- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psych0
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a 1101ha 2-3 nap után 100-ról úgy lemerül, hogy el sem indul? mind kikapcsolva mind készenlétben ez van. kéne valami ötlet, hogy hol keressek segítséget, mert ez így gáz.
vagy gari?
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Psych0
őstag
Sziasztok!
Adott egy asus 1101HA
Tudja valaki hova kell vinni szervízbe a gépet? A garlevelen nincs cím.Probléma: 1 hetes gép. Újraindítás után nem találta a windowst, neten annyi segítséget kaptam, hogy állítsam vissza bootnál a rendszert.
Visszaállítottam és első program amit feltettem a hdsentinel volt. azt írta a vinyo hetvenakárhány százalélos és van ~35 áthelyezett szektor. Na faja. A gép feltünően lassú van amikor fél perc alatt beindul, van amikor 5 perc alatt és van amikor indítás közben újraindul többször is.
csináltam a c-n egy chkdsk-t és mire végzett ~220! áthelyezett szektort és ~280 pending szektort talált a hdsetinel. a cucc szerinte 37 százalékos.Garanciális-e ez? A gép 10 napos és ebből 5-öt volt használva. Érthető okokból nem merem azt mondani a páromnak, hogy nyugodtan mentse az adatokat. és az hogy félóránként tölti át a nagygépre, amit írt (szigorlat lesz) nem megoldás egy 110 ezer forintos vadiúj gépnél.
Help!!
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Psych0
őstag
sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a 1005ha-h megér e 7k felárat a ha-m hez képest. jobb annyival a processzora és az akkuja +bluetooth?
valamint hol lehet ezeket megnézni, megfogni, mert netről rendelnék és szeretem tudni mit kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vírusirtó topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hangprojektor extrákkal: Samsung HW-Q700A teszt
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow X13 eladó (Ryzen 7, 32GB ram, 1TB SSD, RTX 3050)
- Mini Hp
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest