Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Több bérgyártóhoz viheti a készülő fejlesztéseket az NVIDIA
- Autóhifi
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ufff
senior tag
válasz
runner 125 #3583 üzenetére
Már szerintem nem a Cirma, hanem a H.R.P.
-
Ufff
senior tag
válasz
Chipi77 #3456 üzenetére
Kell neki egy BIOS frissítés. Az a baj, hogy nekem anno csak XP alól sikerült a frissítés, de azóta megy már a win7-tel is. Olvass vissza, már nem emlékszem mi volt a gond, de akkor leírtam. Aztán hogy ebben a topicban, vagy ebben írtam, azt nem tudom, de talán a belinkeltben volt inkább. Próbáld esetleg meg letölteni a legfrissebb ASUS Update progit, csináld meg a BIOS frissítést, majd tedd fel a gyorsbilentyűk driverét (honlapon megtalálható). Ezután működni fog.
Ha segítség kellene, ide írj, mert a privátot mindig elfelejtem megnézni...
-
Ufff
senior tag
válasz
runner 125 #3432 üzenetére
Szerintem is...
-
Ufff
senior tag
válasz
runner 125 #3278 üzenetére
Az kizárt!
A processzor fogyasztása 60%-a az elődnek, ezt még talán el is hiszem. DE! Ott van a kijelző, ami ugyanannyit eszik. Ergo az egész max 1-2 órával fogja tovább bírni, azt is csak papíron... -
Ufff
senior tag
Sziasztok.
Tudom, hogy nem ide tartozik, de megosztom veletek életem egyik legrugalmasabb garancia ügyintézését.Kb. 2 éve vettem egy Logitech VX Revolution lézeres egeret. Aztán meg még egyet otthonra. Történt, hogy a céges egérbal gombja elkezedett rosszul érintkezni. Mivel AutoCAD-del dolgozom, sokszor okozott meglepetést a működése és ez nagyon zavart.
elhatároztam, hogy addig becipelem az otthoni egeret, azzal dolgozom a javítás alatt. Mivel nem tudtam hol van szerviz, felhívtam az ügyfélszolgálatot. Nem, nem vártam napokat, heteket egy automatát hallgatva, szinte rögtön felvették.
Kérték, hogy frissítsem a "setpoint" -ot, és hívjam őket, ha nem változik semmi.
Nem változott, hát hívtam őket.
Szintén azonnal felvették, elkérték az egér gyári számát és az azonosítóját, majd megkérdezték a nevemet és a címemet, ahová az új egeret küldhetik. Nem akartam elhinni. Nem kértek garancialevelet, számlát, semmit. valószínűleg látták a rendszerben, hogy mikor készült az egér, és hogy belefér a garanciális időbe.
1 héten belül megérkezett a teljesen új egér.
Azt hiszem ez a legkorrektebb dolog, semmi kétségem afelől, hogy innentől hű leszek a márkához. -
Ufff
senior tag
válasz
runner 125 #3228 üzenetére
Ajánlok egy kis ablaktisztítót, csak rá kell fújni max 2-t a gépre, és az általad említett ruhával letörölni! Nekem nincs rajta még karc...
-
Ufff
senior tag
válasz
runner 125 #3217 üzenetére
Homokfúvatni? SOHA nem próbálnám meg. Amúgy meg tessék néha letakarítani, és máris nem lesz csúnya!
-
Ufff
senior tag
válasz
runner 125 #3087 üzenetére
Jááájjj, de kirekesztőűűnek teccccik lenni, hee'!
Nekik is kell vmit venni a segílybűűű'... -
Ufff
senior tag
Két kérdésem lenne, amire nem igazán tudom a választ.
1. Touchpad driver. A legfrissebb van fent, de a vízszintes görgetés nem megy. Érzékeli, driver beállításoknál még megy, de máshol nem. Mit bénázok el???2. Energiagazdálkodási séma. van a windows 7 gyárija, az ASUS gyárija, meg a Netbook Hardware Control. Ez bárhogy számolom, 3 energiaellátási progi. Ezek közül melyik a legjobb? Mehetnek ezek egyszerre? Ha nem, és nem a win7 -é a legjobb, akkor azt hogy lehet kilőni?
ASUS EEE PC 1005HA -ról van szó. Köszönöm a válaszokat.
-
Ufff
senior tag
válasz
runner 125 #2945 üzenetére
Nagyon közel van az xp-hez, de talán kicsivel többet eszik a win7. Viszont jobban is néz ki, na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Mobil flották
- Több bérgyártóhoz viheti a készülő fejlesztéseket az NVIDIA
- iPhone topik
- Autóhifi
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i7-4GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest