Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz grimm2015 #116374 üzenetére
Még az előzőt sem fejeztem be... 'csába kezdhetek egy új karit.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mephi666
nagyúr
válasz grimm2015 #116082 üzenetére
persze, reggel jött is épp egy
meg kicsit szórakoztam wd-vel, de csak olyan szinten hogy normál gemek sincsenek maxolva, legend gemek közül meg 2db lvl30 körül, trapped meg lvl10 ...cuccokból is csak elvétve van anci, egyedül a fegyver egy kiforgatott primal soul harvester, augment 0... aztán ht ranglistán 18. hely (szerintem kicsit foglalkoznék vele és menne a gr100+ is)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz grimm2015 #116080 üzenetére
...de esik: main dh-val 2 esett a garantálton kívül, abból tekertem egy fullos dawn-t... ma meg a wd másodkarinak forgattam vagy 60 gyűrűt, mire short man-t dobott és helyből primal lett lehet, hogy kicsit lehúztak az esélyéből, mert lehet nyitni olyan vision-öket, hogy 1 szinten telelesz 1.5 inventory legend+set cuccal
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Edge
veterán
válasz grimm2015 #115769 üzenetére
Igen, sőt ez egy tök alap build, többi kasztnál mindig figyelni hogy az Avatar formába is át kell alakulni meg egyéb skilleket folyamat puffogtatni, itt meg buffot betolod amit csak 10(!)percenként kell újra nyomni, aztán rift elején fel kerül a set buff utána csak killelni kell, miközben folyamat fent van a set buff amire még figyelni sem kell mert elég 1 skill ami fenntartja és a 4ből ami ezt teszi 3 autó megteszi(sparkflint, stormarmor és a teleport).
Mivel nuke build magasabb riftekbe az a taktika hogy egy helyre csalod a mobokat és amikor coe befordul a megfelelő damra szét nukeolod a mobokat. Perfect[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
válasz grimm2015 #115758 üzenetére
Ennyi, de oltár nélkül nem biztos hogy így lenne, eddig se volt gyenge a wiz de most iszonyat durva lett. Hovatovább ez a meteoros build már 3 season óta megvan mióta a mempo sisakra került a meteor rúna módosító. Előtte meg a petes monk volt a menő, mindig van ami jobb mint a többi, sose volt balansz. De egyébként is szvsz nem nerfelni kell hanem a többi kasztot felhozni.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Daelion
őstag
válasz grimm2015 #115758 üzenetére
Erős a Meteor Wiz de azon felül a season theme/altar ami nagyon megdobja.
Én pont S27-ben Tal Wizardoztam 'Cold Meteor' és 1200 körüli Paragonnal elég jó gearbe 'majdnem mindenen 125-ös aug' pont levitte GR 135-öt de az már fishelős volt szal nem volt laza menet.De az tény, hogy valszeg fog nerfet kapni mert ezt már Wudi/Raxx is megmondta asszem. 'mondjuk akkor már úgy is D4-et fogok játszani szal felőlem azt nerfelnek amit akarnak '
Ezt, hogy mi alapján nerfelnek meg passz néha tényleg fura hogy hagynak 1-1 buildet/karit több seasonben is egyeduralkodónak lenni miközben más kari ami meg pont a leggyengébb és nem kap semmit. 'mint jelenleg a Crusader'
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz grimm2015 #115662 üzenetére
nem is az ereje miatt szoktam játszani 1-1 builddel, hanem a stílusa miatt dh-val a god jön be, hogy feltöltöm majd körbegyalulok... ennél még a wd ht-je is gyengébb, közben azt is nagyon bírom... (lehet ha kezdem unni a dh-t, abból is összerakok egyet... az az igazi félkezes móka) ...gr-t 110ig toltam fel, amennyi kötelező volt az oltár miatt, de 95-100közt tudok jó 2perc alatti runokat menni jelenleg
-
mephi666
nagyúr
válasz grimm2015 #115660 üzenetére
este egy 3600+ damos primal yangot zúztam be az oltár maxosításához ...kezdek leszokni róla, hogy minden cuccot tartogassak, god buildbe meg ott egy elég jó anci dawn, másik kézbe meg primal ballista...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz grimm2015 #115634 üzenetére
nekem elsore 15 perc alatt kiesett, majd drop kozben megallt a jatek es kaptam egy disconnectet, pedig ott volt a foldon
---
p800ra egyebkent kb meglehetett volna a harmadik potion, de nem volt rendes yangom, szoval upgradeltem egyet. meg kell ket primal, es kesz minden.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
SQX_Barto
addikt
válasz grimm2015 #115634 üzenetére
Havernak segitettem farmolni, meg o maga is farmolta jo par orat meg nem esett ki neki, nekem most kiesett miutan o elment aludni en meg pluszban farmoltam magamnak is, hogy legyen egy extra seasonba a staffhoz. A sajat anno egy ora alatt kiesett nekem. De ebben a seasonban oriasi szerencsem van. Kiesett az elso dupla primalom, ami nem kellett (Ess of Johan + Strongarm azt hiszem) betortem, kraftoltam egy darab Halo of Karini-t. Damage CHC valami haszontalan + socket... szoval lett belole damage CHC CHD socket, meg ra is toltam azonnal egy 125-os augmentet.
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz grimm2015 #115615 üzenetére
Egy rainbowt mi is talaltunk, amikor havernak segitettem farmolni. Nekem makom volt kb 10 kor alatt kiesett, a tobbi cuccra meg behivtak a klanbol, a terv is kiettes 7-8 Izual kill-bol. Ma deleloott mar kilockoltam az egeszet nemreg esett is dupla primal Echoing Nightmare-bol (jo lett materialnak a kraftolnivalo primalhoz.)
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
lafaty80
addikt
válasz grimm2015 #115601 üzenetére
+ Mondanám, hogy ok, legyen 3 perc, de az is folyamatosan változik. Volt, hogy 4-ről indult, majd 1 percnél megint visszament 3-ra
Egy dolog még érdekelne így lassan a játék "vége" felé. Új season első kariját ki hogy tolja fel lvl70-re? (act-okat viszi végig, adv. mode-ban?) Mert yt videókban nézem a speed lvl mesterelet, de mindegyik már a sokadik karit mutatja Az elsőre van valami jó tipp?
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Daelion
őstag
válasz grimm2015 #115594 üzenetére
Rama az engem is szívatott már egyik seasonbe de most egész hamar esett.
P750+ vagyok most azt 3 esett meg 4 Key Echoing-hoz. 'Petrified'
Általában ha már megy GR 90 'loot cap szint' vagy feletti runok mennek ~2+/- perces átlagba akkor egész jól össze lehet ezeket szedni.Meg most aztán pláne nem panaszkodhatom mert gondoltam elkezdtem Staff of Herding-et hátha esik valami aztán alig több mint 1 óra alatt összeraktam az egészet. 'GoD-al'
Utoljára még Infernos időkben raktam össze, érdekes hogy pont az lett meg leghamarabb ami elvileg a legszívatósabb Raxx szerint. 'Gibbering gemstone'Mára elég is volt a játékból.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz grimm2015 #115591 üzenetére
Maga a 1-70 nekem 1 óra 16 perc volt DH-val úgy, hogy nem ideális leggyorsabb helyen fejlődtem hanem saját preferenciám szerint.
Utána viszont nagyon felgyorsultak a dolgok, meg kivételesen volt valamiféle szerencsém loot-al.Nem terveztem ennyire haladni de így ~7 óra játék után elértem a 15-ös pontot Altarba szal ja már cache kell. 'cache nélkül mondjuk nem haladtam volna ilyen gyorsan mert nekem sokat dobott a szerencsés off hand upgrade-vel'
Igazából nem is baj, hogy megfog egy kicsit mert most valamennyire karin kéne fejleszteni mert Ecohing of Nightmares-t biztonságosabban/felkészültebben akarom majd csinálni. 'HC ugye..'
Ancient puzzle ring is esett már ami majd fog kelleni szal most elkezdem gyűjtögetni ami kell a többi ponthoz és majd talán kedden befejezem a többi pontot. 'Staff of Herding-et is össze kell raknom addig'[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
-
Thrawn
félisten
válasz grimm2015 #115554 üzenetére
Valamelyik nap néztem Raxxanterax videóját erről a buildről, hiszek neki
Solo pushra nem ez a legerősebb, de minden mást visz (T16 bounty, speedGR). Azon jót mosolyogtam, hogy elmagyarázza hogyan kell a force stand stillt használni, de ezek szerint van akinek ez még ma is újdonság. Mondjuk én sosem tettem egérre a strafe-t, mert a kezem nem bírta, így rátettem az 1-esre, így volt két gomb amit folyamatosan kellett nyomni, de az egerésző kezem szabad maradt.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz grimm2015 #115552 üzenetére
Elvileg a legerősebb karakter lesz minden téren ebben a szezonban a DH, csak nem a trap builddel, hanem azzal a settel amit megkapsz amint eléred a lvl70-et (Gears of Dreadlands)
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Daelion
őstag
válasz grimm2015 #115537 üzenetére
Én is pont most néztem végig Raxx videóját róla mert én lusta voltam magamtól NS-be próbálgatni/összerakni buildet.
Hát nem nyerte el a tetszésemet mondjuk úgy.
Az igazából nem baj, hogy elvették szetről a spin2win-t mert abból már volt elég de ez meg aztán a másik véglet ezzel a játékmenettel. -
Daelion
őstag
válasz grimm2015 #115516 üzenetére
Próbáltam PTR-en tudom, hogy megy de én még mindig inkább elhasználom mert amúgy sem lenne maxos az altar keddig mint ahogy a nagy többség átlag playereknek sem.
Ezt mindenki magának dönti el meg tudja, hogy játszik.Nekem mindig több óra az első lvl 70 és most az 1x szeretném tényleg gyorsan összedobni így utolsó seasonba amit játszok D4 előtt. 'van hátam mögött már vagy 25 season meg kialakult rendszerem..'
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz grimm2015 #115512 üzenetére
Ha ki akarod maxolni az oltart elso nap, tartsd meg a cache-t, ha birsz varni 3 napot (es cserebe gyorsabban kezdeni), hasznald fel. 24 meg nem hivatalos, nem csodalkoznek, ha vakarnak a fejuket, hogy mit csinaljanak a patchel es ugorna meg egy hetet...
-
Daelion
őstag
válasz grimm2015 #115512 üzenetére
Ez attól függ mennyit játszol első hétvégén.
Raxx pont az ellenkezőjét ajánlja, hogy játékosok 99%-nak célszerűbb kinyitni mert sokkal gyorsabban lehet úgy fejlődni pláne soloban. 'van fent ezekről videó a YT csatornáján ahol elmagyarázza/bemutatja ezeket'Illetve ha rendesen osztod szét a pontokat altarban akkor legtöbb jó dolgot aktiválni lehet cache nélkül is a többit meg keddi cache-ig előre kifarmolod hogy kéznél legyen. 'Staff of Herdig meg a Set dungeonos papír leginkább'
Én biztos elhasználom cachet pénteken, nem játszok annyit SSFHC-ban hogy akármit is számítson mert se így se úgy nem maxolnám altart péntek délutántól keddi cache-ig és inkább fejlődök kényelmesebben. 'lvl 70-es rare gearben kb lvl 20-tól úgy meg nem kicsit gyors'
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
-
SQX_Barto
addikt
válasz grimm2015 #115245 üzenetére
Remelem nem kerted el a jutalmat, mert akkor mar nem kaphatod meg szezon kezdeskor...
-
SQX_Barto
addikt
válasz grimm2015 #115139 üzenetére
Nem kell hozza letolteni az Immortalt, anelkul is megkapod.
(Egyebkent mindketto ronda szerintem, de ugye ajandeklo)Visszaterve a D4 megjelensre, MS deal elott, ami megjelenik az meg az o hasznuk nem az MS-e, szoval az o erdekuk, hogy minden, ami csak lehet (D4, Owerwatch, Starcraft stb) megjelenjen jovo ev Julius 1.-e elott. Es itt billiardokrol beszelunk valoszinuleg, szoval...
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz grimm2015 #115054 üzenetére
A botter k#@;k mar 5000 felett jarnak...
Ha 4 ember osszeall es paragon farm a cel, siman vannak mar 2000 felett, en 1800-on vagyok, ugy hogy dolgozom meg mast is csinalok kozben.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz grimm2015 #114978 üzenetére
Elegge levettek az eselyet, 10-20Gr alatt kaptam egyet, elvileg minnel magasabb szintet mesz annal tobb eselye van, de azt hiszem a max esely is kb 20%... 715 paraig kaptam kettot es szerintem mentem kb 40-50 GR-t
-
Janusz001
őstag
válasz grimm2015 #114829 üzenetére
Én ezt a seasont skippelem, így gondoltam kipróbálom a mystic ally monkot seasonon kívül, nos nekem Xbox non seasonban van egy vicces RORG gyűrűm (szépen megdobja a sebzést és 3 legend gem megy bele ) , nos elég annyi, hogy ha nem figyelek a pontos időzítésre, még a 130 -as gr is szenvedés.
-
_ocsisajt
őstag
válasz grimm2015 #114829 üzenetére
Valahogy nekem sem áll a kezemre ha manuálisan játszom. A pushnál a liftező spirit meg idegesít kifejezetten.
Ilyet ritkán mondok, de hiányzik a wizz-nek a nerf előtti mirror image-s buildje. Badass táffness, hc-n is bírta és volt demidzs is.
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Hun'reeth
őstag
válasz grimm2015 #114733 üzenetére
Köszi közben megtaláltam.
Egyértelműen a H. Ember lesz a szűk keresztmetszet mert alig esik. Persze még csak Torment13-on tolom.
Shardból gyakorlatilag Dunát lehet rekeszteni, még random is esik.
A szarokat egyértelműen augmentálásra kell félrerakni.A "zselé goblin"on mit értetek? A nagy kéket ami szétesik kicsikre?(nem jut eszembe a neve)
Nálam sose volt vele gond.
Vagy van valami új?[ Szerkesztve ]
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
SQX_Barto
addikt
válasz grimm2015 #114735 üzenetére
A szuk keresztmetszet a "szintezo" a Hellforge Ember, abbol esik keves, a soulstone-t annyit farmolsz, amennyit akarsz, akar hegyekbe is rakhatod, de amig nem szintezed fel, addig nem tudod, hogy jo-e vagy sem.
-
SQX_Barto
addikt
válasz grimm2015 #114733 üzenetére
El lehet hasznalni augmentre - level 3 -125-os augment
Erdemes 13-at kifarmolni es felhuzni, egy csak jo lesz beloleIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
HellGreg
őstag
válasz grimm2015 #114508 üzenetére
Felpörögve 11 millió a sebzésem, elusive ringgel is meghalok, awareness is van rajtam. Mégis. Szerintem a gombokat nem nyomogatom jó sorrendben, pedig minden mindig maxon van (hungering, vengeance, shadow power automata módban van). Így ha pillanatra megállok, rögtön visszaugrik a momentum 20-ra, így 19 és 20 közt ugrál). Taeguk szintén folyamatosan 10).
Egyébként szűkebb folyosókon nem is erőlködöm már, megyek tovább, mert az biztos halál, ha a sárga elereszt valami effektet
Ahogy nézem a kapucnis videóit, ott tobzódik hardcore karival 138-as GR-ben a zöld pocsolyában, a diszkógömbök közt, és sose hal meg, úgyhogy teljesen biztos, hogy a játékmenetemmel van a gond.[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
válasz grimm2015 #114503 üzenetére
Abban teljesen biztos vagyok, hogy valamit rosszul csinálok, mert tisztában vagyok vele, hogy nem kéne ennyiszer meghalnom. De arra még nem sikerült rájönni, mi az. Item-ügyileg megvan minden.
Ez a kari amúgy[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz grimm2015 #114458 üzenetére
Nekem az első 3-4 kör volt olyan, hogy ugyanazt kaptam duplán.
Vagy 2x túlléptem a szintet, akkor 1 vagy 2 Leoric biztos esett Eth. helyett. Aztán kitaláltam, hogy elsétálok a pálya végéig, és onnan visszafele csapom le őket. Nem sokan követtek.
Volt olyan is, hogy vagy 18 volt 2 fegyverből, a harmadikból egy sem, egy gob adta be a Vaultban.
Még a gyűrű beszerzéssel együtt is, ez volt a leggyorsabb módszer.
Sokkal gyorsabb, mint felhúzni mindenből 1 karit farmolni vagy GR-ezni.
Nagyon sok BS-t költöttem a dologra, de mégis kevesebbnek éreztem, mint ami a WW barb kard szetjére ment el. Az egyiket hamar beadta. Aztán úgy álltam, hogy volt vagy 8-9 belőle, a párjából egy sem. Aztán nehezen beadta, pár óra múlva meg töröltem is a karit, olvastam a fentebbi ismertetőt. -
proci985
MODERÁTOR
válasz grimm2015 #114458 üzenetére
elore bekalibralni a level6ot tobb ido szvsz, egyszerubb azt a par szintet gheednel osszeszedni.
utana meg egyszer kell lenyomni a bal gombot aztan vegigfutni illusoryval.
Az egyik wiz fegyverből már van 9 meg az egyikből egy.
DHnal kb 10.re esett ki egy windforce. monknal 14.re a Bartuc. wizardnal 10bol meg nem volt Oculusom. mindharom karival GR90+ speedbol toltam eleg sokat. gob gyurubol egy ido utan nagyon sok van es ha tudsz GR90et stabilan farmolni, akkor nagyon nem eri meg oket elhasznalni, foleg most, hogy a broken crown es a sage befer a followerre, egy sima surubb T16 rift palyan meg 100m arany bejon ha fent az 50es goldfind gem.ez a modszer ket dologra tokeletes:
- egy mained van es relative egyszeruen ki akarod szedni a cuccot a tobbi karinak.
- tobb mained van, de egy adott eth nem akar esniegyebkent probaltam mas megoldasokat is. ancient gob rift jo, altalaban esik 0-2 eth, de olyanom volt osszesen harom. T16on ladak meglepoen jo esellyel dobjak, pl cow levelen kb 20-50% lehet az esely osszessegeben. viszont T16on sima palyakon advanture modban nem nagyon var lada, Riftben palyatol fugg, hogy mennyi esik. GR90 random, neha esik egymas utani riftben, neha 20 riftbol semmi.GR90 folott mar nem javul a droprate.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
SQX_Barto
addikt
válasz grimm2015 #111540 üzenetére
Ismeros ugy magyarazta, hogy ido szerint mukodnek, viszont a ket buff kozotti olesek alapjan allitodik be az erossege, a sorrend pedig random. Az elso szamlalo pedig az elso oles utan indul (tehat supporttal mar nem lehet kihasznalni)
Idokozben en karaktert valtottam, necro ment a levesbe es csinaltam egy DH-t (utkozben partiban kidobaltak hozza mindent).
Jo lett az uj set[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
válasz grimm2015 #110520 üzenetére
Ezért (már ha megvan a fegyo): "The Barber - Instead of dealing direct damage, Spirit Barrage now accumulates on the target. When casting stops, it explodes dealing 450–500% of the accumulated damage to all enemies within 15 yards."
Tehát a mechanikája az, hogy nem kell ám orrba-szájba izomból nyomkodni egy valakire az SB-t, hanem rá kell érezni.
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
SQX_Barto
addikt
válasz grimm2015 #107672 üzenetére
Gz, mi volt a harmadik Conquested? HC vagy a 6 set bonusos solo 55?
#Sirandrish: En is azt neztem
-
-
DjDanee87
addikt
válasz grimm2015 #107550 üzenetére
Ahogyan most a RoRg van. A LON bonus, ami a következő: While this is the only item Set Bonus the character has, their damage dealt is increased by 750% and damage taken is reduced by 4% for every Ancient Item they have equipped. Aktív lesz folyamatosan. Tehát ha NINCS semmi set bonusod, akkor minden egyes ancient item amit hordasz növeli a damaged és csökkenti a bekapott sebzést. Az előnye a dolognak, hogy a 2 gyűrű nélkül kapjuk a LON setet, így lehet majd LONozni a jelenlegi felálláshoz képest erősebb builddel, mert két nem set gyűrűt lehet majd használni (pl CoE és unity + valamit a kockába is).
Igaz RoRg nélkül más lesz a helyzet proci985.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest