Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
válasz
lafaty80 #98396 üzenetére
Én is így húzom a gemeket, most 78-asok, de csapatban néha belógok GR 80-85-re. Bár ott 1-2 halál megesik, dmg meg oda már szinte semmi
De a fölött már nem nagyon látok publicon senkit. Így marad sokszor az alacsonyabb gemek húzása, caldesan kockázásra. Legalább egy 65-70-ig jó lenne felhúzni őket, hogy valamit érjenek is.
-
lafaty80
addikt
Bocs a hülye kérdésért, van valahol valami infó arról hogy hányas gem mennyi extrát ad az item-hez?
Most éppen gem upgrade-en vagyok, de pár keresés után feladtam hogy infót nyerjek erre vonatkozóan. -
Gorneck
legenda
válasz
MegalodonS #98388 üzenetére
A tank nem egyenlő Heal! Vmivel elég keményen fogta a mobokat...úgy, hogy alig mozdult a HPja...
-
MegalodonS
őstag
válasz
SQX_Barto #98389 üzenetére
Amikor jott a nekro,akkor az volt a baj,miert nem a druid,ha meg a druid jott volna,akkor meg miert nem az amazon.Ha meg egyszerre jott volna mind,akkor az egyik sz**** mint a masik fikaznank es megint nem orulnenk a tartalomnak!!
Meg kell ertenunk,egy tul nagy ceg kicsi jateka es mivel nem termel profitot,kicsit mostohan bannak vele!!Ha mi lennenenk a Blizz vezetosege,kizarolag a profitot neznenk ez nem a harom kivansag!!Ugyanaz mintha a Nagybani piac mellett,lenne egy langosos boded Nyiregyhazan a piacon,kb a beveteli aranyokat kivetitve.
En orulok,hogy kapunk vegre valami tartalmat,meg ha csak csepegtetitek is.Nem erdekel,hogy nekro,druid,vagy amazon,nekem mind1 megveszem es jatszok vele!!Lehet siras-rivas,ebbol a jatekbol,ha teleraknak mtranzakciokkal,sem hozna soha nagy penzt!!
Activision Blizzard generates $1.57 billion in Q3 revenue as Overwatch explodes
-
SQX_Barto
addikt
válasz
MegalodonS #98388 üzenetére
Van nemi igaza errorcode-nak is szerintem, lagok, rakas bug meg mindig a jatekban,
Orulok a necronak, de azert raferne nemi igazi ujitas is a jatekra...
Meg persze javitani a hibakat,csokkenteni/megszuntetni a lagot.Kivancsi leszek, ha bejon a Destiny 2, az mennyire fogja szopatni a szervereket....
-
MegalodonS
őstag
Nem vagyok egyedul
(#98383) SQX_Barto
Be fogjak tolni,nincs mas lehetoseguk
(#98384) errorcode06
Tudtam,valami szep szavakkal akarsz elvarazsolni de nem megy
!!Blabla most ez a gond a barbar meg a tobbi,meg a motor meg a funyiro
Mindig is baj volt es lesz ameddig mindenki kulonbozik e foldon.Soha nem lehet es nem tudsz egyetlen jatekot sem mondani e vilagban aki mindenkinek 100% megfelel!Tehat tokeletes jatek nincs es nem is lesz!!
Tehat a nekro egy csont en majd ragom,te meg majd eldontod,mit fogsz ragni,mert valamit fogsz ragni.GL HF
(#98385) Gorneck
Jelenleg a Nekronak nem tudok heal buildet,nem is lattam meg!
(#98386) Dyingsoul
Te tudsz, full heal buildrol???
-
reelc
veterán
válasz
Dyingsoul #98386 üzenetére
Igaz, a Crusi régebben volt 4 fős metában, mint a DH. Pedig a DH is eléggé elvolt hanyagolva. Ha nem csinálták volna az Impale dolgot, még mindig sehol sem lenne. A szezonok óta fennálló supp monk-supp barb-wd-wiz lenne a felállás még mindig. Persze sokaknál maradt is.
Azért is írtam, hogy jöhetne infó szetekkel, tárgyakkal kapcsolatban.
Nagyon nem szeretem, de pl. a Natalya szethez elég régen nyúltak, hogy jó is legyen. A többi kaszttól is lehetne példát mondani. A lényeg, hogy sok idő telik el, amíg 1-1 szet újra normális erővel bír. Akár új tárgy révén.Mert mennyi idő kellett ahhoz, hogy a Marauder újra erős legyen? Vagy az UE a bombákkal, vagy akár a Yanggal + DML tegezzel, szetbuffal? Vagy az Impale?
Csak azért a DH-t emlegetem, mert főleg azzal játszottam. Tudom, a Crusader sem elég változatos, nem sok szetben lehet 90-est lehozni, stb. Össze sem hasonlítható pl. a monkkal, wizzel. Akár szólóban is magasabb szintekre képesek.Ebből a szempontból örülök, hogy jön a Nekro: hátha felborítja az egyensúlyt. Aki évek óta hozzászokott, hogy a supp. barbjával (ide belehet helyettesíteni bármely meta karit) kényelmesen nyomja a partykat, kapjon alternatívát a váltásra. Sőt inkább rá legyen kényszerülve, újuljon meg a játék, a csapatfelállás.
Én nem izgultam rá a Nekrora. Sem a Dio 2 miatt (abban nem is játszottam vele), sem amiatt amit most látok.
Nekem most az a fontos, hogy a sima ingyenes patch miket változtat a meglévő kariknál. Mert nem kellene elhanyagolni őket. Tudom most nem ezen van a fókusz, de ha ezen múlik a Challenge Rift is jöhetett volna később, minden kari kaphatna új tárgyat, 1 kis buffot, hadd tolódjanak újra fentebb a szóló eredmények is. Hadd érezzem, hogy van érteleme foglalkozni a játékkal. Gondolom nem csak én vagyok így ezzel. Ha mégis, ez akkor is a véleményem. -
Dyingsoul
veterán
válasz
errorcode06 #98384 üzenetére
A barbárt? Ami már több season óta mindig benne van a 4 fős metában? Akkor mit szóljon a Crusader pl?
Nem csak a saját érdekeinket kéne nézni mikor jön 1-1 fejlesztés ami minden játékosnak szól...
-
Gorneck
legenda
válasz
MegalodonS #98377 üzenetére
Ez se biztos, hogy két DPS.
-
errorcode06
őstag
válasz
Úgy látom félreérthetően fogalmaztam.
Az a bajom hogy ezzel a sz*rral foglalkoznak, ahelyett hogy pl a végre barbárt rendbe tennék, mert sehol sincs. Esetleg a motort pofozgatnák, mert vicc hogy 4 playerben minő csodálatos dolgokra képes. Tudom tudom, az nem hoz pénzt...
Szerk: De hogy igazad legyen, rettenetesen csodálatos dolog hogy 2pben lehozták a 100-at. Igazi kuriózum!
Ez a nekró olyan mint csontot dobni egy bolhás kutyának. Lehet hogy elrágcsálja egy darabig, de a valódi problémát nem oldja meg...
haligali
-
SQX_Barto
addikt
válasz
MegalodonS #98375 üzenetére
Na, mar csak a 3 es 4p-be kell beleeroszakolni a necrot, hogy megoldjak a sok necro problemajat
-
reelc
veterán
A 2.6-os patch, és a Nekro DLC csomag 2 külön dolog.
Elvégre pl. a Challenge Dungeont hozza a patch, az meglesz annak is aki nem veszi meg a Nekrot.
Vagyis a patchbe igenis lehetne módosítgatni a meglévő szetteket, mert mindenki megkapja automatikusan, ez nem a Nekro tartalom.Amiért fizetni kell az a Nekro csomag mindenféle Nekro tartalommal.
Úgyhogy a patch nyugodtan módosíthatna szeteket, stb. -
Cadal
őstag
válasz
grimm2015 #98379 üzenetére
Tudtommal nem lesz. Hasonló lesz mint a Nova Pack SC II-hez. csak digitálisan megvásárolható
-
grimm2015
senior tag
Annyira nem figyeltem az eseményeket, az oké, hogy a 2.6ba jön a nekro, de ehhez lesz "új" diablo kiadás, amit meg kell venni?
-
reelc
veterán
válasz
Na, azt én is megnézném.
Lehet elkerülte a figyelmemet, de volt infó arról, hogy milyen szetteket buffolnak/nerfelnek, milyen tárgyak változnak az új patch révén - bármi tárgyi módosítás, ami nem Nekro?
Mert lassan illene 1-2 szeten is változtatni, hogy legyen valami újdonság a meglévő karik szempontjából is a 2.6-ra. -
MegalodonS
őstag
válasz
errorcode06 #98376 üzenetére
Haligali
Legyszi linkeljel olyan videot,ahol 2 dps barb lehozza a GR100-at!!Szeretnem nezni az elozest
-
errorcode06
őstag
válasz
MegalodonS #98375 üzenetére
Húha, nem semmi hogy megelőzte a barbárt...
-
MegalodonS
őstag
Nagyon nincs hir
de meg is
talaltam egy erdekes videot!!
Ket nekro lehozza a GR100-at
!! Es az egyik,csak P1355,meg a Boss is izi!
-
Dambi
csendes tag
válasz
LittleBoss67 #98373 üzenetére
Nekem az istenért sem akart esni.Erre dobott egy vacakot speed t13-on.Utána orrvérzésig reforge,egy tűrhető anci az eredmény.Cimbinek Kadala dobott pancit....erre rollolja az alapsebzést mert arcane alapú volt....Sírtam
-
LittleBoss67
aktív tag
P911. Sacred még mindig nincs, csak sima leg. Létezik ?
-
babak
csendes tag
Sziasztok
A wd szakikat kérdezném hogy mit kellene változtatni a gearen, ugyanis az a problémám, hogy GR80 felett 10-11 perc alatt elèrek a bossig,de leölni már nem marad elég időm. Kevés a dmg? Vagy más kavicsok? Esetleg más taktika? Minden segítségnek megköszönök
https://eu.battle.net/d3/en/profile/w3e4r5-2486/hero/91245756
-
-
DaveHutt
őstag
válasz
errorcode06 #98361 üzenetére
Csak felesleges. Paragonból+itemből max 25-öt használ fel a játék. Viszont skillekből, legendary gemekből, speciális képességekből még jó néhányat össze lehet szedni (Boon of the Hoarder, Chilaniks Chain stb.).
-
HellGreg
őstag
Sziasztok,
Igaz hogy akarmennyi movement speed turbózót rakok a monkra, max 25%-kal lesz gyorsabb? Rátettem vagy 70%-nyi gyorsítót de továbbra is 25%-ot ír a statban.
-
KubanitoS
veterán
Hogy ilyet is lásson a tisztelt publikum.
-
MegalodonS
őstag
-
EVL2
aktív tag
válasz
DioRobber #98353 üzenetére
Szerintem érdemes. Bár ez a játék intenzitásodtól függ. Úgy tippelném hogy kb. még 1 hónap tuti hátra van.
Ha haladósra akarod venni DH, vagy Wizz-t lehet most piszok könnyen végigtólni. Én nagyon casual játékos vagyok, de ez a mostani season piszok könnyű volt. 2 hét alatt simán belehet fejezni ha napi 1 két órát rászánsz. Lazán meglesz az! -
DioRobber
tag
Haligali
Régen jártam erre, kérdés: kicsit lusta vagyok megkeresni, meg megnézni, de hogy a 10-es season mikor kezdődött? Érdemes belekezdeni vagy jön a 11-es?
Köszi
-
RohamBilly
kezdő
válasz
SQX_Barto #98348 üzenetére
~1300-ason, 17k inttel wizivel lehozták még április 8-án a gr103-at, az a szezon 8. napja volt.
Mindenki felteheti magának a kérdést, hogy mi az alacsony paragon
Ott figyelnek most is gr103 alatti eredményekkel 1700+-os emberkék a ladderen, nem minden a paragon. Hót nyugodtan lehet szedni a paragont a divat 80-azással, fejlődni nem fejlődik a játékos tőle, mert teljesen mást kell csinálni soloban és partyban is ha pusolni kell
Van eredmény magas paragon nélkül is. Látom itt a linkelt képeket fasza pancikról is, amiket a 6-7-800-as emberkék mákolnak, nem látom őket a leadderen egyáltalán. Egy panci övem van és jelenleg gr99-nél tartok wizivel, szintén ~1300-as körül mozgok most, ami top 150-ig elég most.
-
MegalodonS
őstag
-
noblem1983
senior tag
Ez is érdekesnek tűnik Crusader Rolands Blessed Shield
-
SQX_Barto
addikt
válasz
MegalodonS #98347 üzenetére
Mutass mar olyan solo 100+-os karit, ami nem legalabb 1000+ paragon, meg 20k mainstat
bar most ugye a crusader meg a wiz op lett... -
SQX_Barto
addikt
Solo 100 Necro Build Guide
-
MegalodonS
őstag
válasz
GabN73 #98341 üzenetére
Fent talalsz egy osszefoglalot sok-sok,linkel es ha megnezed megtalalsz mindent!!Olyan nincs,ami nallunk nincs
Pl az is kiderul majd,miert feher a haja a nekronak(banfi hajszesz vazze 80'ban is azt hasznaltuk
)
-
GabN73
addikt
Következő "story lineről" vagy loreról van valami info?
Ki hogy képzeli, mit kapunk? -
Bird
addikt
válasz
MegalodonS #98339 üzenetére
Ez igaz.
-
Edge
veterán
válasz
AnginaP #98331 üzenetére
Ajánlom hogy max cdrrel menj, tehát fegyón és amun is legyen. Nekem pl van egy 10cdr-es starfire-m, meg egy 8cdr-es tal amum, ezeket felvettem.
Alapvetően azt kell megnézni hogy pl act1-ben legyen bounty a pókhoz, act5-ben pedig vagy adriához vagy urzuelhez, mivel a többi bosst könnyebb megtalálni bounty nélkül is.
-
Bird
addikt
válasz
MegalodonS #98289 üzenetére
Azt vágod, hogy "csak" poén az a video?
Francis csak egy jól jövedelmező kitalált karakter az amerikai szubkultúrából...
-
emmm
őstag
válasz
Lézerparaszt #98333 üzenetére
-
Dekuator
tag
válasz
Lézerparaszt #98333 üzenetére
Ez nagyon jó
Fájdalmas de jó. -
Lézerparaszt
őstag
válasz
MegalodonS #98289 üzenetére
Akkor már én is linkelek, hátha még nem volt
-
MegalodonS
őstag
5 Reasons to Get Excited About Challenge Rifts In Patch 2.6
Tenyleg izgalmas lesz
(#98316) Edge
Elhiszem,de mivel meg a 10 szezon alatt 1x sem wizardoztam
-
ReFleXx
addikt
Összeraktam a LoN LTK monkot, world rank1 dps lett monkba EU-ba meg overall is
-
Edge
veterán
válasz
Dekuator #98319 üzenetére
40 stackes a fazulád lehet azt érzed meg ennyire, de amúgy meg túl low gemek vannak rátörve a cuccokra.
mechanizmushoz tippek:
blizzard helyett frost nova - frozen mist-et használj, ugyanis nincs karakter animációja így egyből elsüti, sztem az kézre fog állni.
És azt se feledd hogy az arcane torrent az csak a zodi miatt van bent mert jól proccol(az csak véletlen hogy pont lightningos a rúna), ugyanis amint bemész archonba az 2 stacknek felel meg.Tal stackek:
1. teleport calamity - arcane
2. frost nova - frozen mist - cold
3. archon - combustion - fire
4. vyr set miatt összes archon rúna él továbbá archon skillek sebzése a gearen lévő eledamtól függ ami lightning, tehát bemész archonba itt lősz egyet a beammel, vagy 1-es gombbal robbantasz vagy már eleve robban a combustion rúna miatt - lightningnégy stack arcane torrent nélkül
emm: reroll volt igen, de miután begemeztem egyből kiesett egy jobb, 29xx dam/7as/6cdr, mielőtt kérdeznéd van hozzá chd/10chc/socket/8cdr-es tal amum, így van elég cdr a CoE buildhez.
-
emmm
őstag
Így van, a cold kimaradt és onnan a dps mínusz. Nekem ezzel a wizardommal jelenleg kb. 74-ig lehetek jó (80-on se halok csapatban), kb. addig szépen olvadnak a mobok. Pedig -1 milla dps-em van hozzá képest
Viszont tegnap esett egy majdnem maxos anci tal fejes, azt hiszem, azt sem kell kadaláznom többetSerpentet hogy sikerült jót kifogni? Szereztél egyet és reforgoltad? Nálam most az megy, de egyelőre még csak rosszabbat sikerült vele alkotnom...
-
solyomb
tag
Van valami titkos módja a The Barber szerzésnek? Elpörgettem már több száz sárga ceremónia bicskát, de még egy vállalható anci se esett ki belőle, ehhez képest LB-n minden pubi azzal rohangál.
LoN SB wdhez amugy annyival jobb a barber, vagy egy kellően jó Sacred harvester is szóba jöhet?
Ha jól sejtem a lényeg, hogy AS és DMG legyen rajta -
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Vistaboy #98310 üzenetére
Lehet elmeleteket gyartani, de ez random
P1100+ felett vagyok, mar nem is szamolom a primalokat (de azert nem esik naponta)
Viszont nagy resze megy a kovacsnak, par megy a ladaba "majd jo lesz valamire"
Altalaban a total sehova nem kello sz@r esik primalban, a masik kedvencem a nagyon kello item total fos statokkal. Multkor pl Vyr fejes volt Int Armor meg valami harmadik idiota stattal, ment is a kukaba azonnal... -
-
Dekuator
tag
Sziasztok!
Valaki rá tudna nézni a karimra? Egyszerűen nyolcvan fölé nem nagyon tudok menni. Egyszerűen nem sebzek már szinte semmit.
[link]
előre is köszi. -
Vistaboy
veterán
Kezdenek hullani a Primal Ancient cuccok. Úgy látszik, hogy nem csak GR70 a követelmény, hanem minél magasabb Paragon szint is kell, mert amióta megvan a P700, folyamatosan esnek a panci cuccok, addig meg az istennek sem akartak (Mondjuk én egy nap csak kb. két órát tudok játszani, azt is egyedül, szóval a P1000+ kockák biztos folyamatosan kapják őket, így fel sem tűnik nekik a dolog.).
Csak kár, hogy abból nem esik ki semmi, ami illene UE vagy Vyr buildbe...
-
Dyingsoul
veterán
Írtam egy cikket az 5 év emlékére, akinek van kedve nosztalgiázgatni nézzen bele. Nem tudtam elmenni a Francis videója mellett így az is belekerült.
Emlékszem annó volt jópár mém a hibáról, volt valami legendary fegyver is amit átphotoshoppoltak.
D
-
sith7
félisten
válasz
MegalodonS #98301 üzenetére
azok is mind betegek
... na jó , mi nem
-
MegalodonS
őstag
válasz
-=Jam=- #98291 üzenetére
Koszi
(#98290) sith7
Nezd meg hanyszor neztek meg es hogy hany kovetoje van
(#98293) Tombi
A fenti osszefoglalokat,nezd meg,benne van minden,Nekro es a 2 uj map is, ami a 2.6-ban lesz.
(#98294) Dyingsoul
Igen,neha kell a kikapcsolodas
(#98299) reelc
Eddig semmi es naluk a D3 ROS mar felulirta,igy mar nem is emlekeznek mar ra
Jo lett volna egy kis xp boost vagy dupla mati,de ugy latszik mar nem erdekli oket!!
Új hozzászólás Aktív témák
- 11 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest