Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Filmnézésre nekem jobban bejött a fényes, viszont ebookot olvasni matton jobb volt. Kevésbé fárasztotta a szemet.
De lehet valakinél meg pont fordítva van.

-
csudri
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Igen, az új árakat néztem. Úgyhogy no offense.

Amúgy az a baj ezekkel a kis genyókkal, mint Te is produkáltad a dolgot, marha könnyű leönteni őket. Ugyanis már nincs az, mint régen, hogy a számítógépnek van egy szent hely a lakásban és kész, hanem mobilak, ágyban, könyhában mindenhol használjuk és nem éppen kakaóállóak.

-
csudri
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Pár ezer Ft? A 700-as 35ropi, a többi 60ezernél kezdődik. Azért az nem pár ezer Ft...
-
csudri
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Ilyeneket nem kéne írni...
Én is vettem egyet kemény 35ropiért és pont jó volt arra, hogy a síeléskor szóljon róla a zene.
Én ugyen nem netbooknak, hanem ebook readernek vettem, de teljesen használható.Nem ezen kell Corel Draw-t használni meg ilyenek, ez egy célszerszám és arra, amire készült, ráadásul ennyiért kiváló!
-
csudri
őstag
válasz
Jano_023
üzenetére
Tegnap ugyan ezzel a problémával találkoztam egy asztali gépnél. Ha XP-t használsz, akkor próbálkozz ezzel! Ki kell törölni egy rendszer file-t, a neve tcpipbm.sys.
A windows\system32\drivers mappában van. Itt olvastam [link]
Nekem azóta nincs kékhalál, a file törlése nem okoz semmilyen problémát.
Sok sikert!
-
csudri
őstag
válasz
mpepe20
üzenetére
Erre godnoltam. Én még nem próbáltam, mert még mindig filózom, hogy kell-e nekem EEE.
-
csudri
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Igazából korábban is olvastam laptopról, nem is a billentyűzet zavar, hanem az, hogy a jelenlegi gépen nem éppen pehely súlyú és kényelmetlen a dolog.
Nagyon szimpi nekem ez a kis 700-as, de most rákerestem aprón a nagyobb kijelzős társaira, még filózom nagyon.
Mennyire van erősebb aksi a nagyobb EEE pc-kben? Mert nekem fontosabb a hosszú üzemidő, mint plusz 1-2 col.
-
csudri
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Az ebook olvasók nagy része 5 ill. 6 colos, ezért gondoltam, hogy ez a kis drágaság is alkalmas lehet rá, hiszen 7 colos kijelzője van. És akkor már nem csak könyvolvasásra jó, hanem ha kell felugrom vele a netre stb. És lekalózkodok pár könyvet...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csudri
őstag
-
csudri
őstag
Sziasztok!
Egy tök alapfapad 700X2G vásárlásán filózom. Főleg arra kellene, ha megyünk valahová társasággal akkor valamiről menjen a zene és esetleg ebook olvasónak használnám.
Mennyire bántja vajon hosszátávon ez a kijelző a szemet az e-ink technológiás ebook olvasókhoz képest?
Második kérdés, hogy ebben ugye alapból csak egy két gigás tárhely van, erre milyen oprendszert lehet rárakni? Felmegy rá egy normáls xp külső optikai meghajtóról vagy valamilyen módosított cucc kell neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)