLED
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- PS Plus előfizetések
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest