- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Steam Deck
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ufff
senior tag
válasz runner 125 #3583 üzenetére
Már szerintem nem a Cirma, hanem a H.R.P.
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Ufff
senior tag
válasz Chipi77 #3456 üzenetére
Kell neki egy BIOS frissítés. Az a baj, hogy nekem anno csak XP alól sikerült a frissítés, de azóta megy már a win7-tel is. Olvass vissza, már nem emlékszem mi volt a gond, de akkor leírtam. Aztán hogy ebben a topicban, vagy ebben írtam, azt nem tudom, de talán a belinkeltben volt inkább. Próbáld esetleg meg letölteni a legfrissebb ASUS Update progit, csináld meg a BIOS frissítést, majd tedd fel a gyorsbilentyűk driverét (honlapon megtalálható). Ezután működni fog.
Ha segítség kellene, ide írj, mert a privátot mindig elfelejtem megnézni...
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Ufff
senior tag
válasz runner 125 #3432 üzenetére
Szerintem is...
-
Ufff
senior tag
válasz zakroland #3319 üzenetére
De, arra gondoltam, bocs. Csak közben ezerrel bújom a kis Diamond2 -met, hogy mit tudok méág buherálni benne, amitől nem f.ssa össze magát a windows meg a manila...
Örülök, hogy sikerült.
-
Ufff
senior tag
válasz runner 125 #3278 üzenetére
Az kizárt!
A processzor fogyasztása 60%-a az elődnek, ezt még talán el is hiszem. DE! Ott van a kijelző, ami ugyanannyit eszik. Ergo az egész max 1-2 órával fogja tovább bírni, azt is csak papíron..."És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Ufff
senior tag
Sziasztok.
Tudom, hogy nem ide tartozik, de megosztom veletek életem egyik legrugalmasabb garancia ügyintézését.Kb. 2 éve vettem egy Logitech VX Revolution lézeres egeret. Aztán meg még egyet otthonra. Történt, hogy a céges egérbal gombja elkezedett rosszul érintkezni. Mivel AutoCAD-del dolgozom, sokszor okozott meglepetést a működése és ez nagyon zavart.
elhatároztam, hogy addig becipelem az otthoni egeret, azzal dolgozom a javítás alatt. Mivel nem tudtam hol van szerviz, felhívtam az ügyfélszolgálatot. Nem, nem vártam napokat, heteket egy automatát hallgatva, szinte rögtön felvették.
Kérték, hogy frissítsem a "setpoint" -ot, és hívjam őket, ha nem változik semmi.
Nem változott, hát hívtam őket.
Szintén azonnal felvették, elkérték az egér gyári számát és az azonosítóját, majd megkérdezték a nevemet és a címemet, ahová az új egeret küldhetik. Nem akartam elhinni. Nem kértek garancialevelet, számlát, semmit. valószínűleg látták a rendszerben, hogy mikor készült az egér, és hogy belefér a garanciális időbe.
1 héten belül megérkezett a teljesen új egér.
Azt hiszem ez a legkorrektebb dolog, semmi kétségem afelől, hogy innentől hű leszek a márkához."És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Ufff
senior tag
válasz montero7 #3243 üzenetére
Ha nem veszed le a gépről a burkolatot, akkor elég biztos, hogy belehal...
Le kell bontani a bukolatokat, ennyi. Utána meg tökéletesen portalanítani! Erős homokfúvó eltöri, kilukasztja a műanyagot. Csak gondoltam szólok..."És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
Ufff
senior tag
válasz runner 125 #3228 üzenetére
Ajánlok egy kis ablaktisztítót, csak rá kell fújni max 2-t a gépre, és az általad említett ruhával letörölni! Nekem nincs rajta még karc...
-
Ufff
senior tag
válasz runner 125 #3217 üzenetére
Homokfúvatni? SOHA nem próbálnám meg. Amúgy meg tessék néha letakarítani, és máris nem lesz csúnya!
-
Ufff
senior tag
válasz runner 125 #3087 üzenetére
Jááájjj, de kirekesztőűűnek teccccik lenni, hee'!
Nekik is kell vmit venni a segílybűűű'...[ Szerkesztve ]
-
Ufff
senior tag
Kell egy olló, egy kés, 2 mg forrasztóón, forrasztópáka, öngyújtó, némi zsugorcső, oszt kész. Nem bonyolult dolog, meg kell csak keresni a hibás részt és kivágni. Kb. 5 cm-rel lesz max. rövidebb a töltő kábele...
-
Ufff
senior tag
Két kérdésem lenne, amire nem igazán tudom a választ.
1. Touchpad driver. A legfrissebb van fent, de a vízszintes görgetés nem megy. Érzékeli, driver beállításoknál még megy, de máshol nem. Mit bénázok el???2. Energiagazdálkodási séma. van a windows 7 gyárija, az ASUS gyárija, meg a Netbook Hardware Control. Ez bárhogy számolom, 3 energiaellátási progi. Ezek közül melyik a legjobb? Mehetnek ezek egyszerre? Ha nem, és nem a win7 -é a legjobb, akkor azt hogy lehet kilőni?
ASUS EEE PC 1005HA -ról van szó. Köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
Ufff
senior tag
válasz runner 125 #2945 üzenetére
Nagyon közel van az xp-hez, de talán kicsivel többet eszik a win7. Viszont jobban is néz ki, na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Steam Deck
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Mini Hp
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- ASUS TUF A17 FA707XI 7940HS / RTX 4070 / 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest