Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• r3dsnake

nagyúr

Sziasztok! noti vásárlás előtt állok, legalábbis nagyon elkezdett érdekelni a 1215n. esetleg tudnátok írni pár személyes tapasztalatot? valamint lenne néhány kérdésem, mert külföldi oldalakon mindent írnak össze-vissza.

- A töltőcsatlakozó tényleg nagyon vékony, és hajlamos a beletörésre? Sok helyen említették ezt a problémát, bár nem tudom ezt orvosolták-e már, valamint hogy ez gari keretin belül javítható-e?

- Akksi normál használatnál mit bír? (közepes fényerő, wifi, net, nem ion kártya)

- Full HD mkv-kal hogy boldogul, esetleg blurayjel, külső full hd megjelenítőn használva? (gondolom ehhez kell az ion)

- Játékoknál mit bír? Nem fontos szempont, mert konzolon játszok, de kíváncsi lennék esetleg pár címre és fpsre hogy mire képes : )

- A proci ugye 64 bites, de a memóriavezérlő tudtommal 32-es. Tehát hiába teszek bele neki 4gb ramot, nem fogja látni?

- Az ION kártya mekkora saját memóriával rendelkezik, valamint vesz el a ramból is? Vagy csak a ramot használja?

- Próbálta már valaki SSD-vel? mennyit dob az akkuidőn és a teljesítményen?

- Mennyire macerás otthoni keretek között a memória, vinyó cseréje? Gari ugrik?

- Olvastam azt is, hogy nem mindegyik modell képes usb 3.0-ra. Ez mitől függ?

- Kétképernyős megjelenítési módot mennyire viselni? Tehát pl full hd monitor, mint főképernyő, és a notié, mint másodlagos.

Elnézést a rengeteg kérdésért, de nem vásárlás után szeretnék szembesülni az esetleges problémákkal. Ez mind fontos szempont számomra, amikre kitértem? Hálás lennék, ha legalább pár kérdésem válaszra találna, nagy segítség lenne. Előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák