- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Crytek #111997 üzenetére
De azert kicsit mas hogy most tamogatjuk es lesz belole valami vagy majd valamikor elindul valami es 3 ev mulva kapunk egy olyan jatekot amitol ugy erzem mintha gothic1-et inditottam volna el, megbukik a francba, es mindenki elfelejti.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Crytek
nagyúr
válasz maross #111996 üzenetére
A kickstarter legtöbbször csak "kirakat". Ha nem is lesz meg a zsé (márpedig sanszos hogy nem) keresnek máshol befektetőt vagy más early access lesz steamen.
A magyar kupolaváros is csufos kudarc lett de egyszer majd megjelenik ha lesz elég pénzük vagy találnak esetleg segítséget, de lesz belőle game. Egyszóval nem kell aggódni
Várjuk szeretettelNext PC Upgrade: 2022
-
tomsolo
addikt
válasz tomsolo #111994 üzenetére
"*Gabriel Angelos does a backflip in a terminator armour*"
LOL
Aki kiakarja probálni az itt tudja.
Márha szereti a MOBA-t
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
tomsolo
addikt
RIP Warhammer 40,000: Dawn of War III.....
De örülök, hogy nem rendeltem elő.
-
Crytek
nagyúr
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Aki esetleg jár euronicsba és lát BF Hardline 599FT-ért kérem vegyen kifizetem.. Meg NFS Rivals is érdekel az is ennyi.. Köszönöm
-
sagem
addikt
Nyilván ebben is van igazság, de attól egyenesen hányhatnékom támad, hogy a G2A lépten nyomon valamiféle Robin Hood szerepben szeretne tündökölni és sokan be is kajálják ezt a maszlagot, hogy ők a jófiúk a történetben..a lengyel tulajdonú, hongkongi székhelyű választható áfakörű (áfát ki tudja hova és kinek fizető - ha egyáltalán fizető) védelmi pénzes patyolat cég
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
i2k
őstag
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
nagyúr
Függőségéről beszélt az egyik legjobb snookerjátékos
Neil Robertson: I’m a recovering addict, video games seriously damaged my snooker
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Crytek
nagyúr
Új Dune!!!! reconquest Ilyeneket bezzeg nem bundleznak hamar
-
wesker24
senior tag
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
Dilikutya
félisten
válasz Sirpi #111979 üzenetére
Ez így igaz, viszont a Saints Row 2 ettől függetlenül 48 órán keresztül ingyenesen a fiókodra kerül, akkor is, ha a Steam-en nincs meg.
A Saints Row 3-ból pedig mindenképpen a Full Package lesz aktiválva, akár az volt meg, akár nem.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Microids most küldte a Syberia II kódot. Ha valaki igényelte és nem kapta meg, nézze meg spam mappát, nekem oda tette valamiért gmail.
Live-Die-Respawn
-
Sirpi
senior tag
válasz Crytek #111978 üzenetére
Egészen pontosan a teljes sorozatot hozza a gog connect:
Saints Row 2
Saints Row: The Third - The Full Package
Saints Row: Gat out of Hell
Saints Row IV: Game of the Century Edition[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Crytek
nagyúr
GOG-on Saints Row 2 free + gog connectel akiknek megvannak steamen most megkapja gogra is őket.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
https://www.bundlestars.com/en/game/the-technomancer: "The Technomancer" - 66% - 10,19 euro
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Fernet
senior tag
válasz warcat #111970 üzenetére
Kibírom, nem sürgős, csak meglep, hogy online vásárlásnál ennyit kell várni egy kulcsra. Nem egy helyről vásároltam már és általában azonnal, vagy maximum egy órán belül megjött a kulcs. wingamestore-nál meg most tartok 24 óránál. Mindegy, előbb-utóbb csak megjön, legközelebb meg kétszer is meggondolom ha náluk akarnék vásárolni. Legfeljebb ha valami nagyon akciós.
-
Fernet
senior tag
Sziasztok!
Tegnap este vettem egy játékot wingamestore-ról. Jött visszaigazolás a vásárlásról, de kulcsot nem kaptam. Az oldalukon az áll a játék címe mellett, hogy "Processing purchase check back later". Azt értem, hogy feldolgozás alatt, de ennyi ideig? Most vásároltam először náluk. Normális, hogy ennyi ideig ülnek rajta?
-
BasketWink
tag
-
i2k
őstag
válasz DFlash #111961 üzenetére
https://github.com/Codeusa/Borderless-Gaming: Borderless Gaming.
Ingyenes. Működik.//Szerk.: Mondjuk 4:3-ra még nem próbáltam...
[ Szerkesztve ]
-
DFlash
tag
Előre is bocsánat a kérdésért, de régebbi játékot hogyan tudok ablakban futtatni, ami videobeállításoknál a felbontást csak régi 4:3 képarányokat ad meg? (640x480, 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200)
-
S1M0N
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Halo Wars: Definitive Edition coming the 20th of April to Steam.
Live-Die-Respawn
-
cskamacska
addikt
-
Crytek
nagyúr
Wooden House kedvcsináló Hátha valakinek meghozza a kedvét egy kis húsvéti kikapcsolódáshoz.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Mr.Csizmás #111945 üzenetére
Ha jól látom, akkor talán valami néhány száz Forintot lehetne rajta keresni minden illeték után, annyiért meg nem éri meg az ördöggel cimborálni
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Frod
addikt
Az itthoni boltokban dobozosan kapható Dawn of War II: Honor Guard Collection, vajon megegyezik a steam-en jelenleg méregdrága Dawn of War II: Grand Master Collection-nel?
Ha jól látom a nagyobb kiegészítők mind benne vannak, tehát csak a mindenfelé skin-t buknám el? (Gondolom az játékmenetet nem is nagyon érintene + elvileg a dobozos is Steam-es)[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
tomsolo
addikt
HUMBLE STORE
McDROID - 0,99€Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
echterion
nagyúr
válasz oriic #111938 üzenetére
A videó fasza lett. Az nem derült ki számomra belőle, hogy akkor ez most fps lesz? Vagy tps? Ha az előbbi, akkor nálam nem játszik, ha az utóbbi, akkor várós.
Neten csak annyit találtam, hogy "action shooter": ez talán az fps-t takarhatja, attól tartok.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na akkor tereljuk a temat.
Star Wars Battlefront II trailert lattatok? [link]
Live-Die-Respawn
-
echterion
nagyúr
Húha, vigyázzatok, mert ha tovább reszelitek a fingot, berobban.
-
Vertigo18
addikt
Igen, ennyi lett volna. Egy "elgépelés", ahogy már az elején is írtam.
Ennyi! Egyébként amint rányomok a "piros négyzetem" alatti linkre, azonnal bejöna tied, amit már szintén leírtam, amin a HELYES árak vannak.
Csak ezeket én már mind írtam...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
i2k
őstag
válasz Vertigo18 #111932 üzenetére
A tiéd "sub" oldal, azaz eleve egy főoldal alatti oldal. Ja kérem, hogy te napok óta egy elgépelt labelre izgulsz?
Elárulom, hogy http://store.steampowered.com/app/208140/ ez az "első oldala" a játéknak. S itt azt láthatod, amiről képet lőttem.
-
Vertigo18
addikt
válasz Csapoati #111933 üzenetére
A pirossal bekarikázott résznél a termék ára egyenként 35€ lenne helyesen! A benne lévő termék összesen két darab!
Az "Endless Grand Master Collection" lenne 120€, aminek tartalmát a kolléga feljebb helyesen felsorolta. Az nem 2 játék.
De mondom egyszerűbben! Mennyibe kerül az "Endless Space Collection" alapból? 35€, igaz?
Mi van oda írva a pirossal általam bekarikázott részhez? "Endless Space Collection 119.99€..."
[ Szerkesztve ]
-
-
Vertigo18
addikt
EZ a kép, amit TE linkeltél, már a második oldal. Írom még egyszer sorban. Van az első oldal... Nekem ez így néz ki:
35€ helyett 1€... Bekarikáztam zölddel... DE alatta (pirossal bekarikázva!) ugyanaz a CÍM 199.99€ért!
Ha a pirossal bekarikázott részre kattintok, AKKOR jön elő az az oldal, amit te vágtál ide be, és OTT már helyesen, a "Grand Collection" kerül 120-ba.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz Vertigo18 #111930 üzenetére
Muti meg, hol látsz te olyat...:
-
i2k
őstag
válasz Vertigo18 #111928 üzenetére
Érzed a különbséget?
Buy Endless Grand Master Collection -- 119 euro
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
* Dungeon of the Endless™
Dungeon of the Endless™ - Australium Update
Dungeon of the Endless™ - Crystal Edition Upgrade
Dungeon of the Endless™ - Rescue Team Add-on
* Endless Legend™
Endless Legend™ - Echoes of Auriga
Endless Legend™ - Emperor Edition Upgrade
Endless Legend™ - Guardians
Endless Legend™ - Shadows
Endless Legend™ - Shifters
Endless Legend™ - Tempest
Endless Legend™ - The Lost Tales
* Endless Space® - Collection
Endless Space® - DisharmonyBuy Endless Space Collection -- 34,99 - 97%OFF - 1 euro
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
* Endless Space
Endless Space - DisharmonyA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Vertigo18
addikt
válasz Mr.Csizmás #111926 üzenetére
Igen, ez például számomra totál káosz. Persze kibogozható, de azért... nah!
A linkeden felül ott van, hogy Endless Space Collection -97%;
34.99€-> 1€Alatta: "Az e csomagban szereplő tételek": Endless Space Collection:
119.99€-> 1€Ugyebár már ez is baromság... Hiszen 10 centivel feljebb (tudom, monitorfüggő...) ott van, hogy mennyiről van leárazva...
Aztán "alul" megint megismételve az első sor... "-97%;
34.99€-> 1€"Viszont, ha a középsőre ("Endless Space Collection:
119.99€-> 1€") rákattolok, akkor elvisz a játék saját oldalára, ahol szintén megemlítik első sorban az akciót, alatta pedig ott van, hogy a 119.99€ az a "Endless Grand Master Collection"...Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
válasz genndy #111917 üzenetére
Azért van pár érdekesség itt...
A linkeden 34.99€ az Endless Space Collection.
Rögtön alatta ott van megint az Endless Space Collection kattintható változatban, itt 119.99€-t ír ki. Ha rákattintunk, akkor az új lapon az Endless Scpae Collection ismét 34.99€-ról van leárízva 1€-ra, alatta pedig az Endless Grand MAster Collection kerül alapáron 119.99€-ba.
Egyébként jó ez a játék?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Crytek #111921 üzenetére
"Négy éve hallottunk utoljára"
Dehogy négy éve... - Kár érte amúgy, hogy nem jelent meg tavaly, én vártam.
Live-Die-Respawn
-
Crytek
nagyúr
-
echterion
nagyúr
válasz cskamacska #111918 üzenetére
Mennyire jó ez a játék mondjuk egy Civ sorozathoz képest? Azzal elég jól elvoltam, ezt most nem tudom, behúzzam-e kártyapénzből.
-
i2k
őstag
válasz cskamacska #111918 üzenetére
"Storage: 85 GB available space"
Sok sikert azoknak, akik játszani is akarnak a Tamriellel...
-
cskamacska
addikt
válasz genndy #111917 üzenetére
Nem glitch, marad hétfőig:
Amplitude Studios @Amplitude
Can't wait to play #EndlessSpace2 on May 19th? What if we told you Endless Space is 1 buck until Monday?más
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited ingyé hét..vége -66% zakcióval
Most rendkívül zakciósan csak 65€ a Gold meg az új Morrowind kieggel[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
tomsolo
addikt
Steam
-
Pocok256
veterán
Közben bundlestarrol megvéve köszi
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
i2k
őstag
válasz bullseye #111909 üzenetére
"Out of Stock" - csak tájékoztatásként.
-
bullseye
addikt
Jogos, mindig elfelejtem, hogy isthere-éknél ők nincsenek fent valami tech gond miatt.
Szerk: Ami nem is ők, hanem a GMG, de akkor miért nem mutatta ezt?[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Pocok256
veterán
Hogy kicsit témához is kapcsolódjak Mortal kombat xl merre legolcsobb kinguin g2a gondolom ?
-
morfondőr
őstag
válasz Pocok256 #111904 üzenetére
A 10k/db árból vezetékes Xbox 360 pont kijön bár én is inkább az Xbox One-t javasolnám! Van itthon mindkettőből, de valahogy jobban kézre áll a One és sokkal érzékenyebb, precízebb. A 360 burkolata viszont jobb minőségű, bírja az ütéseket, már párszor leesett és semmi baja! Nekem usb recieveres One kontrollerem van, amihez egyszerre 8 db-ot tudsz párosítani (4 db-ot, ha audió eszköz is van csatlakoztatva). BT-sről nincs tapasztalatom, de érdemes utána nézni, hogy pl. azzal milyen a késleltetés, mert pont egy MK-ban nem mindegy. És az is kérdés, hogy egy BT vevőhöz csak 1 vagy több kontrollert is lehet-e csatlakoztatni? Mondjuk bármelyik One kontrollert használhatod micro usb kábellel is. Kompatibilitással sosem volt gond, plug and play minden játékban, a PS4 kontrollernél a fórumban több játéknál is jeleztek gondot, hogy nem úgy megy, ahogy kellene.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
arty
veterán
válasz Pocok256 #111904 üzenetére
xbox one kontrollert tudnám javasolni, de ezzel kapcsolatban van pár dolog:
- 10k helyett inkább 16-17k/db
- 3 fajta van: usb dongle-s, usb dongle-s/3.5" jack dugós, usb dongle-s/bluetooth-os/jackdugós. az usb dongle a vevő, ami a legutóbbi változathoz már nem kell. a kontroller is tud audio eszköz lenni, a hang megy rá wireless és a jackbe dugott fülesen hallod a játékot
- elég jó ergonomia, remek üzemidő és kompatibilitás (vs. playstation ds4: bár van akinek jobban bejön a minősége, az üzemideje csapnivaló és a kompatibilitása sokszor katasztrófa - trükköznöd kell, hogy adott játékban menjen, általában xbox kontrollert emuláltatnak vele...)
- win10 ajánlott[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Pocok256
veterán
Rohadtul nem ide tartozik, de itt tök jó fej arcok vannak szóval hátha tud valaki nekem segíteni
Szóval van egy Alienware 13 r3 as laptopom bluetooth mindennel és ahhoz szeretnék venni két kontrollert mortal kombathoz meg ilyen kis gagyi cuki játékokhoz. Kérdés az milyet vegyek max 10k /db lenne kb amit szívem szerint kiadnék érte, de fogalmam sincs hogy megy ez valaki azt mondja hogy új xbox one kontrollerek már kékfogon keresztül isntant mennek(vagy a SONY DualShock 4 o.O ) igy wifi receiver sem kell (na meg mi az hogy kell külön wifi receiver ). Valaki ha feltudna világosítani vagy helyre igazítani hol tudnék ehhez infot gyűjteni nagyon megköszönném
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz cyberkind #111899 üzenetére
én is kétlem a Bayo 2-t mert annak idején a Nintendo hozta vissza az egész csapatot, hogy meg tudják alkotni a második részt. Nier után viszont tök jó, hogy Bayonetta is van PC-re, reméljük lesznek még itt új címek.
(#111900) eami: jól tetted, nekem így van meg a két rész, mostanság eléggé szép árban mozog eBay-en
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest