- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Core i3-8350K processzort párosítottak egy módosított Z170-es alaplappal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mob_zzz
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Szerintem két év garanciával és ezzel a felszereltséggel (XP Home is lesz hozzá, ha lehet hinni a notebook.hu-nak) verhetetlen a cucc. A legnagyobb erénye az eeePC-hez képest a kijelző. Szerintem ősszel én is bepályázom egy ilyet, jó lesz szakdolgozatírásra, netezni bárhol, plusz háttértárnak fotózáshoz (mert ugye kártyaolvasót is írnak a specifikációk közt).
Nagyon örülök egyébként ennek az eeePC által életrehívott trendnek, mert egy laptopnak (hordozható számítógépnek) alapkövetelménye a hordozhatóság. Egy ilyen pici, 7-8-9-10 colos gép pedig simán elfér akár a mappámban is, nem kell hozzá külön hátizsák. Optikai meghajtó csak ballaszt, aki nagyon igényli, USB-set tud venni hozzá. Ja és a relatív olcsóság. Végre nem kell business-class felárat megfizetni ahhoz, hogy valami használható legyen!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest