Hirdetés
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Hővezető paszták
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mob_zzz
aktív tag
Így van, előfordul, hogy ha éppen valami miatt nem tudom használni a gépemet, akkor a régi 300Mhz-es P2-vel tudok csak itthon netezni és kompromisszumokkal el lehet lenni vele. Messenger plusz max. 2 lapos böngészés elmegy rajta.
Szóval játékokon, meg fejlesztő programokon kívül bármit lehet használni ezeken a mini-subnotebookokon szerintem. Nagyfelbontású videokat sem hiszem, hogy valaki a 7-10"-on akarna nézni (azonkívül fentebb már ha jól rémlik tisztáztuk, hogy ezek nyilvánvalóan olyanoknak készülnek, akiknek van asztali gépük/nagyobb notijuk is). -
mob_zzz
aktív tag
Ja és ha már itt járok, az egyik fórumtárs az aprók között toboroz társakat egy csoportos frisített eeePC rendeléshez, ha valakit esetleg érdekel.
-
mob_zzz
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Szerintem két év garanciával és ezzel a felszereltséggel (XP Home is lesz hozzá, ha lehet hinni a notebook.hu-nak) verhetetlen a cucc. A legnagyobb erénye az eeePC-hez képest a kijelző. Szerintem ősszel én is bepályázom egy ilyet, jó lesz szakdolgozatírásra, netezni bárhol, plusz háttértárnak fotózáshoz (mert ugye kártyaolvasót is írnak a specifikációk közt).
Nagyon örülök egyébként ennek az eeePC által életrehívott trendnek, mert egy laptopnak (hordozható számítógépnek) alapkövetelménye a hordozhatóság. Egy ilyen pici, 7-8-9-10 colos gép pedig simán elfér akár a mappámban is, nem kell hozzá külön hátizsák. Optikai meghajtó csak ballaszt, aki nagyon igényli, USB-set tud venni hozzá. Ja és a relatív olcsóság. Végre nem kell business-class felárat megfizetni ahhoz, hogy valami használható legyen! -
mob_zzz
aktív tag
Ugyan nem eee, de ebben a kategóriában versenyez az MSI Wind is. Arról tudtok valami pontosabb infót (megjelenés ideje például)? Nekem a specek alapján szimpatikusabb mint az eee mostani formájában. Főleg a nagyobb kijelző miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios Neo 18 újszerű, garanciás erőgép
- HP ZBook 17 G6 Mobile Workstation i7-9850H/32GB/512SSD/RTX3000/FHD/LTE/
- HP EliteBook x360 1030 G2 i5-7300U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest